Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeslicosotymwiecietopiszcie

zostałam WYKORZYSTANA do durnych celow

Polecane posty

nie tylko ja z Ktoś sobie ze mnie zrobił jaja. Ostatnio do domu przychodzą mi paczki niektóre są polecone, ale na moje imię i nazwisko tak więc odbierałam. Niektóre zwykłe. Są w nich ubrania bez metek, widać, że noszone, kosmetyki itd. Rzeczy nie wcale pierwszej jakości, Kiedy dostałam pierwszą taką przesyłkę stwierdziłam, że ktoś się pomylił. Często kupuję z allegro więc może mój adres został pomylony z kimś innym i dlatego dostałam pomyłkową paczkę. Chciałam ją odesłać, ale czekałam na jakieś informacje. Skoro przez allegro ktoś by się pomylił to ma do mnie maila, telefon. Ale była cisza. Ja nie zamierzałam dokładać do interesu i odsyłać paczki na swój koszt, bo to jednak kosztuje. A ja za czyjeś błędy nie zamierzałam płacić. Spakowałam wszystko spowrotem i odstawiłam w kąt. Po kilku dniach dostałam kolejną paczkę tym razem były ubrania i paczka płatków kukurydzianych, ryż i czekolada. W sumie dostałam 4 takie paczki każda zawierała ubrania i jakieś inne rzeczy. Ja o nic nikogo nie prosiłam, nie jestem biedna i stać mnie na zakupy na własną kieszeń. Zaczęłam dociekać, szukać w internecie i znalazłam na pewnym forum ktoś zrobił mi żart. Idiotyczny! Powiedział, że jestem biedna, potrzebująca, podał mój adres i dostawalam paczki. Ludzie mysleli ze pomagaja potrzebujacej, a ja nic o tym nie wiedzialam. JEŻELI KTOŚ WYSYŁAŁ PACZKĘ DO MNIE Z MYŚLĄ, ŻE TEGO POTRZEBUJĘ I JEŻELI CHCE ODZYSKAC SWOJE RZECZY TO ODEŚLĘ mam na imie Katarzyna ( nazwiska nie podam) i tak za dużo ludzi dowiedzialo sie o moim adresie. Wiem, ze to ktos z mojego otoczenia, bo nikt obcy nie zna mojego imienia, nazwiska i pelnego adresu. Wiec jesli chce ktos odzyskac i wysylal jakies paczki Katarzynie do Poznania to prosze napisac. A swoja droga cos trzeba z tym zrobic ktos bez mojej zgodny rozpowrzechnial moje dane i klamal na moj temat robiac ze mnie zebraczke. A luzie o dobrym sercu zostali oklamani.

podnosze

Gość zakrecone zielone bambusy
To pewnie ty na kafe pisałaś, że potrzebujesz buciki dla dziecka. Czy to ty byłaś BiednąMamą2323233

Nie wiem czy ktoś podpisywał się Owca jako ja. Być może nie wiem jestem Kaśka

Hej, hej! To nie ja pisałam nie wiem kto zakładał temat mój adres został po prostu podany i na mó adres zostały wysłane paczki, których ja nie potrzebuję i nic o tym nie wiedziałam.

Gość abra kadabra srabra
Wszystkie Ryśki to porządne chłopy. Wszystkie Kaśki to porządne dziewczyny.

Gość ist kaput pronden
to na choooj odbierasz te paczki

jednoczesnie zamawialam rozne rzeczy z allegro wiec odberalam przeciez kad moglam wiedziec co jest w srodku? moja wina ze ktos jest idiota

Gość delicja***
skoro ich nie potrzebujesz bo jak twierdzisz padłaś ofiarą czyjegosc zartu to miej odrobine honoru i odeślij z powrotem do nadawcy.

Gość delicja***
albo oddaj te rzeczy do kościoła/mops-u lub do domu dziecka

Gość
znajdz jakas biedna rodzine ( nie wiem, rpzez ksiedza, caritas itp.) i im oddaj :) nie wrzucaj do pojemnikow caritasu bo stamtad ida do lumpa a nie dla biednych, bo wlasciciele pojemnikow tylko wynajmuja logo...

Delicja! przeciez po to wlasnie napisalam. Ja nie mam honoru? ja to powinnam pojsc na policje, ze ktos bezprawnie sie podaje w moim imeniu za biedna i rozdaje moj adres na prawo i lewo. Napisalam tutaj, bo licze, ze osoby ktore wyslaly mi te paczki odezwa sie i napisza co chca bym dalej z tym zrobila. Adresu nie posiadam zwrotnego. jesli ise nikt nie odzewie to ddam pewnie, ze tam bo nie zamierzam w tym chodzic ani z tego korzystac gdybym potrzebowala tego to na pewno bym nie pisala, ze te rzeczy sa slabej jakosci bo bym nie miala nic, ale za tego nie potrzebuje to dla mnie sa to rzeczy zbedne i nie bede sie cieszyla z nich bo czuje sie okropnie ze ktos mi uzywane rzeczy przysyla i traktuje mnie jak zebraczke

Gość
skly polecone znaczy ze masz adres nadawcy sprobuj poszukac ne wiem przez ksiazke telefoniczna, albo po prostu napisz z pytaniem skad ta osoba ma twoje dane

jeden byl polecony to fakt moze gdzies na kopercie jest adres. Ale z drugiej strony nie wiem czy tym osobm jest to potrzebne i jednak taka przesylka kosztuje z dyche za 1 kg trzeba zaplacic. A ja nie mam pieniedzy az na tyle by wyslac paczki moze ktos to wyslal, bo tego nie potrzebuje. Moze wiec lepszym rozwiazaniem bedzie oddac do kosciola czy cos. Sama dorzucilabym do tego cos swojego. Ale dobrzeby bylo gdyby te osoby sie odezwaly i powiedzialy co o tym mysla, a moze maja kontakt do tej niby mnie? jakis e-mail to bym wtedy sobie z ta osoba pogadala.

Gość wpisz swój adres
czy tam dane z paczek w google i zobacz czy ktośnie dał ogłoszenia. Jak dał to zgłoś na portalu jako naruszenie i po sprawie

wlasnie o to chodzi ze znalazlam jeden taki temat i tysiace podbnych.. mase jest takich ogloszen niektorzy mogli rozeslac na e-mail moj adres i tego nie jestem w stanie stwierdzic. Jeden byl o tej tresci i z moim adresem ale dzis juz pojawia sie biala strona, ze temat nie istnieje. chyba to oleje nie bede nerow tracic a rzeczy sie po prostu pozbede oddam do kociola i juz. moze wezma a jak nie to wrzuce do pojemnika nie wiem. nie bede odsylala, bo to bez sensu szkoda mi pieniedzy troche szkoda, ze ktos wyslal z mysla, ze komus pomorze a tu sie okazuje ze nie. Ja siem usze teraz dowiedziec kto to byl niedawno sie przeprowadzilam i nie wiele osob wie o moim nowym adresie wiec dochodzenie moze sie udac

Gość starczy jedno zdanie
hej dowiedz się kto w Twoim otoczeniu jest potrzebujący i oddaj im te paczki a swoją drogą powinnaś zgłosić na policję i może dojdą z jakiego IP ktoś wysyłał Twoje dane.

Gość Znajdz te tematy podziekuj i
napisz jak sprawa wyglada, ale ze oddasz potrzebujacym i oddaj im, do kosciola albo znajdz kogos w okolicy