Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nathanielka470

niski wzrost...

Polecane posty

Gość nathanielka470

mam 17 l. i tylko 154 cm wzrostu, chyba przegrałam życie :( moja mama ma 158 a mój ojciec 164, myślicie że jeszcze troche urosne? :(

Gość WredneSuczyskoooo
oczywiście, że przegrałaś. karlice są najgorsze. te grube wygladaja jak wieprze, a chude jak niedorozwiniete dzieciaki;/. zal mi cie.

Gość putiton
Ja już nie rosłam w wieku 16 lat, ale to zależy od organizmu, może 1 cm urosłam przez 3 lata liceum i koniec. Nie jest ten Twój wzrost tragiczny! Znam pare dziewczyn w takim wzroście i chyba kompleksów nie mają.

Gość popka12
Ja mam wprawdzie 1,63, ale faceci lubią małe kobitki, byle utrzymać dobrą wagę i dbać o siebie :-), jak możesz mówić, że przegrałaś życie z powodu 154 cm, daj spokój nie z takimi problemami muszą się ludzie borykać...

Gość Sebastos 740i
Wolalbym bardziej sto razy Ciebie niz taka ktora ma 180cm , bez urazy dla wysokich :)

Gość 432424
autorko jesli jestes szczupła to bez problemu znajdziesz faceta : ) A w ktorym miescu autorka pisala, ze chodzi jej o faceta? Bo nie kumam...

Gość 432424
i tak o to wam tylko chodzi by podobac sie nie sadz wszystkich po sobie...

Gość 432424
zalezy kiedy mialas miesiiaczke... Ja tez jestem niska przez to ze dostallam ja za szybko...

Gość popka12
:-)ubierzesz szpilki, zwiewną kieckę i świat jest twój

Gość 432424
wszyscy jednak tylko na tematy okolodupowe...Niski wzrost ma tez niestety inne implikacje - strasznie niewygodnie sie prowadzi samochod, i moga cie nie przyjac do pracy na niektore stanowiska, jak sekretarka, hostessa, agent ubezpieczeniowy,, itp. No i wiele osob traktuje niskich malo powaznie. Co strasznie wkurwia.

Gość nathanielka470
ale mnie pocieszyliście :D

Gość Sebastos 740i
Taaaa pewnie , za to zyrafy sa zajebiste pfff...

Gość popka12
:-) proszę Cię, jakimi ty stereotypami się żywisz człowieku, sekretarka, hostessa musi być wysoka, ładna bzdura, jak masz brzydka facjatę i nadwagę to niezależnie czy masz 175 czy 154 cm nie będziesz mieć dobrej prezencji

Gość 432424
popka12 proszę Cię, jakimi ty stereotypami się żywisz człowieku, sekretarka, hostessa musi być wysoka, ładna bzdura, jak masz brzydka facjatę i nadwagę to niezależnie czy masz 175 czy 154 cm nie będziesz mieć dobrej prezencji to ty masz zerowe pojecie... :( co do hostess wymagania sa sztywne, i kilka lat temu bylo to min.168 cm. Jesli chodzi o sekretarki obecnie jest taki trend, ze ma byc baaardzo wysoka i baaardzo chuda, oraz elegancka. Twarz nie ma znaczenia. SEkretarka ma byc wizytowka firmy, i to jest jak z samochodami, taka moda. Twarz- oczywiscie musi byc zadbana, dobry makijaz, itp. Znam to z pierwszej reki, bo znajomy pracowal z duzej formie komputeerowej i oni tylko takie osoby przyjmowali, w innym prywatnych firmach jest podobnie, chyba ze myslicie o sekretarkach w szkole... Nie mozna byc instruktorem nauki jazdy, stewardessa 9 wymagaja dobrej prezencji i jesli chodzi o wzrost to min. raz widzialam naweet 158, gdzie indziej pow. 160 cm)

Gość popka12
Co do hostess, moja siostra ma niecałe 160cm wzrostu i pracowała tak przez wakacje, sekretarka, wizytówką firmy? Tylko ona pracuje na jej wizerunek, a wyznacznikiem jej atrakcyjności jest wysoki wzrost? Śmiechu warte, chyba za dużo się filmów naoglądałaś. Co do stewardess, nie wiem jak się tam sprawy mają, ale owszem z takim wzrostem zalozycielka nie zostałaby TAP MADL, innych ograniczeń nie widzę, jeśli nawet są, to grubo naciągane... :-O

Gość Sebastos 740i
Takie wieszaki wysokie i wychudzone to istna masakra !!!

Gość 432424
sekretarka, wizytówką firmy? Tylko ona pracuje na jej wizerunek, a wyznacznikiem jej atrakcyjności jest wysoki wzrost? czy ty wiesz co oznacza slowo wizytowka? Bo chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem... Sekrettarka to ktos kogo klient widzi jako pierwsza osobe jak wchodzi do firmy... Takie wymogi sa w ducych fiirmach - wszedzie i wiekszosci malych. Na MTP w Poznaniu przyjmuja hostessy tez od tego wzrostu. Wyjatki sie zdarzaja ale tylko potwierdzaja regule.

Gość popka12
pieprzysz od rzeczy...

Gość 432424
nie rozumuj kobieto emocjonalnie, swiata nie zmienisz.

Gość popka12
twojego świata z pewnością nie, nigdy nie spotkałam się z pracodawcą, który robiłby problem z moich 163 cm,a pracowałam na wielu stanowiskach, też jako sekretarka, również za granicą, więc nie pieprz i nie wykładaj problemów, które nie istnieją..

Gość 432424
a dlaczego by ktos mial robic problemy z 163 cm? Przeciez to nie jest niski wzrost..

Gość a ja mam 170 cm wzrostu i
mam wrażenie, że jestem jak żyrafa, sami niżsi ode mnie. Mieszkam na śląsku i tu ludzie są serio niżsi niż gdzie indziej, przez ostatni rok spotkałam może kilku mężczyzn wyższych ode mnie (tylko jeden był rodowitym ślązakiem) i kilkunastu mojego wzrostu (w obcasach 5 cm - wyższych boję się tu nosić). Na ulicy ludzie mający więcej niż 170 cm to rzadkość, nieważne, kobiety czy mężczyźni, w obcasach, czy bez. I chodzę jak by wieża Eiffle'a ruszyła z podstaw :O

Gość 432424
no i nie wiem po co te chamskie odzywki.... Ja musialam sie juz sporo w zyciu nasluchac i nie "pieprze glupot". Bbardzo to mile bylo, jak np. w pracy jakis facet podszedl do mnie z dzieckiem i powiedzial: "jak bedzisz palic ppapierosy to bedziesz wygladac jak ta pani" :(

Gość popka12
163 w dzisiejszych czasach to niski wzrost

Gość 432424
popka teraz ty pieprzysz glupoty. 164 to srednia wzrostu kobiety w Polsce. I jest cos takiego jak wzrost sredni, nie tylko niski i od razu wysoki. Nie czerp- wiedzy z kafeterii tylko poczytaj jakies dane statystyczne. 20-30 lat temu wzrost powyzej 150 byl sredni, niski ponizej 150. Moja matka w starym dowodzie ma ze jest sredniego wzrostu a ma tylko 152 cm.

Gość hysteriiaiia
same karły