Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia20

nie podniecam go:(

Polecane posty

Gość agniesia20

witam mam pewien problem. Mam 21 lat i mam partnera 24 lata mamy roczne dziecko i jestesmy ze soba 3 lata. wiadomo jak to kobieta po ciązy zawsze cos jej zostanie:( ja niestety mam rozstepy pare kilo tez mi zostalo no i oczywiscie piersi juz nie takie same jak z przed ciazy:( juz od dawna widze ze nie jest miedzynami (w łozku) tak samo jak dawniej, wydaje mi sie ze juz go nie podaniecam poniewaz on juz mnie nie dotyka tak jak kiedys, nie wnosi zadnej inicjatywy w nasze zycie erotyczne tzn prawie wcale nie (zaczyna). chociaz on mnie przekonuje ze mnie kocha ze nigdy by mnie nie zostawil, ale ja i tak nie czuje sie kobieca przy nim. Czesto staram sie byc sexsi tzn kupujie sexsi bielizne a ostatnio kupilam sobie sexsi ptzamke to kiedy ja zalozylam to powiedzila ze ona mi nie pasuje, wtedy to sie poprostu zalamalam:( i naprawde mowilam mu wszystko tak samo jak wam tutaj pisze, ze nie czuje sie atrakcyjna ze wiem ze go nie podniecam i ze on to robi ze mna z przymusu i zawsze chce to robic pociemku:( a on mowi ze ja przesadzam:( wiem ze on oglada sie za innymi dziewczynami ze gapi sie jak idzie jakas super laska. Juz nie wiem co mam zrobic zeby on zaczol mnie zauwarzac? prosze o pomoc!!! z gory dziekuje.

Gość Typowy niewzruszony
złapałaś kolesia na balon, to się nie dziw, że ma cię dość :O 18 letnia matka :O kurrwa, co za patologia :O

Gość bgvcbngf
ty wyzej, naucz sie liczyc:D:D

Gość Typowy niewzruszony
kurrwa, zmęczenie daje znać :O z resztą jeden chuuj, wyłapała jakiegoś dresa z familoka na bachora, a teraz się dziwi :O

Gość dfsfseas
co z tego ?

Moj facet tez mowi ze gdybym po ciazy miala rozstepy i byla gruba to nadal by mnie kochal. Teraz mnie troche przerazilo to co napisalas:/

Gość agniesia20
ehhh (typowy niewzruszony) daj sobie na wstrzymanie ze swoimi kometami!!! nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj, a dla scislosci to wlasnie on nalegal na dziecko, a i dresem tez nie jest. to wlasnie twoje komety swiadcza ze pochodzisz z patologii

Gość kashmirrrrrrr
Mozliwe,ze jet tak jak piszesz...Hmmm...Tez nie inicjuj niczego,nie kupuj bielizny-nic na sile i wtedy zobaczysz jak jest. Moze on ma wszystko podane na tacy wiec dlatego sie nie stara..nie wiem.

Facet ma 24lata, wiesz co on ma w glowie w tym wieku? DYMANIE jak najwiekszej ilosci lasek! Po chuj tak wczesnie dziecko? popierdolony pomysl, teraz bedziesz cierpiec bo potomka splodzil i jego glownym celem sa blachary z katem rozwartym miedzy nogami. KURWA! nawet mi ciebie troche szkoda, ale tylko troche bo za glupote trzeba placic. Idz na silownie/aerobik zostaw frajera i znajdz lepszego.

Gość fdsfssdfdsf
a wiecie jak ja sie rozstepow bozbylam?????? wytarlam wszystkie skurczybyki pumeksem. co prawda pol roku mialam blizne ale wkoncu zeszla i jestem gladziutka

Gość agniesia20
(ostry meksykanin) ja wcale nie załuje ze mam dziecko dla mnie to nie jest głupota. i ja pytam o rade co moge zrobic zeby mnie znowu zauwarzyl, a nie o rady czego moglam nie robic!!!

Gość Typowy niewzruszony
primo - zdobądź wykształcenie, secundo - naucz się poprawnie pisać, tertio - schudnij :O

Tak wiem wiem ale popierdolic sobie musze, taka moja rola. Co mozesz teraz zrobic? niewiele ci zostalo, albo zadbasz o siebie jeszcze bardziej i staniesz sie rakietą i facet sie sam rzuci na ciebie albo jestes w czarnej dupie. Aha, jesli faktycznie uda ci sie doprowadzic do stanu zwiekszonej uzywalnosci a on nadal nie bedzie chcial to ma jakas kurwe na boku.

Gość a ja wiem swoje
mam ten sam problem. mój mąż po 2 latach i jednej ciąży zbiera po kryjomu świerszczyki, a jak oglądam historię jest tam wiele stron z filmami gdzie laska kręci dupą. i wiecie co zrobiłam?? nagrałam mu też taki film z moją dupą w roli głównej. mam może zaokrąglony brzuch, rozstępy i obwisłe piersi, ale tyłek od biegania jak ta z reklamy easy ton. a wiecie co on na to?? nic. zero zainteresowania. nawet filmu nie obejrzał.

Gość a ja wiem swoje
ja mam 26 lat a mąż 29. też kręcę się przy nim w skąpych wdziankach a on nic. wkurzało mnie to nawet bardzo. człowiek się stara i dupa. ale pomału zaczynam to olewać. nie ten to inny. a rozstępy noszę jak biżuterię! urodziłam piękną i zdrową córeczkę :)i to jest najważniejsze, a rozstępy są moją pamiątką po cudownej ciąży. a to czy się jakiemuś ziomalkowi podobam czy nie to już jego problem.

Gość a ja wiem swoje
a moje biedne piersi? wyglądają jak te u murzynek himba. i nawet to mnie nie martwi. zwijam je w rulonik i wkładam do stanika:) tyle

nie twój wygląd powinien cię martwić, to w twoim facecie jest problem...

ostry_meksykanin - "K**WA! nawet mi ciebie troche szkoda, ale tylko troche bo za glupote trzeba placic. Idz na silownie/aerobik zostaw frajera i znajdz lepszego." Nie wróżę Ci bogactwa ...

Gość sialalalalalalaym
agniesia20.. zamiast się pierdolić i zachodzić w ciążę, to mogłaś pouczyć się ortografii. Błędy walisz, że aż krzywo....