Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

O zakazie palenia itp. amy XXI wiek, przeszczepy twarzy, nanoroboty

Polecane posty

zmieniające dna czy coś u bakterii by nie tylko nie szkodziły ale pomagały i wiele innych nowości technologicznych a nie potrafią zrobić papierosa by nie był rakotwórczy i szkodliwy dla palącego i ludzi w jego otoczeniu.:O Czemu? maryśka też się pali i jakoś tak szkodliwa nie jest. ktoś mi to wyjaśni?

Gość przecież wymyślili
e--papierosy ;)

Papieros bez tych wszystkich świństw, nie byłby papierosem. Przecież taki zwykly zawiera substancje uzależniające, ludzie to kupują, więc niektórzy mają zysk... prostee

wiadomo że substancje uzaleźniające. ok palenie tytoniu uzaleznia. ale czemu to takie nie zdrowe? maryche się pali i też uzaleznia ( z resztą słodycze też uzalezniają) a jako s raka nie wywołuje. nie da się tak zmodyfikowac , nie wiem genetycznie tytoniu?

Wszystko się da, tylko komu się to opłaca? Na chorych się najlepiej zarabia, bo są pewnym klientem. Żaden koncern farmaceutyczny nie dopuści więc do produkcji zdrowych papierosów, podobnie jak nie dopuści do produkcji skutecznych lekarstw.

Gość marycha jest niezdrowa
skąd ten pomysł w ogóle? Przecież wciągasz dym, substancje smoliste osiadają na Twoich płucach. Co w tym zdrowego?