Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja tesciowa jest

Moja teściowa jest wredna - nie chce zajmować się dziećmi :///

Polecane posty

Gość moja tesciowa jest

hej Mieszkam z mężem u jego matki i mamy dwójkę dzieci. Mąż pracuje dorywczo, a ja szukam pracy od dwóch lat. Kiedy chcę sobie wyjść z koleżankami na impreze albo na spacer to teściowa mówi, że nie będzie zajmować się moimi bachorami i jeszcze wypomina, że nas karmi ........ dla mnie to masakra bo dorzucamy jej 350 zł z wypłaty męża więc powinna nas szanować trochę bardziej :/ Jak jej dogadać żeby zaczęła zachowywać się jak człowiek?

Gość moja tesciowa jest
nic nie rozumiesz, ona i tak siedzi w domu a ja mam 20 lat... boze ludzie myslcie

Od 2 lat szukasz pracy i nie możesz znaleźć? To jakie Ty masz wymagania?? Dajecie jej 350zł na jedzenie i rachunki, czy jak? Bo jeśli to jest kwota na wszystko, to wcale sie nie dziwię, że ma dosyć. Spróbuj utrzymać całą rodzinę za tą kwotę... A w ogóle to chyba prowo... :O

Gość zła teściowa jezdem
350 zł he he dobre provo:D:D:D:D

Gość moja tesciowa jest
ale tesciowa ma kase wiec my jej dajemy 350 i styka, przeciez my wiecej nie jemy ;/ wy nic nie czaicie ludzie...... poza tym teściu jakoś nie ma problemow i sie do nas nie rzuca a tesciowa co chwile klotnie nienawidze jej

Gość ...----...
trzeba było o tym pomyśleć zanim dziecko zmajstrowaliście. Twoja teściowa swoje dzieci eychowała, teraz jak chce to może sobie siedzieć na środku pokoju i robić pod siebie.

"My więcej nie jemy" Noooo teraz to dałaś... :D A może zaproponuj jej, ze będziecie na osobnym "garnku" i sama gotuj dla męża i dzieci za te 350zł? I co z tego, ze ma kasę albo że siedzi w domu? Swoje dzieci odchowała i na starość należy sie jej święty spokój, a nie utrzymywanie Was i niańczenie wnuków, bo Ty musisz iść na impreze z koleżankami :o

Gość a co uważasz że tesciowa
ma teraz sama płacić rachunki za wodę, prąd, itp. Jak wyniesiesz się na swoje to będziesz płacić czynsz, wodę, prąd i cała masę innych rachunków i wtedy jak będziesz mysleć o tesciowej to się rozmarzysz jak to było kiedyś dobrze, że płaciło się tylko 350 zł na trójkę. Tesciowa wam gotuje, więc i za kucharkę robi.

Gość a co uważasz że tesciowa
tesciowa zamiast teraz zyć w spokoju to ma na głowie małoletnich debili i nie ma spokoju

Masz 20 lat no i co w związku z tym? Nieważne ile masz lat, najważniejsze że jesteś matką, teściowa nie ma obowiązku zajmować sie twoimi dziećmi ty owszem więc albo rusz dupkę i znajdź chętną opiekę albo daruj sobie imprezkę z koleżankami. boże co za dziecko.

Gość Ode mnie to byś co najwyżej
W ryj dostała .

Gość wącham damskie majtki
lubię leciutko żebami pociągnąć za dzyndzelek

Gość moja tesciowa jest
prawda jest taka ze jak zawszlam w ciaze to bylam za mloda zeby "myslec" o przyszlosci, dopiero teraz mnie to przerasta, chcialabym sie dalej bawic a nie tracic mlodosc... czy wam tak ciezko to zrozumiec????????????

Gość SendMeAnAngel ..
Jesteś głupia jak but . Chyba , że to prowo . Masz już 2 dzieci w wieku 20 lat ? - Nie ja tego nie krytykuję , bo jeśli ktoś jest zaradny to nawet i tak sobie poradzi . Ale Ty masz 2 dzieci , 20 lat i imprezy Ci w głowie ? ! Ciemnoto !!!! Za 350 zł / mc .. to jedno dziecko można wykarmić i utrzymać a nie 3 ludzi + chłopa który wpierdala za 3 .. Współczuję teściowej takich pasożytów .

i wsadzić język do środka

Gość SendMeAnAngel ..
Nie jest cięzko zrozumieć , ale teraz to Twój problem .. wpadłaś .. i co? i inni mają płacić za Twoje błędy pusta babo . .Teraz musisz je wychowywać , bo jak będziesz myśleć o imprezach to Twoje dzieci będą miały dzieci w tym wieku co Ty .. i wtedy też będziesz je niańczyć ! ... nie jestem jakaś tam zadanicza .. ale tutaj nie waham się tego napisać : Weź się za robotę , dziewczyno !

Byłaś za młoda? To może trzeba było się zabezpieczać? Takie trudne to w tych czasach?? No proszę Cię!! A Ty jeszcze w dodatku dwójkę masz... Chyba najwyższy czas wykazać się odpowiedzialnością, a nie biegać na imprezy.

Gość zła teściowa jezdem
pelikanersi czy nie co to ma tutaj za znaczenie:D sami prawdziwi ludzie ze swoimi prawdziwymi tematami:D ta jasne:P ja bym was dzieci z domu wyrzuciła :)

lubie wtulac nos w futerko

tak ciężko zrozumieć. wpaść to można było raz, a drugi?? Tabletki były za drogie czy liczyłaś na szczęście? tracić młodość! trzeba było z seksem poczekać. Opanuj sie dziewczyno!Skoro tracisz młodość na własne dzieci to może nie powinnaś ich mieć. Choć w sumie znam takie przypadki co to na innych liczą z dziećmi. Moja rada albo weź się za siebie albo idź w cholerę bo tylko skrzywdzisz własne dzieci.

Gość moja tesciowa jest
uwazam ze nie macie za grosz wspolczucia i jestescie kompletnie bez sensu, dla mnie koniec tematu nara :/

i lubię tak troszkę paluszkiem przy dziureczce podziamdziać tak w te i wewte :) później dwa razy fredkiem szarpnę i uffffffff jak miło:)

Gość SendMeAnAngel ..
odezwała się - dojrzała mamuśka hahahah :D:D Fuck you cukier.