Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka-jestem

30 latka szuka faceta do pogaduszek.

Polecane posty

Gość jaka-jestem
echemmm to już duży chłopczyk;-). tak to bywa, mam nadzieję, ze sprawy się dobrze ułozą. ale widujesz go regularnie chociaż?

Gość jaka-jestem
u mnie też nie pada, a ja nie wiem coś mi odbija bo przecież nie znoszę śniegu, a co chwile przez okno zerkam...

Gość echemmmmm :)
na ochocie śnieży, a co do syna mieszkaliśmy razem prawie rok, jak tylko wychyliłem się z pozwem o opiekę i zwolnienie z alimentów, natychmiast go zabrała.

Gość skad jestes bo nie mam z kim
wspolczuje Ci echemmm tej szarpaniny i trzymam kciuki za wytrwalosc bo z sadami to trzeba miec konskie zdrowie :-0

Gość jaka-jestem
i jak ci szła opieka nad sykniem? ;-) nie znam prawa, ale skoro mieszkał z tobą i utrzymywałeś go to przepraszam, ale komu alimenty??

myślę że za tydzień dwa dostanę zabezpieczenie...

Gość jaka-jestem
dokładnie sądy to zawsze kłopoty, a zwłaszcza chyba w sprawach o opiekę mimo wszystko kobietom jest lżej. będziemy tu trzymać kciuki!

kilka lat mieszkał z nią i mialem ugodę na alimenty i jej opiekę, nagle mi go przywiozła i zostawiła, ten wyrok nadal jest aktualny, we wrześniu poskładalem pisma o przynanie opieki na stałe żeby to jakoś pokładać, jak tylko przysło pierwsze pismo do niej to go zabrała... w piątek, w sobotę napisała sms że mam przywieźdź rzeczy itd.... nawet nie mogłem z nim pogadać, pożegnać się wytłumaczyć... :( teraz nie daje mi go do telefonu.

Gość jaka-jestem
echemmm, nieciekawa sytuacja;-( myslisz, ze sad ci go odda? masz mocne argumenty?

Gość skad jestes bo nie mam z kim
najbardziej w tym wszystkim cierpi dziecko, bo dorosli zawsze jakos to poskladaja albo znajda wygodne wytlumaczenie... Trzymam kciuki za synka.

Gość jaka-jestem
dziecko to chyba zawsze chce aby rodzice byli razem, nie wie, że czasem to po prostu nierealne, niemożliwe. ja wychowałam się bez taty, zmarł jak miałam 9 lat a mimo to zawsze chciałam mieć pełną rodzinę, nawet z "nowym" tata.

ano cierpi, nie wiem co mu powiem, zobaczymy, a co do argumentów to niby mam bardzo mocne dowody, pisma ze szkoły że miał zaległości a przy mnie nadrobił, z poradni pedagogicznej, świadków -rodzice dzieci ze szkoły że zajmuję się synem, że chcodzę z nim do muzeów, kina, itd... mam także na nią jakieś tam kwity że nie moralnie się prowadzi.. ale wiadomo w sadzie jak to w sądzie baba się rozpłacze i może być kicha

mój ojciec zmarł jak miałem 12 lat ;/ też nie mialem "nowego" za długo, zmarł po 2 latach jak matka się z nim związała... zresztą byłem juz prawie dorosły jak odszedł :(

Gość jaka-jestem
mam nadzieję, że sąd bedzie mądry, a nie czuły... a co mu powiesz, to nie myśl, ważne zebyś był obok. słowa same się pojawią...

Gość jaka-jestem
mnie strasznie ojca zawsze brakowało i do teraz brakuje.

Gość jaka-jestem
Martwię się trochę, bo drapie mnie coś gardło, pobolewa głowa i brzuch. Kurczę, nie chcę byc chora ;-( Mam nadzieję, ze minie...

co będzie to będzie, zobaczymy :) ja zrobiłem co mogłem, więc nie ma co rozkminiać tego tematu

Gość jaka-jestem
echemm no pomóc w żaden sposób nie mozna, ale pogadać i podtrzymać na duchu- zawsze.

Gość jaka-jestem
niegrzeczny herbatki już dzis piłam z miodem. wypiję sobie fervex zawsze mi pomaga, ale jeszcze nie teraz, bo chce popisać a on momentalnie mnie usypia. Ale dziekuję za troskę ;-)

jasne że taka pomoc mi się przyda!

Gość jaka-jestem
niegrzeczny... przykro mi. to piszmy o czymś milszym, ale niech to nie bedzie zbyt sztuczne forum, bo zycie nie zawsze jest pogodne....

chłoptasiu święta racja, w realu kupa problemów wiec tu się torchę rozerwijmy :)

Gość jaka-jestem
wow, jakieś propozycje na to "rozrywanie"??

Gość jaka-jestem
niegrzeczny, jeszcze tylko dodam, ze na dłuższą metę będzie ciężko, bo ja z natury raczej jestem smutna i pesymistycznie do świata nastawiona, i wcześniej czy póxniej będę marudzić ;-) ale dziś mogę nie.

z rozrywkowych rzeczy mam tylko grant zaczepny :P

Macie już jakieś plany sylwestrowe? Ja oczywiście niezmiennie od kilku lat- nie mam żadnych. A poza tym wiadomo, że jak jest dziecko, to już się za bardzo nigdzie nie wychodzi, a jeszcze jak się jest samotnym to już się zapomina co to impreza hie hie taka prawda jest

Gość jaka-jestem
buaaaahaha panowie ktoś pogada z przystojniaczkiem ????? ;-)