Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaa27

Facet ktory nie potrafi sobie poradzic z przeszloscia.

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaa27

Tak mi powiedzial na poaczatku znajomosci.Dlatego nie jest gotowy na nowy zwiazek.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Tez tak mysle. Ale sam mowil zebyl pewny ze nam sie uda.Ze podobam mu sie.Ale to co bylo dalej w nim siedzi.I nie jest gotowy na nowy zwiazek.

Gość no jasne, bo jak facet
cierpi albo teskni do bylej, to znaczy ze cos kombinuje, tylko laskom wolno... :o 🖐️

Gość ojdwo
ja też go rozumiem - mam tak samo i dupa

Gość chce być taktowny......
czy wyście ludzie powariowali!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama jestem po przejściach, jestem doświadczona życiem i wiem czego oczekuję od niego. Dwóch gości do mnie nawijało, ja nie byłam gotowa i czułam, że to nie to, więc, żeby ich nie dołować, dosłownie im mówiłam, że są świetnymi facetami, ale ja nie chcę się z nikim wiązać, bo nie potrafię sobie poradzić z przeszłością. oczywiście, każdy z nich focha zarzucił. A co ja miałam na siłę z nimi być, jak wiedziałam i nie dawałam żadnych szans , bo wiedziałam, ze to nie mój typ.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ze powiedzial ze zzobaczymy co czas przyniesie ze jestem dla niego wazxna. Tak mi szkoda tej znajomosci.Ubolewam nad nia strasznie.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ja wiem ze ten facet byl wyjatkowy .Bardzo go polubilam.Wrecz zakochalam sie.

Gość Cycki nie są xłe
jak się zakochałaś to na co TY czekasz

Gość sylwiaaaaaaaa27
Wiem ze musze zapomniec.Nie may od soboty ze soba zadnego kontaktu.Tak jak gadalismy codziennie tak teraz cisza.

Gość chce być taktowny......
wiem!! tak zachowywali się Ci faceci co do mnie startowali, jak miałam im powiedzieć, że nie chcę!! Jak ich nie urazić, nie pasowali mi wcale:(

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ale dlaczego ci nie pasowali.?Bo porwnywalas ich do bylego? My znamy sie 6 tyg. 5 tyg. to znajomosc z neta, Bylo super.Codzeinny kontakt.Widywalismy sie w kamerce.Mowil ze bardzo mu sie podobam.Ze bardzo chcial by zeby nam sie ulozylo. A tu 2 spotkania w tealu i mowi ze nie jest gotowy na nowy zwiazek.Dla mnie to byl szok.Jak mi to powiedzial.

Gość sylwiaaaaaaaa27
up

Gość sylwiaaaaaaaa27
Rzomawialam o tym wlasnie z kolega. Jak mowi jego zachowanie ewidentnie wskazywalo na to ze mu sie bardzo podobam. Powinnam odpsucic.Dac mu zatesknic a sam sie odezwie za jakis czas.

szukaj innego. Nie wrato sie narzucać ani robic sobie nadzieje. Jakby mu zależało to by ci nie dał spokoju.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Wczesnej nie dawal spokoju.Ale wystarczylo zeby pojechal do dziecka i spotkal sie z byla i po tym wszsytko pryslo.

daj sobie spokoj z facetem ktory ma dzieck. sadze ze 27 to twoj wiek wiec masz jeszcze duzo duzo czasu na prawdziwa milosc

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ale ja sama mam dziecko.

Gość kobieto, ogarnij się
Już czytaliśmy gdzieś Twój topik. Poznałas go przez neta, on jest z innego kraju, w polsce ma dzicko, ty tez jestes sama i masz dziecko. Zakochałas sie przez neta, on Cie rzucił po drugim spotkaniu w realu .... Weż się ogarnij i dorośnij kobieto!!!

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ale poowdem tego jest ze nie potrafi poradzic sobie z przeszloscia. Ze bardzo chcial zeby nam sie udalo byc razem ale na to za wczesnie dla niego na nowy zwiazek.

Gość swoj do swego ciagnie
wsplne dziecko zawsze laczy.I ta laska i to dziecko zawsze beda na pierwszym miejscu.Nawet jesliu Ci mowil ze nie ma szans na powrot do bylej top wystarczy ze ona kiwnie palcem.Wiesz jak jest...dla dobra dziecka:O

skąd ja to znam? Niedawno to samo słyszałam... Ale on nadal kocha ex, choć się zapiera, że jest inaczej. A może to ten sam? Jak ma na imię, albo znak zodiaku podaj?

Gość sylwiaaaaaaaa27
SKORPION. Akasamitka i jak u ciebie to daej sie potoczylo?Macie kontakt jakis ze soba? Bo u mnie od soboty cisza.

Myśmy się znali od kilku lat i nagle coś zaiskrzyło. Byliśmy razem jakieś 3 miesiące i było cudownie jak w filmie. A potem czułam jak jego uczucia stygną i zaczął wić się jak piskorz, żeby wyślizgać się ze związku. Odpuść mała. U nas totalny brak kontaktu od miesięcy. Na szczęście to nie ten sam gość, ale śpiewkę mają 1 klasa. On po prostu kocha swoją ex i już. Ja teraz też tak mam, że wszyscy inni faceci są dla mnie jak z drewna. Powiedział ci prawdę.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ale on wierzy ze kiedys zapomni a my bedziemy razem.Bo tak mialo byc.A wyszlo inaczej.