Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hymy hymy

na kogo bedziecie glosowac w top model ?? :P

Polecane posty

Gość hymy hymy

ja sie ciesze ze potwor beata i zezowata kaska odpadly :) a najlepsza jest chyba Ola.. taka nie zauwazalna jakas byla, kaski, pauliny i reszty wszedzie bylo pelno a Oli wlasnie nie, wydaje sie najfajniesza i chyba nawet wysle na nia smsa :p a wy ??

Gość hymy hymy
?

Gość MorelkoweOko
Na nikogo nie wyślę, nigdy nie wysyłam w żadnych tego typu programach. Ale faktycznie Ola jest chyba najfajniejsza, chociaż Paulina wczoraj poradziła sobie dobrze, tylko ten angielski...ajć.

Gość hymy hymy
to Ola ma juz dwa glosy :D

Oczywiście będę głosować w swojej głowie :) Bo szkoda mi trzech złotych na sms. Jakby były w normalnej cenie, po 16 gr to bym wysłała 2.

Gość hymy hymy
ja tez nigdy nie wysylalam smsow na takie rzeczy ale teraz chyba wysle pierwszy raz :P ale cos mam przeczucie ze jednak Anka wygra :(

Gość Ola the best
Ja na Olę. Fenomenalnie wychodzi na zdjęciach, ma w sobie to coś, a poza tym jest jest bardzo ciepłą, skromną osobą. Od początku mi się podobała.

Gość hymy hymy
aha.. w ogole wczoraj jak sie wchodzilo na kafe i po prawej sa jakies tematy i obrazki do tego to bylo wlasnie cos o top model temat kto odpanie czy cos takiego i na obrazku byla wlasnie weronika z kaska.... i one akurat odpadly..a na innym temacie dziewczyny pisaly ze to wszystko juz jest ustawione i ze Ola wygrala i jeszcze wtedy jak to pisaly byla beata w programie i dziewczyna napisala ze najpierw beata odpadnie a potem kaska... myslicie ze ten program naprawde jest ustawiony?

Gość w sumie to moze
byc ustawiony bo co z tego ze na zywo jak oni juz maja zwyciezczynie a wy mozecie se wysylac smsy do woli

taka jest prawda, coś tu ścieme wyczuwam. od dawna wszyscy wiedzą ze wygrała Ola wiec jakie nagle glosowanie? no i przede wszystkim program byl krecony juz dawno zdaje sie przed latem czy w wakacje juz nie pamietam, wiec jakim cudem nagle teraz bedzie odcinek na zywo?

Gość na nikogo tam
nie ma na kogo glosowac bo zostaly same szczurze gabki wywalili Kasie i nie ma na kogo

Gość sdgdsfgsdgdg
Nie jestem takim debilem żeby głosować(tracić kasę) na jakieś nic niewarte brzydule :P

Gość zosia s@mosi@
ta kaśka, która odpadła naprawdę ma cos w sobie, świetnie się rusza, moim zdaniem wie czego chce, ale jak wczoraj robila ten wywiad to troszkę jak szara myszka, ale ogólnie szkoda, że odpadła..

Gość na nikogo tam
to wyobraz sobie jaki wywiad zrobilaby Polina ktora w ogole nie zna jezyka? :-0 A kaska potrafila wybrnac z niezrecznej sytuacji, swoja droga sie usmialam bo ten facet naprawde wygladal jak jakis ciec, kto sie spodziewal ze tam siedzi castin dajrektor.... :-P

Gość Kaśka ...
ANIA.

Gość Kaśka ...
a tak wogole to myslę ,że jakiś debil wybiera te niektóre zdjecia na koniec bo Kaśka i Paulina (choć mam juz jej po dziurki w nosie-memeję jedną:)) napewno na jakimś zdjęciu wyszly o wiele lepiej!

Gość zgagagagagagagagazgagowa
"no i przede wszystkim program byl krecony juz dawno zdaje sie przed latem czy w wakacje juz nie pamietam, wiec jakim cudem nagle teraz bedzie odcinek na zywo?" właśnie! ja tam nie będę kasy tvnowi nabijać co za różnica kto wygra. cały ten program jest denny skoro z wielkiej piatki finalistek 2 do niczego sie nie nadawały za granicą! tacy to właśnie specjaliści wybierali. żenada