Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche starsza siostra

Jak kupi kask na narty?

Polecane posty

Mam brata w wieku 12 lat i chciałabym kupic mu np na Mikołajki kask na narty. Jak wybrac odpowiedni bez mierzenia bo chcę, żeby to była niespodzianka.

Gość Ziutka z ogródka
jak masz brata, to pewnie wiesz, że chłopcy są zbudowani inaczej niż dziewczyny

Najlepiej skontaktuj się z ludźmi ze sklepu, w którym sprzedają narty i tego typu sprzęt. Powiedz ile lat ma brat - oni mniej więcej wiedzą jaki kas się będzie nadawał dla takiego dziecka. A zawsze się tez możesz umówić, że jak nie będzie pasował, to Ci wymienia na mniejszy czy większy. Możesz sobie zajrzeć na stronę dobrenarty.pl tam maja taki sprzęt i na pewno pomogą ci coś dobrać.

ale to taki jak na motor?

Gość mariolka121
Przeceny się zaczęły. Chciałabym sobie kupić kask na narty. Na co zwracać uwagę? Myślę ze chcę i mogę wydać do 300zł na taki. Narty sprawiają mi coraz większa radość i frajdę, coraz lepiej wchodzę na krawędzie i jeżdżę szybciej. Już postanowione, ze muszę sobie kupić kask! Bezpieczeństwo na pierwszym mscu. Oglądałam kasji w tym sklepie http://www.skicentrum.pl/kaski-narciarskie ale boje się kupować przez internet. Czy kask trzeba przymierzać?

Gość gość
Kontakt ze sprzedawcami będzie najlepszym rozwiazaniem i z tego co widzę nie tylko ja je sugeruję. Natomiast jeśli chodzi o sam kask oraz inny dodatkowy osprzęt, który może przydać się podczas pobytu na nartach możesz znaleźć np. na http://activsport.eu/

Gość gość
Jeśli znasz rozmiar to polecam sklep innternetowy www.bikershop.pl maja bardzo dobrej jakosci kaski i od wielu lat kupuje u nich zarowno dla siebie jak i dzieciakow :) jeszcze sie nie zawiodlam

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona