Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sghdkjjjjjkju

duchy.

Polecane posty

Gość sghdkjjjjjkju

Ludzie pytam poważnie ! Jest takie coś jak zjawa osoby żyjącej ? Tzn wiem , że takie coś jest , ale jak to się nazywa ? I jakim cudem tak się dzieje ? Może mi ktoś obeznany wyjaśnić ? :( *Wszelkie durne i zboczone wypowiedzi to podszywy !

Gość Silv79
Astral

Gość Silv79
No dusza nie jest uwiazana materia i przestrzenia i za zycia mozesz ja czasowo odlaczyc od ciala czy raczej oddalic od ciala

Gość sghdkjjjjjkju
bo chodzi o to , że pewna osoba widziała swoją żyjącą ciocie - rozumie mnie ktoś ? Chcę się dowiedzieć na jakiej zasadzie .. Ta ciocia po prostu była u niej w pokoju z nikąd praktycznie .. Ja bardzo proszę o poważne wypowiedzi ; )

Gość hgfdffds
nic nie kumam

Gość sghdkjjjjjkju
nie wiem jak to wytłumaczyć .. Wyobraź sobie , że teraz np na kanapie u Ciebie siedzi Twoja ciocia która ŻYJE , ale tak naprawdę Twojej cioci u Ciebie nie ma [ to tak jakby jej duch] Nie wiem czy to duch czy co .. wiem , że to normalne nie jest .. dlatego chcę się czegoś dowiedzieć .. czytałam coś o jakiś doppelganger'ach .. ale nie zrozumiałam :(

Gość sghdkjjjjjkju
up

Gość Silv79
Napisalam Ci, ale skoro nie wierzysz i wolisz doppelgangery z bajek Sapkowskiego, to moze od razu elfy, wiedzminy i krasnoludy.

no ale doppelgangery to duchy przybierające postać ludzką .. więc co się burzysz ? Silv79 to co piszesz to podchodzi pod OOBE .

Gość belloniieee
bilokacja tak miał ojciec pio

Gość Silv79
duchy to duchy dusze zmarlych ew zywych inne to demony i stworzenia z innych wymiarow

też mnie to zastanawia .. na jakiej zasadzie to jest .. słyszałam kiedyś o podobnej sytuacji .

u mnie w domu jest tak czesto!!! kazdy z domownikow mial tak co najmniej raz, np.: ide do kuchni, widze tam ojca ogladajacego tv, wracam do pokoju i okazuje sie, ze ojciec siedzi tutaj i siedzial caly czas. Wyobrazcie sobie moje przerazenie, kiedy dowiaduje sie, ze robilam sobie spokojnie kanapkę, a przy stole ktos siedzial, kto sie podszyl pod mojego tate. Albo np. w pokoju widze spiaca mame w lozku, ide na dol, a mama siedzi w kuchni. Mowie, ze yyyy, ale widzialam jak spalas na gorze chwilke temu, ale slysze, ze absolutnie caly czas siedziala w kuchni.

jesli ktos wie co to moze, do cholery, byc, to dolaczam sie do prosby

bo to OOOBE to sie dzieje, jak osoba wie ze jest poza cialem. A jak ktos twierdzi, ze sie nie ruszal z miejsca, a ja go widzialam gdzie indziej, to co to ma byc? Najlepsze, ze kazdy z domownikow to mial chociaz raz

Gość gfffffgffffffggffffgffffff
uuuuup!!!!

Gość lisa kekaula
podnosim !

Gość boobs
o zesz ty kurna