Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Córka mojej matki.

Matka a jej faceci...

Polecane posty

Gość Córka mojej matki.

Moja matka od pewnego czasu sie spotyka z takim jednym... Straszna z niego nieporada życiowa... Ja nie wiem, czy on w niej budzi matczyne uczucia czy jakis inny powod jest dla ktorego sie spotykają... I tu sie pojawia pytanie: Jak go matce "obrzydzic" ale tak zeby se znalazła innego, bo ona od kilkunastu lat (kiedy to sie rozwiodla z moim ojcem) nie chce sie spotykac z facetami, miala moze 2 ale spotykala sie z nimi tylko po 2 razy i koniec... A jeden to nawet chcial ja do Hiszpanii wziac! to ona nie, a nie wiem co ona widzi w nim... No i boje sie ze jak tego jej obrzydze to juz w ogole nie bedzie chciala miec faceta.

Gość ellamozarella
A chciałabyś żeby matka tobie wybierała chłopaków i obrzydzała takiego, co jej się nie spodoba a tobie będzie z nim ok? Nie, prawda? No to przypomnij sobie takie mądre przyslowie "Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe" i nie wtrącaj się w jej sprawy.

Gość Córka mojej matki.
Świetnie, ale całe miasto sie teraz śmieje... On to jest takie duze dziecko, nic sam nie potrafi zrobic, nawet do roboty nie chodzi bo sie boi.

Gość Córka mojej matki.
No ja wiem, ale kiedy? bo ona to jakas zaslepiona, a on se tylko w domu siedzi, nic nie zrobi, pieniadze od niej doi i jemu to sie podoba... Juz go 3 baby kopnęły...