Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyobrażam sobie że...

czy można?

Polecane posty

Czy można kochać za bardzo? Bo ja chyba tak kocham, jestem z nim 3 lata i naprawdę nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Gość mozillllla
witaj w klubie :)) Można

jak troche dac sobie na luz? Przetłumaczyć sobie że nawet jak się nie ułoży to trzeba żyć dalej

Gość mozillllla
tzn ja jestem swiadoma ze wszytsko moze się zdarzyć i jednak trzeba dać rade ( choc sobie teog nie wyobrazam:D ) Ale w sumie jak narazie jestem pewna tego co jest i w najblizszym czasie nie msuze sie o nic marttwc.. boje sie co bedzie za kilka lat :)

ja boje się tego że mnie zostawi, bo stwierdzi że się nie wyszalał wystarczająco. Mamy po 22 lata a jestesmy razem 3. Moją koleżankę zostawił narzeczony właśnie pod takim pretekstem po 5 latach związku.

poszukaj e-booka "o kobietach ktore kochaja zbyt ocno" czy jakos tak;P serio, jest taka ksiazka, nawet nieglupia

Gość mozillllla
ale co mi z tej ksiązki skoro on też tak ma ? Ja nie boje że mnie zostawi, o nie. Boje się że się zmieni on lub ja do tego stopnia ze nasz zwiazek bedzie sie rozwalal.. ja mam co prawda 21 on 26 Jestesmy 4 lata poltorej roku zareczeni za rok slub a mieszkamy sobie razem w dopiero co razem wyremontowanym domku:) Więc jak dla mnie wszytsko idealne. Boje się tej zmiany za kilka lat, przeciez kazdy się zmienia

Gość mozillllla
p.s to ja predzej bym go rzuciłóa z powodu niewyszalenia się :D niż on mnie. Ale nie rozumiem co tro znaczy "wyszalec się" Chodzilam przez 2 lata co tydzien do klubów.. potem miaam dosc potem znowu ,.. i to robilam z nim lub z przyjaciołkami no i wiecej mi nie potrzeba:D czasami "wyszalec się" odbieram - flirtowac, puszczac się itd bo przeciez gdyby to byly tylko imprezy i znajomi to w czym przeszkadza zwiazek?

mozilla---- szcześcia Wam życzę.

Gość mozillllla
Ale dlaczego o razu zakladasz ze Cię moze rzucic? Nie myśl o tym... dzięki:)

no czasem mi przychodzą takie myśli do głowy, on zapewnia że mnie kocha i wiem że tak jest, tylko po prostu czasem mam wątpliwości. Tak już mam. Nie potrzebnie się dołuje.