Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzynka bez piernika

związek na odleglość

Polecane posty

Kochane, mam problem... mój związek chyba się rozpada :( mój chłopak mieszka na drugim końcu Polski, kilka razy już mieliśmy się spotkać, ale cały czas coś staje nam na przeszkodzie... I tak już od roku. :( kocham go bardzo i on mnie również, wiem to, ale obawiam się, że jeśli w końcu nie uda nam się spotkać to wszystko się rozsypie, a ja nie chcę, żeby mnie zostawił. :( proszę, doradźcie mi co powinnam zrobić, żeby on w końcu przyjechał i żebyśmy spotkali się na zywo...

Gość tez jak wyzej
od roku sie nie widzieliscie???? i co to za "zawiazek"??!!!

Gość geevar junior
ja jestem gejem, ale z moimi facetami mialem rozne akcje, tez zwykle poznawalem moich kochankow i sponsorow w necie. nalegaj na spotkanie albo zarob i jedz do niego!!!!! trzeba sprawdzic konia czy czasem nie jakas szkapa!!!!!

związaek na odległość... ja wiem, że Wam się może to wydawać dziwne, ale my naprawdę się w sobie zakochaliśmy, jednak los nam nie sprzyja. A ja chcę walczyć o naszą miłość. :( geevar junior a Tobie się zdarzyło, że ktoś Cię oszukał?

Gość geevar junior
jasne, ze sie zdarzaly takie sytuacje :( jeden chlopak mial na boku laske, ale pozniej przyznal sie, ze chce miec nas oboje :D zdarzalo sie, ze faceci chcieli mnie tylko przeleciec, ale skoro Twoj chlopak na razie nie nalega na spotkanie to na pewno nie jest pospolitym dupkiem, moze jest bardzo niesmialy i boi sie rozczarowania???????

Gość tez jak wyzej
moze ma juz dawno jakas nowa, a ty zyjesz jeszcze w krainie snow.. moze czeka az sama tez sobie kogos znajdziesz?? i nie chce cie w tym czasie ranic..

On mi mówi, że bardzo chciałby się ze mną spotkać i że tęskni za mną, mimo, że się nie widzieliśmy, ale ciągle coś jest nie tak, bo on pracuje i albo zwycajnie nie ma kiedy albo jest zmęczony po pracy i nie chce mu się tylu godzin jechać...

Gość tez jak wyzej
przejedz sie do niego i sama sprawdz jak sie sprawy maja

Gość tez jak wyzej
powinnas przyjechac bez zadnych propozycji i tyle, wtedy tylko bedziesz wiedziala na czym stoisz

Gość tez jak wyzej
sry Katarzynka, ale ile ty masz dziolcha lat??

Gość tez jak wyzej
no tak to juz cos tlumaczy, zastanow sie sama czy to wszystko ma sens?

Gość tez jak wyzej
no to fruu.. do niego :)

Gość tez jak wyzej
powodzenia ;)