Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dietetyczka569823

Do odchudzajacych sie

Polecane posty

Gość Dietetyczka569823

Kto ze mna , jaka dieta , jak i jak dlugo juz i jakie rezultaty .....

Gość Dietetyczka569823
Jakie diety stosujecie, jakie macie efekty... Ktora dieta dla was jest najlepsza. Jak szybko stracic duzo kilo ???

Gość wrodydscjs
to chyba niezbyt odpowiednie forum ale przyznam sie ze tez jestem jedna z tych. 1300 kcal, przypuszczam ze do 2 miesiecy (moze do ok 55/ 56kg, a potem wyprowadzanie.

Gość wrodydscjs
oczywiscie troche cwiczen, jazdy na rowerze i mam nadzieje ze sie uda.

Gość kiki092
Ja staram się trochę odchudzić, mam 163 cm wzrostu ważę 48 kilo, nie podobają mi się moje uda, chce trochę zrzucić, brak konkretnej diety, wyeliminowałam słodycze, chipsy, przekąski, mięso, jem mniejsze porcje, piję dużo wody, a kiedy odczuwam głód, idę po jabłko, a i chodzę 2 razy w tyg na basen, robię 20 brzuszków dziennie, tak przez jakies 2 i pól tyg, trochę jest ciężko, strasznie chcialabym cos pochrupać...

Gość Dietetyczka569823
Przeciez ty kiki092 , musisz byc bardzo szczupla !!! Ja mam 160 i 50 kg , chce schudnac mimo ze jestem dietetyczka jest mi ciezko. Ciezko jest schudnac, jak sie nie jest otylym, a pozatym , no coz lamie moje zasady...

Gość kiki092
mnie w sumie tylko te uda dobijają, ale to fakt strasznie ciężko cokolwiek zrzucić

Gość Dietetyczka569823
To zalezy jak jestes uwaronkowana genetycnie. Ja mam nogi jak patyki, a tyje na plecach, brzuchu i ramionach.

Gość bdfjudsbfjfb
jestes dietetyczka a jaka dieste stosujesz?

Gość Dietetyczka569823
Wiem jaka powinno sie stosowac, dobieram je. Moze to smieszne, ale mnie samej ciezko trzymac diete. Ale od moich pacjentow wymagam i jestem konsekwentna.

Gość bdfjudsbfjfb
nie mialam na mysli ze nie wiesz, pytalam z ciekawoci na czym ona polega. no rzeczywiscie troche smieszne :) szewc bez butow chodzi :)

Gość Dietetyczka569823
No wiesz , jakby nie bylo dieta polega na ograniczeniach. Ja osobiscie naleze do osob szczuplych, ale tak mi sie odlozylo ze 2-3 kg.Sa rozne diety , nie chodzi o odchudzanie, chodzi o diabetykow, o ludzi z chorymi nerkami , czy watroba i.t.p. Ja wychodze z zalozenia ze trzeba sie tak odzywiac jak pra czlowiek, on byli zdrowi, mieli zdrowe zeby i byli b. szczupli. Nie piekli chleba, nie jedli tortow i.t.p. nie znali malakonow i pitzzy. Sprobuj jesc jak jaskiniowiec, a bedziesz zdrowa silna i szczupla.

Gość bdfjudsbfjfb
no ja wiem ze na ograniczeniach ale teraz jest pelno Dunkanow czy cos, jakichs south beachow itd wiec tylko pytalam. kiedys obilo mi sie o uszy: sposob odzywiania wedlug por roku ,i przez jakis czas myslalam ze to calkiem ciekawe ale trudne.