Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdopodobnie przyszły rozwod

proszę o radę

Polecane posty

Cześć od kilku dni bardzo powaznie zastanawiam się nad rozstaniem ze swoją żoną i bardzo was prosze o jakies rady jak mam to przeprowadzić Mam 28 lat i żone o 5 lat młodszą od siebie w związku mał. jesteśmy od ponad 2 lat razem ze sobą ponad 7 nie mamy dzieci tylko dom i psa od jakiegoś czasu kiedy żona zaczęła pracować dla korporacji bardzo się zmieniła ma różnych dziwnych znajomych niektórze są nazywani jej drugim mężem. podobno w pracy jest lubiana. w łóżku chyba od początku nam się nie układało boję się że dzięki niej zostanę jakimś impotentem :( i nigdy już z żadną kobieta nie ułożę sobie życia czuję że nasz związek się już wypalił nie potrafimy ze sobą rozmawiać nie poruszamy innych tematów niż pieniądze i praca :( nie mamy wspólnych przyjaciół kurcze nie wiem dlaczego życie potrafi sie tak skomplikować nie wiem jak jej powiedzieć żebysmy się rozstali póki jestesmy młodzi i każde z nas będzie mogło ułożyć sobie życie prosze was o jakieś porady

Gość firework
może najpierw porozmawiaj z żoną? ale tak szczerze, powiedz co Ci leży na sercu.. rozmowa naprawdę dużo daje. nie podejmuj decyzji pochopnie..

a i jeszcze jedno znalazłem w jej telefonie takiego SMSa do kolegi z pracy "Pachnie mi lewa dłoń, nogi mam miekkie, pełno kiślu w majtkach, tylko finał w głowie..." mi sie on kojarzy tylko z jendym (z tym że jestem już rogaczem:( )

Gość firework
stary pogadaj z nią ...

JAK NIE WIESZ JAK JEJ POWIEDZIEC O ROZWODZIE to uzyj tego smsa jako dowodu zdrady. jestes mlody,szkoda czasu na zwiazek bez przyszlosci. :)

dokladnie pogadaj z zona, byc moze ona tez ma podobne klopoty, zapytaj co sie z wami stalo,czemu wasze malzenstwo jest juz prawie fikcja,, postaraj sie naprawic to co jeszcze jest, nie warto odrazu rezygnowac, w wilu zwiazkach jest kryzys niektorzy go wygrywaja a niektorzy niestety...

kryzys to takie słowo wytrych jak go przezwyciężyć iść znów na kompromis i 3mać się nie wiem jak to rozwiązać :/

postaram się dziś porozmawiać i wyjawiac treści tamtego smsa może później sie na coś przydać choć z takich rzeczy nigdy nie chciałbym korzystać :(

sprobuj sprobuj, najpierw spokojnie zobaczysz jak ona zareaguje a sms zostaw na sam koniec nie wyjezdzaj odrazu z tym bo dopiero bedzie jazda, ze ja kontrolujesz i wogole,,, zapytaj wprost co sie z wami dzieje i czemu tak jest, zobaczysz czy zacznie sie wykrecac to zobaczysz ze jest cos nie tak i wtedy mozesz wykorzystac sms bo bedzies wiedzial ze cos w tym jest