Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego mi to zrobiłeś

dlaczego mi to zdrobił? zdrada

Polecane posty

Gość sdkfsdksdfjsdfnlsf
może go chociaż wysłuchaj,może jednak aquariuss ma też po części rację...

Gość aquariuss
to nie ona rozwiliła ten związek tylko autorka, wszak moze jeszcze go uratować, jak tylko wyłączy komputer i zacznie racjonalnie mysleć- czyt. samodzielnie. Hanshimmmm gówno mnie obchodzi kim jesteś!

ale nikt mnie nie zmusił, w dniu wczorajszym byłam już na to gotowa, ale zastanawiałam się czy nie zadzwonić albo pójść do jej męża

Gość .................a
Bylam kiedys z facetem, ktory przez net poznal laske, spotykal sie z nia i bzykali sie 2 tyg przed jej slubem, po slubie rowniez romans trwal. Powiedzial mi o tym kiedy przez przypadek dowiedzialam sie ze z nia pisze na gg. Mialam wielka ochote powiedziec jej mezowi albo wyslac mu ich zdjecia, ktore znalazlam a ponoc nie mial zadnych. Mam je nadal i nadal to pamietam i kto wie czy nie przyjdzie moment ze powiem jej mezowi.

to niech siedzi moze ziab wybije mu te glupote z glowy:) ja tez uwazam ze dobrze zrobilas ze go wywalilas na twoim miejscy rowniez zadzownilabym do meza tej klientki, niech tez pocierpi a co tam... a jego ani nie wpuszczaj, ani nie sluchaj juz swoja szanse mial

aquariuss PEWNIE ŻE FLIRTOWAŁAM...ALE NIGDY Z ZAJĘTYM FACETEM... I NIGDY GDY BYŁAM W ZWIĄZKU... ZEJDZ NA ZIEMIĘ... ALBO JEST SIĘ PORZĄDNYM CZŁOWIEKIEM ALBO NIE... A ON JEST NIE FER...

Gość ja wiem mialam tak samo
identyczna sytuacja, ha wiecej nawet - tak samo sie ta panienka tłumaczyla. oj, szkoda,ze nie widzieliście ich miny jak ich zdemaskowałam. w chooja mnie robili a ta zoneczka to się kurewsko boi, bo straci ciepły domek i męza co na nia zarabia. powiedz jej męzowi - on tez ma obowiazek wiedziec co za kurestwo sie na świecie porobilo nie podoba sie zwiazek, to spieradalaj , a nie ciagnij i oszukuj, pewnie, jak moj, milo mu sie mieszkało u dziewczyny, a z tamtą dupcyło

Gość smartconnectbaby
bedzie dotad siedzial, az zmiekniesz :) mysle ze skamlec tez bedzie ci dlugo jeszcze, w koncu mial gdzie mieszkac, mial sie do kogo "przytulic", musi teraz zmierzyc sie z rodzina, znajomymi itp. duzo stracil wiec bedzie chywtal sie wszystkiego, tak czuje. Ale Ty jestes silna babka, ale uwierz mi, bardzo dobrze robisz, bo przeciaganie takiego zwiazku to jest juz pozniej tylko wegetacja..

zastanawiam się tylko po co pakować się w związek skoro i tak wszędzie są zdrady

NASZA DROGA... CIESZY MNIE TO ŻE NIE ROZPACZASZ.... BO NIE PŁACZE SIĘ NAD ROZLANYM MLEKIEM A JAK W JAJCA ZMARZNIE TO MOŻE ZACZNIE MYŚLEĆ GŁOWĄ HI HI

Gość kokooo
mogla sie nie ogladac za innymi facetami, niech maz wie jaka ma k.... zonke , macie racje laska sie boi ze dach nad glowa straci

ja p..... az sie wierzyc nie chce, wiecie ja kiedys poznalam pare i on ja zdradzil pare razy a jego najlepszy kolega mowi ze to nic zlego to jest jak z samochodem kazdy m swoj i swoj garaz czasem sie pozycza ale potem zawsze oddaje do swojego garazu...wiec moze ten palant tez tak mysli, ja wiem...

Gość kokooo
wytepic kurestwo

POWIEM JESZCZE RAZ... NASTRASZYĆ TĘ ZDZIRĘ... NIECH NAROBI ZE STRACHU W PORY I CIERPI TAJ JAK NASZA DROGA.... DAĆ JEJ CZADU DAĆ JEJ CZADU...

Gość Stolarzyk2
Muszę powiedziec, ze faceci nie szanują takich lasek jak Aquariuss, ktore pozwalają na wszystko. wiadomo, przesadna zazdrosc jest zła, ale jesli Ty Aquarius jestes w stanie wybaczyc takie cos, to znaczy, ze się nei szanujesz. Nawet jesli nie zdradził - to pisanie tkich smsow nie jest na miejscu!! Flirt fliretem, ale to już cos więcej. Pozdrawiam szanujące się dziewczyny:)

a teraz do kompletu jego mamusia do mnie dzwoni, ale nie odbieram. Zaraz się wkurzę i zrobię mu taką awanturę, że okna w bloku będą lecieć

Gość sdkfsdksdfjsdfnlsf
a ona na Twój tel. jeszcze coś pisze?

daj spokoj nie odzywaj sie do niego w ogole o to mu chodzi zeby cie sprowokowac do rozmowy, niech dzowni do ciebie sma prezydent, olej to biedny mamusi sie poskarzyl...

Gość tarararamta
no to odbierz i powiedz że synuś siedzi na klatce za karę za seksik z mezatką;P

Gość dobrze zrobilas.....
To narazie chwilowe ze czujesz ulge,zlosc,ale i wygrana...za kilka dni najdzie cie nostalgia i tesknota,i to wlasnie wtedy on bedzie mogl cie podejsc...jak pewnie nieraz juz robil. Pomysl sama ,twoje mieszkanie,bylo mu wygodnie,teraz to wszystko stracil,tacy faceci sa cholernie przebiegli,sa pozbawieni skrupolow,nie maja sumienia,w ich egoistycznym mysleniu jest tylko jedno jak sie dobrze urzadzic i nie dac zdemaskowac,a wrazie czego odstawic komedie z placzem ,klekaniem na kolanach,robieniem z siebie niemalze dywaniku,byle uzyskac zamierzony efekt. Tak jak ci dziewczyny radzily,musisz byc silna,bo za kilka lat jak juz bedziesz starsza i mniej atrakcyjna,do tego z dziecmi...to ten typ i tak cie oleje jak tylko bedzie pewny ze jakas mloda laska wezmie go na stale.Tak naprawde oni caly czas szukaja,jestes zbyt wartosciowa osoba zeby sluzyc takiemu gnojowi i dac sie manipulowac latami a potem byc kopnieta w tylek.Wyprzedz go,zawalcz tym samym o swoja szczesliwa przyszlosc,a walka bedzie ciezka,twoim przeciwnikiem bedziesz ty sama,juz za kilka dni

hahaha ten seksik z mężatką jest dobry:) pewnie go zaraz jakaś sąsiadka go przygarnie:) albo kumpel z bloku

Gość aquariuss
Stolarzyk2 uważaj bo jeszcze poderwiesz jakąś na forum i pozdrów jeszcze raz bo Cię żadna nie usłyszała. Ten kto przeszedł różne związki, ten wie co to znaczy dbać o niego i czasami cierpieć. Nie chodzi mi o to, aby wybaczać zdradę - bo tego sam bym nie zrobił, lecz zachowywać pewny umiar w tym co się robi. Jakby kobieta tam mi zrobiła raz, po czym by przepraszała i zrobiła drugi to na zbity pysk bym wyrzucił. Każdy ma prawo do poełniania błędów i każdy ma prawo do tego, aby mu te błędy wybaczono. Nikt nie jest idealny - a na pewno autorko Ci nie ulży jak powiesz to tej panience i rozwalisz może naprawdę solidny związek. Każdy ma coś za uszami, czasami miłość obiera różne kierunki, nie zawsze sie nam to podoba. Jednak miłość jest wtedy największa kiedy przeszła szereg różnych nie dobrych momentów. A rozwalanie związków tylko dla głupiego smsm-a to czysta DZIECINADA i może rzeczywiście autorka z takim podejściem nie zasługuje na jej prawdziwe oblicze!

Gość a ja bym rozwaliła związek tam
a akurat nikt jak panna policjantka wie o tym ilu jest zdradzającyh facetów , bo najwięcej ich w policjii niestety......

Gość Stolarzyk2
Otóż mylisz się, mam 32 lata i parę powaznych związków za sobą. I zdecydowanie nie szukam nikogo na forum. Teraz jestem z moją ukochaną ksieżniczką i nawet bym nie próbował z nikim tak żartować, jak chłopak autorki - bo wiem, że zbyt wiele bym stracił. Masz prawo do innego zdania, ale w tym wątku straszliwie obrażasz innych. Jesteś typem faceta, ktory robi takie rzeczy za plecami partnerki - ok, Twoja sprawa, ale nie objezdzaj wszystkich majacych inne zdanie i nie mąć w głowie autorce, która zrobiła słuszną rzecz.

Teściowa mi napisała: Co się z Wami dzieje? Dlaczego K. do mnie dzwoni i mówi, że nie chcesz z nim rozmawiać? Mówi, że źle go zrozumiałaś i że nie chcesz Go znać. Proszę odbierz telefon ode mnie i porozmawiajcie razem

Gość hmmmmmmmmmmm
autorko, a jakie sa twoja relacje z tesiowa?

Gość aquariuss
Stolarzyk2 tyyyyyy zdradziecka małpo! Masz swoja księźniczkę i pozdrawiasz kobiety na forum!!!! Spalić Cie na stosie!!!!