Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orgia złego dla dobrego

Parada wiejskich Kononów

Polecane posty

Gość Orgia złego dla dobrego

Zapewne część z was pamięta ogólnonarodowe poruszenie związane ze spotami wyborczymi Krzysztofa Kononowicza. Poruszenie ujawniało się szczególnie w spazmach mięśni twarzy i niespokojnym acz przyjemnym drżeniu żołądka. Kononowicz o ile mi wiadomo jest osobą jeżeli nie umysłowo chorą to o zdolnościach intelektualnych obniżonych tak wydatnie, że nie tylko nie ma szans na sprawowanie funkcji społecznych ale i na normalne funkcjonowanie w społeczeństwie, któremu pragnął służyć. Przedstawiam link do pierwszej części (jest ich pięć) debaty wyborczej urządzonej przed wyborami samorządowymi. Bełkot szumnie nazwany debatą jest autorstwa czterech ludzi, z których jeden objął urząd publiczny gwarantujący mu cztery lata poboru pensji, której wysokość ustali on sam i rada, w której interesie jest naturalnie być w jak najlepszych stosunkach z wójtem. Zachęcam do obejrzenia całej debaty, może otworzy oczy tym, którzy myślą, że najistotniejsze jest to co dzieje się w Warszawie podczas gdy miliony obywateli zdanych jest na łaskę takich ludzi, którzy owszem zrobią coś, zostawią po sobie, może i coś dobrego ale proszę zwrócić uwagę na to, że to samo zostawiłby ktokolwiek inny o aparacie mózgowym zdolnym rozróżniać najprostsze potrzeby własne, odróżniać- chcę jeść od- chcę srać. http://www.youtube.com/watch?v=XIMbrM1B8fU

Gość soczystenagrody
konkretni idioci. można się wyjebać ze śmiechu na podłogę :D