Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me :(

brązowe plamienia

Polecane posty

Witajcie dziewczyny. Dziś powinnam dostać miesiączkę ale zamiast tego mam tylko brązowe plamienia. Strasznie się boję na razie nie chciałabym zostać mamą. Nie mam na to warunków. brzuch boli mnie jak na okres, piersi też mnie pobolewają. Co to może oznaczać?

Gość era i plus
mozesz jeszcze dziś dostac @ a jak jutro nie przyjdzie to zrób test

Gość poducha555
Dokladnie .. plamienia ja tez mam przed okresem.. licze to jako pierwszy dzien zawsze ;p

ale nigdy wcześniej nie miałam takich plamień, zawsze od razu się "rozkrwawiłam"

Gość nvins
ja od dluzszego czasu mialam brązowe plamienia, najpierw zamiast okresu, potem sporo przed okresem a okres przychodzil potem spóźniony, dzis podczas badania gienkologicznego pojawila sie krew...nigdy mi sie tak nie zdarzylo, bardzo sie przestraszylam, mam miec teraz robione usg i cytologie, nie wiem co sie dzieje:(

może to jest rozmoczony krowi placek?

Gość Nie wiem po jaką cholerę
takie imbecyle robią podszyw ale nie przejmuj się a Ty podszywie wypierdalaj! Spokojnie zrób test albo najlepiej idź do ginekologa. może masz jakieś zmiany hormonalne albo coś w tym guście. poczekaj do jutra na okres :)

Gość bywa że to normalne
brązowe krwawienie tak na prawdę można być objawem wielu chorób, albo też być normalne...u mnie prawdopodobnie jest objawem zapalenia...

Gość Nie wiem po jaką cholerę
ostatnio robiłam test i miałam trudne pytania :(

Gość bywa że to normalne
musisz pójść do lekarza, bo nie wiadomo jaka jest przyczyna, a jak Ci bez badań powie, że to normalne, to od razu zmień lekarza!

Gość nvins
a co powiecie na moj temat? prosze:( boje sie ze moge miec jakis stan przedrakowy, a nie stac mnie na prywatnych ginekologow, a wizyty na nfz to szkoda mowic

Gość bywa że to normalne
nvins--->a może masz po prostu jakieś problemy z hormonami?co ci lekarz powiedział?

Gość bywa że to normalne
nvins---> Nie myśl o najgorszym, bo to najczęściej nic takiego....Ja np. o kilku cykli miałam plamienia tak tydzień przed okresem, ostatnio miałam je 6 dni, tak jakby zamiast okresu, a okres przyszedł spóźniony 7 dni, ale był w miarę normalny....u mnie to zapalenie chyba...tak lekarz powiedział.

Gość nvins
wlasnie nic mi nie powiedzial...przepisal mi tylko lek flumycon nie mówiąc nawet na co jest(dopiero w ulotce przeczytałam że jest niby na grzybice) i mam miec zrobioną cytologie i usg... ja nie mam zadnych objawow grzybicy,nie mam upławow, nic mnie nie swedzi ani nic. martwi mnie ta krew ktora sie pojawila w trakcie badania i te brązowe plamienia ktore mialam:(

jeszcze jedno pytanie w tym temacie, teraz mi sie przypomniało. po ostatniej miesiączce miałam dość silne zapalenie pochwy. dostałam antybiotyk dopochwowy. czy może to mieć wpływ na to zjawisko?

Gość bywa że to normalne
nvins---> Ja też nie mam żadnych objawów zapalenia, bywa bezobjawowa...a jednak ją mam i nie wątpię że lekarz mógł się pomylić, bo z tego co wiem, to bardzo łatwo ją stwierdzić, do tego mam duże zapalenie... hele me---> no jasne, że może to mieć wpływ na brązowe plamienie, pewnie nie wyleczoną jeszcze masz inkekcję.