Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dwóch bogatych frajerów

Sypiam z dwoma facetami za pieniądze!!!!

Polecane posty

Poznałam ich obu przez przypadek. Najpierw pracowałam u swojej koleżanki(jako opiekunka do jej dziecka). Klepałam niesamowitą biede, nie miałam ani na kosmetyki, ani na fryzjera, nie mówiąc już o ubraniach,rachunkach a nawet o jedzeniu. Więc jej ojciec, ojciec mojej koleżank(przystojny, postawny i bogaty mężczyzna po 50tce) zaproponował mi seks w zamian za pieniądze no i się zgodziłam bo nie miałam innego wyjścia. Ten facet jest żonaty, od dawna nie sypia ze swoją żoną i powiedział mi że potrzebuje kobiety. Drugi facet z którym sypiam to brat mojej koleżanki i syn mojego pierwszego mężczyzny który mnie utrzymuje - temu człowiekowi umarła żona dwa lata temu, samotnie wychowuje dwoje dzieci i w głębi serca liczy że z tego związku coś będzie ale ja nie traktuje go poważnie, jest mi potrzebny tylko do sponsorowania moich potrzeb. Moja kumpela o tym nie wie że sypiam z jej ojcem i bratem i nigdy w życiu jej tego nie powiem. A moja matka wie o wszystkim i jej to nie przeszkadza, cieszy się że podniosła się nam stopa życiowa.

Gość no jak matce może to
przeszkadzać :D tylko koorwa koorwe rodzi:P

I co z tego że jest tam taki wątek ja założyłam swój temat bo potrzebuje wsparcia, nie czuje się z tym najlepiej ale jednak pieniądze są mi potrzebne do wygodnego życia. Swojej koleżance zawsze zazdrościłam że ona ma ojca który zapewnia jej te wszystkie luksusy do tej pory. Nigdy nawet nie myślałam że pójdę człowieka z tym do łóżka a znam go od czasów kiedyś chodziłam do postawówki.

Wiesz to że jesteś kobietą to nic nie znaczy, jeśli kobietą jest w miare atrakcyjne, piękna w dodatku inteligentna to umie a nawet musi swoje atuty wykorzystywać. Ja mam tylko dwóch facetów i żadnego nigdy więcej bym nie chciała, ta dwójka jest wystarczająca. Na miesiąc od jednego i drugiego mam prawie 20 tysięcy złotyc w kieszeni. O nic się nie martwie. Czuje się źle z tym że z nimi sypiam ale życie mnie do tego zmusiło. Cieszę się że trafiłam na rodzinę swojej kumpeli.

Uwielbiam kiedy kilku facetów rżnie mnie naraz :)

uprawiam też seks z mamą a syn z ojcem filmują nas,wiem z opowiadań bo kumpela mi mówiła ,że często po kolacji tata puszcza te filmy i oglądają rodzinnie,nawet dziadka czasami zapraszają:)

kumpela nawet mówiła że dziadkowi przy tych filmach laske robi jak mama karze:) bo tam u nich to rygor w domu że ho ho:)

Podszyw :D Pisałam mam tylko dwóch facetów i ani jeden ani drugi nie wiedzą o tym że z nimi sypiam. Ten drugi to nawet liczy na to że coś z tego związku będzie! ale ja go nie potrzebuje, potrzebuje tylko jego pieniędzy.

Gość mam dwóch bogalych frajerów
Podszywują się normalnie gówniarze:O no więc ja jestem wyjątkowa uwierzcie mi:) ja z tych dwustutysięcy sto wysyłam do Kambodży tak tak do Kambodży,tam budują za moją dupe szkołę rodzenia:)