Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eFkaaa

Co o tym sadzicie !?

Polecane posty

Gość do efffki
Pomyslalam i podtrzymuje swoja ostatnia wypowiedz. A ty, gdybys myslala choc troche, nie musialabys zadawac takiego pytania na kafe. Odpowiedzi sa bardzo proste i jest ich dwie (na wypadek gdybys jednak jeszcze nie wymyslila).

Gość ulalalallalalalla
pownie poczul sie niezrecznie i wolal o tym nie rozmawiac...po co mu opowiadasz jeszcze o tym ze dal ci calusa? chcialas zeby byl zazdrosny? pewnie sprawilas mu przykrosc... http://infobot.pl/r.php?id=1Sns

''do efffki'' - od tego sa te fora zeby zadawac pytania :) powinnas o tym wiedziec skoro tu przesiadujesz :))))

Po pierwsze, to TY jemu robisz przykrość opowiadając jemu o odwiedzinach byłego i że jeszcze cie pocałował w policzek. Po drugie, na chooj jemu o tym mówiłaś? Na co Ci te żałosne gierki? "Powiem coś i będę patrzyła na jego reakcję". Związek opiera się na szczerych relacjach a nie popierdolonych podchodach. Po trzecie, słaby z Ciebie psycholog. Nie wybucha złością, to pewnie nie kocha mnie tak jak kiedyś. Chyba musi Ci się bardzo nudzić jeżeli masz czas na myślenie o takich bzdurach.

Generalnie wygląda to tak jakbyś na siłę szukała powodu do zepsucia własnych relacji w związku. I to o totalną głupotę. Chciałbym mieć takie problemy jak ty.

Widze,ze ktos tu ma niepokolei w glowce i chce sie najwyrazniej wyzyc za nieudany zwiazek haha.. zal mi Cie.. ja w stosunku do mojego faceta chce byc szczera dlatego mu o tym powiedzialam :) Ty mozesz sobie takie rzeczy ukrywac przed swoim partnerem, szczerze to pier**** mnie to :D ja na tym forum nie prosze o rady tylko o konkretne wypowiedzi odnosnie tego co napisalam. Wiec nie pisz mi tu pierdul, ze moglam nie mowic bo nie o tym tu chce rozmawiac ;) najwyrazniej malo inteligentna osoba z Ciebie :)