Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w rozterceeeee

Czy wypada napisać do chłopaka, którego poznałam na imprezie?

Polecane posty

Gość w rozterceeeee

znalazłam go przypadkiem na necie . Co mam napisać do niego żeby go zaintrygować? żeby odpisał. nie wiem nawet czy mnie pamieta i czy bedzie zainteresowany..

nie wypada,idz na dyskoteke w sobote i pusc mu oczko,albo sie usmiechnij ja cztery soboty chodzilam, a jak mnie olewal(zapomnial numeru tel), to w koncu wyszlam z innym i to zadzialalo ja tamtego innego,prosilam o pozwolenie zeby pojsc do bankomatu z nim, a tamten wlasciwy zaczal wydzwaniac gdzie ja ide, ze ten koles(bankomat)to jebaka

Gość Wilczyca2O
Jak napisałam to powiedział, że z takim paszczurem nie może się pokazywać i miałam jasność co do moich dziewczęcych marzeń :)

hehehe dobry podszyw ! :) Ale nie uważam się za paszczura, a owy chłopak jest teraz moim chłopakiem :)

Hehehe zaryzykuj :) moja sytuacja byla taka, moj kumpel z podworka, znamy sie juz chyba 10 lat jak nie wiecej, poszla ktoregos dnia do sklepu z mama i z dzieckiem... (wychowuje dziecko sama bo roztsalam sie z jej ojcem). Patrze idzie wlasnie on, kilka spojrzen, pozniej ponowne spotkanie w sklepie, wieczorkiem znalazlam go na nk i wyslalam zaproszenie. Dodal mnie, kilka dni pozniej zadzwonil bo swoj nr kom mialam podany na nk i tak oto jestesmy para mimo ze on pracuje za granica a ja jestem tutaj :) ta dam :D

Gość w rozterceeeee
napisalqam. nie pamieta mnie...

Gość milyfilipzpoznania
Tylko to napisał?

Gość nie przejmuj się
ja tez poznalam jakis czas temu na imprezie chlopaka przegadalismy 6h swietnie nam sie rozmiawialo, wzial moj nr tel spotkalismy sie nastepnego dnia, po 4 dniach znow niby wszystko pieknie ladnie, on wyjezdzal na tydzien i mial sie odezwac jak wroci i mielismy sie spotkac, nie odezwal sie ja napisalam pierwsza smsa przeprosil ze sie nie odzywal, ale jak napisal - wrocil z delegacji chory i umieral 3 dni ale tego dnia mielismy sie spotkac, po czym wieczorem napisal ze jednak nie da rady i ze spotkamy sie jutro. Jutro napisal ze bardzo mnie przeprasza ale niestety caly czas jest chory i ze odezwie sie jak mu przejdzie. I tak w weekend mijaja dwa tygodnie i jeszcze mu nie przeszlo :) ja ponad tydzien temu wykasowalam jego nr z komorki. Tez mialam dylemat czy odezwac sie pierwsza czy nie (po tym jego wyjezdzie na delegacje) ale przelamalam sie i nie zaluje, ale kolejny raz tego nie zrobie. Moze bywam naiwna, ale nie glupia.

Gość w rozterceeeee
nie. zagadnelam go, on zapytal kim jestem. przedstawilam sie. on napisal cos w stylu ze po imieniu to ciezko bedzie zgadnac kim jestem. napisalam ze poznalismy sie na imprezie. nic nie kojarzyl, nic mu nie switalo. ..

Gość w rozterceeeee
nie ten to nastepny :D