Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo to present continuous

Czy 530 zł za płaszcz zimowy to wg was rozsądna cena?

Polecane posty

Taki do chodzenia na co dzień, 70% wełny, przed kolano, bardzo miły materiał, cienki, ale ciepły. Spodobał mi się bardzo i zastanawiam się, czy mnie aby nie pogrzało ;p

Gość Służe radą
Ja jednak bym proponowała kupic barana, utuczyć (żeby było fest tłuszczu dla lepszej jakosci miesa) Nastepnie zabić, opruć, mieso ugotować, poniewaz nie ma lepszegop gatunku miesa niz baranina!! A z futra uszyc sobie płaszcz, najmodniejszy w tym sezonie ciepły i duzo taniej cie wyniesie bo jeszcze mieso bedziesz miec i naprawde zajebisty płaszcz!!!

Gość Carnel
Nie, bo ja kupilam nowke skorzany za 150 :P

Gość wagaaaaaa
cena jak najbardziej normalna za dobry plaszcz/kurtke.jesli cie stac nie widze problemu i napewno jest dobry gatunkowo to bedziesz miala na pare sezonow.

Nie mam pojęcia, gdzie można kupić ładny, dobrze skrojony i gatunkowo znośny płaszcz na zimę za mniej niż dwie stówy. Podpowiesz? :) Pytam niezłośliwie i serio.

Gość Carnel
Na wyprzedazach. Ja kupilam akurat w Kupcu poznanskim. Ale mozna znalezc tylko trzeba olewac marki :P

Teraz nie ma wyprzedaży, a na wiosnę nie mogłam jakoś zdobyć się na zamrożenie kilku stów na prawie rok ;p U nas nawet na targu kosztują więcej, w sklepach z odzieżą damską no-name tak samo...

Gość Carnel
W takim razie u nas jest mnostwo tanich plaszczy. Ja juz drugi skorzany kupilam...