Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka-jestem

30 latka szuka faceta do pogaduszek.

Polecane posty

jaka-jestem ja tez raczej smutas jestem, choć staram się za wszelką cenę wprowadzać w dobry nastrój, bo chyba bym zwariował. Dostałem od życia po dupie, więc teraz musi być już tylko lepiej ...:-D i tego staram się trzymać

Gość jaka-jestem
ja też nie mam planów. niby mam z kim zostawić dziecko, ale nie mamy z meżem grona przyajaciól i w zasadzie co roku nie mamy z kim sylwestra spędzić.

Gość jaka-jestem
ja już nie wierzę, że będzie lepiej. modlę się, aby nie było gorzej.

Gość echemmmmm :)
a ja wierzę że bedzie lepiej :) a co do sylwka... nie mam planów pewnie jak co roku :P biała sala :)

Gość jaka-jestem
nie lubię sylwków, zawsze miałam do nich pecha, niejednego przepłakałam samotnie i jakis uraz pozostał. dwa ostatnie były ok, ale to raczej z takich wewnętrznych powodów niż udanej zabawy.

a ty skąd jesteś chłoptaś?

Gość jaka-jestem
chłopaś pisał, że odezwie się jutro, a odezwał się dziś, widać nasz topik staje się wciągający i oprzeć się nie można. ;-) ;-) achhhh ;-)

jak tam winko moja miła? :)

Gość jaka-jestem
a jest winko, pierwszy pełny kieliszek świeci pustką juz... sukienkę olałam, ale wina nie ;-) zaraz robię dolewkę, tylko obawiam się że jak ten fervex wypiję potem to rano nie wstanę ;-) a ty coś popijasz?

żubra

Gość jaka-jestem
Zubr występuje w puszczy.... ;-)

kiedys mieszkałem w malej chatce na skraju puszczy :) 20 lat

Gość jaka-jestem
chłoptasiu narazie to taki zlepek różnych tematów poznajemy się, ale mnie też się tu podoba. głowa mi pęka, ale jeszcze posiedzę. ;-) echeeee i jak płynie życie w takiej chatce, mam na myśli szkołę, pracę zakupy...

wszędzie jest daleko, praca, miałem stolarnie w której pracowałem, szkoła - i tu jest problem było daleko i dlatego przeniosłem się do wawy, ze względu na syna.

Gość jaka-jestem
ja całą mlodość w blokowisku, a od paru miesiecy mieszkam też w miescie ale lekko na uboczu. i generalnie jest ok, chociaż jestem niemobilna, zarzekłam się ze nie zrobię prawka i tego się trzymam, więc najbliższy autobus mam 2,5 km, najblizszy sklep 2 km itp. A na dodatek wszystkie wyprawy z wózkiem, nieraz i kilkanaście km dziennie wychodzi... nawet często.

no ja miałem podobne odległości

Gość jaka-jestem
da się przyzwyczaić. jedynie dawniej miałam dwie koleżanki które czasem mnie odwiedzały, a teraz jedna nie dotarła jeszcze ani raz, a druga kilka, ale najczęściej odmawia- jak właśnie teraz ostatnio. ale mnie odległości już nie męczą, dobrze robią na kondycję.

niby tak ale jak się pracuje to ta bieganina trochę czasu zajmuje. Wszystko wyprawa.

Gość jaka-jestem
wiem, co to znaczy wyprawa, uwierz. ale... mam wrazenie, że albo zepsuł ci się coś nastrój, albo bardzo jesteś zmęczony... czy mi się tylko zdaje?

piszę, oglądam tv, a w głowie przewijają się scenariusze tego co będzie w sądzie, tysiące pytań i tysiące rezolutnych odpowiedzi. A tak na prawdę sam w sobie nie czuję osobą która musi coś tłumaczyć........

nigdy niko nie uderzyłem, parę razy ubliżyłem byłej i to nie jak byłem z nią ale jak mi robiła problemy z kontaktami, całe życie ciężko pracowałem a teraz sąd i udowadniaj że nie jesteś wielbłądem

ogląłem "ratownikow" piosenka na końcu -Hubert bardzo lubi the pres :) to jego muza :)

ciekawe czy jak by ją w sadzie zapytali jaką muzę lubi twój syn, czy umiał by wydukać bjork pierwsza płyta biork albo the pres

Gość jaka-jestem
Współczuję Ci bardzo, bo udowadniać swoją niewinnosć to bardzo trudne i wręcz irytujace. Musisz być silny, i zacisnąć zęby, bo jest o co walczyć!! a co oglądasz w tv? ja zaraz przenoszę się pod kołderkę, wezme laptopa, ale musze się położyć, bo kiepsko się czuję ;-( lekarstwa na noc nie wezmę bo się boję, że usne za mocno i mogę nie usłyszeć gdyby mała płakała... ;-(

zapuszcza włosy, jestem pewien że ogoli mu łeb na łyso, ona nie rozumie że ktoś chce mieć jakąś indywidualność............

Gość jaka-jestem
twój syn to hubert????? w mojej rodzinie mam hubertów są mi bardzo bliscy ;-)

"mogę nie usłyszeć gdyby mała płakała... ;-(" ona nie wstała ani razu, wiedziała że ja jestem......

my też mamy dwóch :) mój i brat dał swojemu 3 miesięcznemu synkowi Hubert :)

Gość jaka-jestem
długo byliscie razem? była żoną czy partnerką dla Ciebie? co się stało, ze teraz jest tak źle?