Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfbshs

Czy kobiety po 30-tce w POlsce dbaja o siebie???

Polecane posty

Gość xfbshs

po zdjeciach na NK widze ze raczej nie, wiekszosc moich kolezanek z liceum wyglada jak moja mama, sa strasznie zaniedbane, w liceum byly zupelnie inne, nie wiem moze temu ze maja dzieci to sa zmeczone i nie maja czasu, ktos kiedys napisal ze wiekszosc fotek na NK to sa ustawiane tzn, w pieknym ubraniu makijazu, zeby sie pokazca, otoz nie wiekszosc moich kolezanke daje okropne fotki, w brydnych nie umytych wlosach, poplamionych ubraniach, widac okropny balagan w domu...zaraz ktos pewnie zapyta jak ja wygladam, otoz wygladam dobrze bo dbam o siebie, ale zastanawiam sie co sie stalo z niektorymi kolezankami ktore kiedys wygladaly o niebo lepiej...niektorych az nie moglam poznac

Gość rzadko chyba..
moje znajome tez wygladaja jak panie okolo 40 a nie maja nawet 30 lat, fakt niektore kolezanki sa ok ale wiekszosc sa otyle, ja natomiast cale życie byłam chudzinka i chyba tak zostanie, niektorych też nie poznalam na zdjeciach nk

Gość te co w szkole szpanowały
ciuchami i figurą wygladają jak ich własne matki!i często nie ujawniają się na nk ze wstydu !

Gość Anik0
Moje kolezanki wygladaja bardzo ladnie. Duzo sie nie zmienily. Tylko grube schudly. Widac ze maja wiecej kasy i dbaja o siebie

Gość Prawdopodobnie obrosły
łuską, cellulitem i podobnie jak Wam, teleportowało im resztki szarej zawartości mózgu...Ojej, a może nie nauczyły się używać Photoshopa???:):):):) Gwiazdy Wy zaranne...zawsze piękne i zadbane... płakać ze śmiechu się chce:):):):):):):)

Gość sklerrotyczka
Moje kolezanki też raczej ładnie wygladają. Owszem, mam pare takich, z których się zrobiły mamuśko-matrony, ale większość to zadbane, ładne kobitki. Te, co były przy kosci, w większosci schudły, mój rocznik to 78, więc w okolicach matury królowały worowate tshirty, teraz kolezanki prezentuja sie o niebo lepiej. Umieją sie pomalować, noszą dobrane fryzury. Zaniedbane panie to ja raczej widuję w przedziale 45+. Chyba troche za duzo poświecają dzieciom, a za mało myśla o sobie. Ale to też nie wszystkie

Gość wiekszosc takich przed 40
ma teraz wieksze brzuchy jak cycki ;)