Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merges

Czy ciężko jest znaleźć kobietę tylko dla seksu ?

Polecane posty

czyli lepiej na raz ,ewentualnie kilka i bye bye ;)

Gość Merges
Podszywie, dwa posty wyżej gdybyś napisał Przyczepioną kolekcję zdjęć kobiet które przewinęły się przez łożko. I przestraszona uciekla to było by w tym chociaż trochę smaku. A tak, obleśnie to się czyta

Gość ojdwo
Można kilka razy, ale potem dziewczyna chce pójść też do kina, dostać kwiatki, przedstawić Ciebie znajomym i zabrać na jakąś imprezę ;-)

Gość Merges
No to przydało by się by kobieta miała licznik i w razie czego licznik Ze liczba darmowych minut się wyczerpuje :P

Gość An-ee
Jak sie w seksie zawioda, znajda nastepnego... nie martw sie :p

"dziewczyna chce pójść też do kina, dostać kwiatki, przedstawić Ciebie znajomym i zabrać na jakąś imprezę" Jak ma męża to nie chce :D

Gość ojdwo
moim zdaniem najlepiej umówić się najpierw na kawkę a potem już w mieszkaniu, bo z klubami bywają nieporozumienia

Gość werdzinia
widać, że autor jeszcze nie dorósł do poważnego związku. Szuka kobiety, bo już boli go ręka od tej ciągłej trzepaniny :-o

Gość Merges
A perwersja nadal mnie wpycha w ręce niedopieszczonych mężatek :P No tak poznać kobietę, seksić się i nie liczyć na zakochanie Czyli co wszystkie kobiety są takie same Związek+seks albo nic ? Nie ma żadnej takiej która chciał by po po prostu znaleźć faceta żeby się seksić?

Gość ojdwo
Perwersja ma na pewno rację. Ale moim targetem są 22-25 latki ;-)

Gość terrakotaa
można znaleźć taką kobietę, ale wydaje mi się, że wcześniej czy później pojawią się jakieś uczucia. Uczucie czułości, gdy ze zniecierpliwieniem czeka się na tą osobę, by znowu przeżyć z nią coś niesamowitego w łóżku. Nie wierzę, że istnieją osoby, które się nie angażują. Seks to bliskość, a z bliskości rodzi się miłość :( Nawet jak ktoś nie chce :(

Gość Merges
No to trochę szkoda. Jesteście pokomplikowane jak zawsze bo albo -nie chcecie seksu bo wam układ gwiazd nie gra i dmucha za silny wiatr -albo chcecie seks ale "Uwaga: Użytkowanie grozi zakochaniem się, ślepotą i niewydolnością serca" Zadałem to pytanie bo nie chcę nie lubię ranić kobiet a, często faceci powiedzą i obiecują wszystko po ty by tylko je przelecieć bo w innych przypadku było by bye bye. A to też boli, nie oszukujmy się. Kobieta to dla faceta wyzwanie a w takiej sytuacji mamy porażkę. Chociaż szczerość i mówienie wprost o swoich pragnieniach też czasem przynosi dobre rezultaty.

Dużo takich widziałam na ulicach :p :D P.S. Czy tylko ja odróżniam kiedy piszemy tę a kiedy tą :(

Gość Merges
Rozumie Perwersja że jesteś dopieszczona :D bo tak ciągle o tych mężatkach gadasz, dobra promocja też ważna :P Niedopieszczone mężatki -spragnione -doświadczone -pełna dyskrecja -zero problemów, zero formalności :D

Bywam niedopieszczona, co odkryłam całkiem niedawno :p Bo tak generalnie to pieszczoty mnie nie kręcą :p chociaż może-nie kręciły :p

Gość Merges
@Perwersja No to ciekawe odkrycia :P Nie kręcą Cie pieszczoty , znaczy kręciły..to teraz się przerzuciłaś na seks tantryczny czy znalazłaś inne metody zaspokajania się ;) ? Nie no zaciekawiła mnie Twoja odpowiedź o nie lubieniu pieszczot

Hmmm, no i jak tu odpowiedzieć, nie mówiąc zbyt wiele :p Powiedzmy tak-nie każde pieszczoty mnie kręcą, a generalnie wolę ostre rżnięcie bez miziania się godzinami ;)

Gość niechsekazdyrobicosechce
gdybys byl bardzo przystojny to bys nie zadawal takich pytan bo latwe laski same by sie do ciebie cisnely np na imprezach na latwy seks wiec domyslam sie ze jestes przecietny z wygladu a co za tym idzie posuwac bez zobowiazan tez bedziec co najwyzej przecietna panne

Gość Merges
No to trzeba było tak od azu :P

Gość Merges
niechsekazdyrobicosechce Możesz się domyślać co chcesz, jaki jestem, to jest Twoja sprawa.

Gość niechsekazdyrobicosechce
nie napisalam tego zeby dokuczyc

Gość Merges
A ja nie odpowiedziałem Ci tego bo poczułem się urażony.

Gość Merges
Chyba że mam uznać jako atak obronno-zaczpeny żeby powiedział jak wyglądam. :P Tyle że nie powiem.