Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarwtwioonaaaa1!!!1

Kogo wybrać..??

Polecane posty

On po 3 latach mnie zdradził, jak twierdzi nigdy jej nie kochał.. ale byli razem przez rok, choć przez ten caly czas chcial wrocic do mnie, ja tez chcialam by wrocil, jakos nie wrocil.. po roku znalazlam faceta.. gdy on sie o tym dowiedzial zaczol walczyć... sytuacja wyglada tak że chce sie ze mną hajtac i jeden i drugi... nie wiem kogo wybrać... wiem że z tym 1 nie bede miala miodu ale go kocham i nigdy nie pokocham nikogo rowniez mocno.. a ten drugi jest dla mnie bardzo dobry nigdy mnie nie skrzywdzil i zapewne nie skrzywdzi lecz nie kocham go tak jak tego pierwszego kobietki pomozcie co ja mam robic sama nie wiem kogo wybrać...

wiem ze ten 1 mnie skrzywdzil , za moją dobroć ale z tego co mowi zrozumial swoj blad , to moja najwieksza milosc...:(:(:(:(

Gość jahasnx
drugi , z własnego doswiadczenia wiem, i bedziesz go kochała nawet bardziej i to miłosćia dojrzałą.

tak uważasz? widzisz mam taki mętlik...

i myslisz ze wkoncu go pokocham tak silnie jak tego pierwszego?:(

Gość Eleeene
zadnego.Pierwszy- po raz kolejny odmrozone uszy; drugi- i tak go bedziesz zdradzac za chwile , bo nie masz motyli. Postawilabym na trzeciego za jakis czas.

hmm teraz musze isc, ale piszcie swoje opinie, jutro zapewne odczytam , poukladam wszystko i wkoncu wybiore... Liicze na was... i na zrozumienie.. za wszelkie opinie jakie padly dziekuje i pragne podziekowac tym co jeszcze sie wypowiedzą .Dobranoc

Gość damaczarnychserc
istnieja kobiety ktore kochaja tych mezczyzn ktorzy powoduja, ze cierpia i im bardziej cierpia tym bardziej kochaja moim zdaniem ten pierwszy jest posesyjny i jak zdal sobie sprawe, ze juz nie bedzie trzymal dwoch srok za ogon to wyprawia co moze bys zostawila tego drugiego. moze chce potwierdzenia czy jeszcze jestes za nim......i czy go jeszcze kochasz. Moze nie jestes zbyt obiektywna ale wydaje mi sie, ze on mieszkal z inna dopuki ty nie znalazlas sobie nowego faceta. potem co sie stalo??????? otworzyl oczy....? a szacunek dla ciebie czy chociaz tej drugiej lafiryndy gdzie jest????? cos mi sie wydaje, ze on wrocil do ciebie i udaje wlk. ofiare, jaki on to nie jest biedny i nieszczesliwy bez ciebie....i jak on cie b. kocha....i tak b. zaluje itp., az sie zygac chce...bleee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cwaniak, koplabym go w du***e takiego to lepiej zgubic niz znalezc!!!!!