Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżynka24

czy spedzacie wigilie z waszymi chlopakami?

Polecane posty

Gość śnieżynka24

jest w dwu i pol letnim zwiazku. ja 24 on 37. nigdy nie spedzilismy ze soba zadnych swiat. po czesci przez odleglosc ale glownie przez jego matke ;/

wigilie osobno bo nie jestesmy jeszcze rodzia wiec kazde z nas jest ze swoimi bliskimi ale 1 lub 2 dzien swiat zawsze spedzamy u niego z jego rodzina albo u mnie z moja :)

wigilie nie ale zawsze 1 lub 2 dzien swiat zawsze spedzamy albo u mnie z moja rodzina albo u niego z jego :)

Gość śnieżynka24
on ma do mnie daleko. jest czarnoskóry i pochodzi z Gabonu

Gość śnieżynka24
oni mają inne zwyczaje w wigilię. np. jadają na wieczerzy krowie placki :(

zostalam zaproszona na wigilie do chlopaka ale musze odmowic, bo inaczej nie moglabym byc u siebie w domu, mama i babcia czulyby sie urazone. ja ogolnie najchetniej darowalabym sobie wigilie, denerwuje mnie to lamanie sie oplatkiem, nie znosze tego:O

Gość Poleczka Pola
Ja nie spedzam z moim chlopakiem :(. Dzieli nas ocean i widzimy sie dopiero w przyszlym roku :(. Tak strasznie za nim tesknie :(

Gość wigilię spędzamy
osobno, on ze swoją, ja ze swoją rodziną

Gość śnieżynka24
nie jestem zbyt wierzaca....no ale w sumie.... nie jestesmy rodzina wiec bede musiala odpuscic... tylko jest male ale...my nigdy rodzina nie bedziemy :/

Gość śnieżynka24
poleczka a nie chcialabys leciec do niego ? jak mniemam usa lub kanada? :)

Gość licencjatka_ona
u mnie juz 3 wigilia w zwiazku, ale zadnej nie spedzilismy razem. ale szczerze mówiac wole ze swoją rodziną niz z jego jebniętą mamuśką :P żadne z nas nie czuloby sie dobrze na wigilii z rodziną drugiej polowki, jakies to takie krepujące. widzimy się zazwyczaj pierwszego dnia zaraz po świętach. i póki co niech tak zostanie :D

Gość hejze go
A więc.. Moj facet bedac jeszcze moim chlopakiem przychodzil do mnie po wiigili:) potem szlismy do niego a w swieta razem odwiedzalismy rodzine i bylismy troche u mnie i u niego + odwiedziny innych.. W narzeczenstwie wigilie razem najpierw do mnie potem do nieg :) teraz mieszkamy razem i robimy razem wigilie dla calej rodzinki :)

Gość hejze go
krepujace?:) JA naszczescie nie mam co narzekać na rodziców mojego narzeczonego. Czuje się tam jak u siebie w domu więc nie widze problemu

Gość pani porucznik
generalnie panuje zasada, ze poki nie jestescie rodzina to kazde osobno spedza swieta... choc dla mnie to absurd. z poprzednim facetem zaliczalismy dwie wigilie w ciagu jednego wieczora... z obecnym to bedzie 4 osobno i dobrze. jego mamuska jest zazdrosna i mnie nienawidzi. po co silic sie na udawane gesty?