Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka-jestem

30 latka szuka faceta do pogaduszek.

Polecane posty

Gość jaka-jestem
a w ogóle nie lubie samego piwa, zawsze z malinami lub imbirowe, tylko nie mam ochoty na zimne a nie wiem czy posmakuje mi ciepłe ;-) he he rozterki blondynki ;-)

Gość jakis z jukej
cholera ale zimno ale co tam witam panie i panow

Gość jaka-jestem
ja szczerze mówiąc też nie widzę żadnej różnicy miedzy różnymi markami piwa. ale piwo piję tylko jak nie mam kasy na wino ;-) a najchętniej to bym się napiła martini.

Gość jaka-jestem
jakis ;-) witaj. a coś ty dziś taki zmarznięty i tłumacz mi się tu gdzie byłeś wczoraj, jak cie nie było ;-) ;-)

jaka-jestem Moi rodzice się specjalizują w różnego rodzaju nalewkach...:-D Robią własnego advocata, nalewkę czekoladową, aroniową i wiele wiele innych, winko też z własnych kiści winogrona robią, więc pewnie by Ci zasmakowało. Jak mijał Ci dzień jaka-jestem do południa?

Gość jakis z jukej
wczoraj jak dojechalem do domu to nie dalem rady znalezc tematu dzisiaj szukalem rano i tez lipa a pozniej to pracowalem troche ;)

Gość jaka-jestem
chłoptaś lubię słodkie winka, ;-) miałąm sobiesamazrobić w tym roku, ale się nie wyrobiłąm w czasie, ale zrobię następną jesienia. a przedpołudnie cóz... poprałam, posprzątałam tylko popsułam odkurzacz i nie chciało mi się isć do sklepu po części, więc zła jestem bo nie dokończyłam. jutro pójdę... moze ;-) a poza tym uczę moje dziecko chodzić tylko za jedną rączkę i śmieszne bo załapała, nie boi sie, ale idzie tak... no w kółko jak słoń w cyrku, nie umie złapać kierunku ;-) ;-) jakis to dodaj sobie temat do ulubionych, ja też tak jeden zgubiłam. a dziś już nas nie gub ;-)

no to fajnie, jak malutka zaczyna uczyć się dreptać. Moja juz jest na etapie szykowania tornistra do szkoły, ale nie wiem, czy ją posłać do szkoły, jako 6-latka. Obawiam się, że to za wcześnie.

Gość jaka-jestem
chloptasiu ja bym posłała jak najpóźniej do szkoły, ale nie wiem jak to jest teraz prawnie... moja za kilka dni ma roczek ;-)

Gość łobuzka
Hejka:) jaka, ja tez lubie piwko imbirowe:) i martini...fascynuje mnie wódka z red bullem;) ,zostaję wtedy królową parkietu :)

Gość łobuzka
strasznie jest zimno,wicher przenika do kości;) ,brrrr

Gość jaka-jestem
o tak, wódka z red bulem super, ale to na specjalne okazje ;-D chłoptasiu impreza bedzie, a nawet dwie. jednataka rodzinna któej jestem bardzp przeciwna, ale maż i rodzina chcą więc musze się zgodzić a druga kameralna ja mała i mąż. o ile mnie nie wkurzy wcześniej ;-)

Gość jaka-jestem ?????
tepa baranico, maz zapierdala a ty na kafe siedzisz sobie i z tlukami piszesz ? Kurwa, wstyd mi za takie tepe baby.

Gość jaka-jestem ?????
faceta do pogaduszek buhahahahahahaha. Ciekawe co twoj maz na to ?????? kurwiszcze no! Zamiast znalezc sobie jakies hobby, to z fagasami jebie dziwka.

Gość łobuzka
jaka,co Ty ,przejmujesz się tymi brzydulami;)

zaczerniłam na wszelki wypadek ten głupi nick, ale... bo ja taka jestem że zawsze ise przejmuję. a i tak humor miałam dzis zły. bu.

no tak, ale chciałam się zaczernić jak wymyślę coś mądrzejszego. nieważne, ja zawsze za dużo się przejmuję nawet jak wiem że to trole wstrętne

Gość echemmmmm :)
ledwo żyję.... cały dzień biegania, pisania myślenia..... nie życzę nikomu by był zmuszony do knucia przeciwko komuś kogo się kiedyś bardzo kochało :(

Ten kto pisał, że obecny topik nie przetrwa, chyba miał rację. Tzn nie, nie do końca- może i przetrwa, ale beze mnie. Ja się nie nadaję. Mnóstwo mam problemów na głowie i chciałam z kimś o nich pogadać, ale nie ma zainteresowanych, a ja nie chce nikomu sie z niczym w życie wciskać. Miałam taką małą nadzieję, że kogoś zainteresuje kim jestem, co czuję, jak żyje, ale tak się nie stało i nie mam do nikogo o to żalu- to moja wina, ze nie jestem interesujacą osobą. Z pewnoscią właśnie dlatego samotnosć powoli mnie zabija. Gdzieś w głowie ubzdurałam sobie że jest szansa aby jeszcze w życiu zaznać jakis emocji, uczuć, ale tak predko jak się ta nadzieja pojawiła, tak samo szybko zgasła. Piszcie ze sobą, czasem może zagladnę, ale zwyczajnie nie pasuje ani tu ani chyba nigdzie indziej. Trzymacjcie się ciepło, buziaki.

Gość jakis z jukej
pobudka!!! do roboty :D komu kawe?

Gość jakis z jukej
temat umarl?

Gość Niegdyś wzorowa
Nie miej takiego depresyjnego nastroju. Wiem, teraz trudny czas dla pozytywnego myślenia - plucha, zimno, ciemno - to nie nastraja na plus. Ale nie możesz też się sama dołować. Z twojego ostatniego wpisu wynika całkowita rezygnacja, poddanie się. Tak nie można... Coś złego wydzrayło się w Twoim życiu czy po prostu dopadła Cię jesienno-zimowa melancholia?