Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensei xD

Ona mnie nie lubi

Polecane posty

Gość Sensei xD

Witam. Mam taki problem, tkwi w tym że znam dziewczynę już 2 lata, ale nie gadaliśmy za bardzo, podobała mi sie już od roku, ale nie miałem odwagi do niej zagadać, teraz sprawa wygląda dużo innaczej, zagadałem do niej, gadamy ale mi się wydaje że ona mnie nie lubi i nie chce się ze mną kontaktować, nie wiem co mam robić, próbowałem o niej zapomnień ale nie potrafię, nie wiem o co chodzi :( mam 17 lat i straciłem chęć do życia przez to :( Pozdrawiam: sensei

Gość jak masz 17 lat to co o tej
godzinie robisz w domu?

Gość Sensei xD
leżę chory xD

Gość jvfevoa
a ja mysle ze ty jestes zjebanym pokoleniem zjebanego znaczku " xD "

tylko Ci się wydaje że Cię nie lubi a takie gdybanie do niczego dobrego nie prowadzi jak chcesz się przekonać czy masz szansę u tej dziewczyny zaproponuj jej randkę np kino, spacer czy zaproś na kawę i jakieś ciacho jak odmówi masz jasność i będziesz musiał się z tym jakoś poradzić życzę powodzenia :D

Gość jedziemy a Cracovie
pewnie...zamiast leżec..zaproś ją gdzieś:) Po tym zobaczysz jak bardzo ciebie ;):) A ty nic jej nie proponujesz;)

Gość jvfevoa
a ja mysle ze ty jestes zjebanym pokoleniem zjebanego znaczku " xD "

Gość jedziemy a Cracovie
I pesymistą:) Nie leż w domu, tylko wyjdz na dwór się przewietrzyc:) uchyl okno;) jak bedziesz już na dworze, blisko Niej:)

Gość jedziemy a Cracovie
no fragment bardzo bardzo ok:P może od roku się dopiero zakochał:P? Dziwni ci faceci..;)

Gość usmiechaj sie
po tym sie poznaje..ze to Mój facet:) zima i ciezko kogos rozpoznac:) I słonce swieci..razi w oczy:) ciemno w aucie..:) Ona pewnie tez lezy chora..:d

Naprzód,młodzieży! Co nasz do stracenia, a może ona też myśli,że jej nie lubisz? Bo będzie smutno,jak za 10 lat się dowiecie,że oboje tego chcieliście, a tak jakoś zasraliście sprawę!

Gość usmiechaj sie
>a tak jakoś zasraliście sprawę! dobry fragment:P:D Właśnie.ona moze tez mysli, ze JEJ NIE LUBISZ.. Nie sumiechasz sie nic do niej nie mówisz..a kobiety są na tym punkcie bardzo wrażliwe;):P