Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

pozwalacie swoim chłopakom/mężom robić sobie nagie fotki, filmy itd?

Polecane posty

żeby miał taką galerię tylko dla siebie? wiadomo że to wymaga zaufania ale pozwalacie? nie boicie się że później to wypłynie? a wiadomo że jak trafi do net to pozostanie tam na zawsze nawet jak pójdziecie z tym na policję czy do sądu

ja ma dwie takie galerie. ale tak sobie myślę że na miejscu kobiety chyba bym jednak się bał że to wypłynie. przeciez mógłbym np materiały z ex dla jaj/z zemsty/ pi pijaku/ włam na kompa/kradziesz laptopa itd umieścić w necie

Gdyby stało się coś takiego jakoś bym to przeżyła. Nie wybaczyłabym sobie, gdybym celowo umieszczała takie zdjęcia w sieci, ale jeżeli wpłynęły przypadkiem... Cóż, czułabym się po prostu jednym z wielu obiektów podniet znajdujących się w internecie. Nie cierpiałabym specjalnie z tego powodu, dopóki do takich treści nie dokopały się osoby z mojego codziennego otoczenia. Wtedy trudno jest wytłumaczyć, jak doszło do takiej sytuacji. Byłaby sensacja, za którą przypłaciłabym okropnym samopoczuciem.

Cóż, nigdy nie byłam i nigdy nie będę z kimś zdolnym do takich rzeczy. Przynajmniej nie świadomie... Nie wysłałabym komuś nagich zdjęć, dopóki nie przekonałabym się, że nie jest oszustem i mogę mu zaufać. Trzeba wiedzieć na co i z kim można sobie pozwolić. ;)

"Cóż, nigdy nie byłam i nigdy nie będę z kimś zdolnym do takich rzeczy." no jasne:P tylko że nigdy nie masz pewności jak ten ktoś zareaguje jak go zostawisz, zerwiesz (nawet słusznie) bo nie pisałem tego w kontekscie głupich facetów co od tak, np by się pochwalić dziewczyną, wrzucaja tego typu fotlki czy filmy tylko głownie apropo ewentualnego rozstania..i zemsty

Gość oTTT tak
analfabeto:o

Gość oTTT tak
analfabeta (język polski) znaczenia: rzeczownik, rodzaj męski (1.1) człowiek dorosły nie umiejący czytać ani pisać, czyli nie znający alfabetu (1.2) nieuk, ignorant coś nie pasuje, przychlaście?????

Gość a ba co komu nagie fotki
baby jeżeli codziennie masz ją na żywo bez ubrania? Albo 3 razy dziennie. Bo oziębłe i tak by się do fotek nie rozebrały

Gość oTTT tak
chyba jednak czytać nie potrafisz, bo znaczenia są dwa, debilu popierrdolony:o

ale podpasować do "nieuk, ignorant" kogoś na forum nie jest łatwe. i oczywiste. ktoś piszący nieidealną polszczyzną może być: 1.pijany 2.mieć dysortografie itp 3.zalaną browarem klawiaturę powodów może być wiele. w sumie jak sie uprzesz to każdego na kafe wyzwiesz (słusznie według definicji) od analfabetów

Gość oTTT tak
albo po prostu mozna byc takim kretynem jak ty :)

Gość oTTT tak
wszyscy dawno już o tym wiedzą :)

Gość oTTT tak
a tak poza tym to przegrywam życie siedząc nocami na kafe wytykając innym błędy:O

Gość oTTT tak
przegrywam jak my wszyscy tutaj, tylko jedni sa glupsi (Michau) inni madrzejsi (ja):classic_cool:

Gość oTTT tak
udajac mądrzejszą podbudowuję swoje spierrdolone ego :D

Gość oTTT tak
to ja Michau, z nudów podszywam się a że lepiej nie potrafie bo jestem idiotą, to wychodzi jak wychodzi :)

Gość oTTT tak
udaję że sie ktos pode mnie podszywa zeby nie było ze rozmawiam sama ze soba :classic_cool:

Gość oTTT tak
Michau idź tam pomiętosić te swoje 6cm 🖐️ :o

Gość oTTT tak
bujaj woreczki złamasie:)

Gość Pozwalam, po pierwsze
zawsze mozna sie bronic ze to Photoshop, po drugie ja mam jego foty