Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4r4retzoska

czy faceta trzeba olac zeby docenil co stracil?

Polecane posty

Gość 4r4retzoska

powiedzial ze nie wie co czuje ..po 2 latach, pisze do niego zebysmy dali sobie szanse,a on razze mnie kocha,raz ze nie wie ..i wychodzi i tak ze nie jestesmy razem ,slyszalam rady zeby w ogole nie pisac ,nie dzwonic,nie odpisywac...wtedy doceni ..bo jakmu nie odpisuje to wydzwania ,wiec moze cos dla niego znaczę.

Gość trty
jak by miał docenić to by docenił...nic nie stracił bo takich jak ty jest tysiące...i to w wolnym stanie

Gość 4r4retzoska
jasne..

Gość Edmunt Pipa
spojrz w lustro bo penis w kit nie staje

jest taki typ faceta, żałosny chłopczyk, który nie wie sam o co mu chodzi. On się już nie dowie bo jest za głupi na to, a ty nie masz czasu czekać az się królewna zdecyduje:)

jakbym czytala o sobie!! ja mialam taka sytuacje 2lata zylismy jak para, wg mnie bo on ciagle nie wie co do mnie czul! do tej pory tego by nie wiedzial :o ale powiedzialam dosc i sie nie odzywalam 2dni wystarczylo aby powiedzial mi wszystko co chcialam uslyszec :) teraz niby jest ok ale co z tego skoro on ejst zagranica i tak naprawde sie nic nie zmienilo ale wiem ze potrafie bez niego zyc, i to teraz ja jestem gora:) a jak mnie serce bolalo jak dzwonil czy pisal a ja nie odbieralam :( ale pobolalo i przestalo :P

Gość 4r4retzoska
agnieszka...ja bardzo Cierpię juz nie moge go zrozumiec ... opisałam moją historię w tym temacie co podalam link

I słusznie, bo ty masz myslec o sobie, masz tylko jedno życie. On ci je marnuje, facet ma cię nosić na rękach i umilac ci życie - taka jego rola!

Gość 4r4retzoska
przestalam sie odzywac to napisal zebysmy dali sobie szanse,dzwonil..zmieklam odpisalam..to znow ze woli byc sam i nie wie co czuje...no kurwa ...

to juz sie nie odzywaj! ja tak zrobilam ze sie nie odzywalam kilka dni, probowalam zapomniec, jakos mi szlo dopoki nie porozmawialam z nim przez telefon i nie zaczelam tematu naszeg "zwiazku" rozlaczylam sie i byc taki wyk ze nie wiedzialam jak sie nazywam:o powiedzialam sobie ze najlepiej jest go zlewac, traktowac jak kumpla a bolalo tak ze nawet nie masz pojecia, ja sie boje ze ja nikogo tak nie bede kochac jak jego:o pozniej wlasnie powiedzialam dosc, to 2 dni sie nie odzywalam i wtedy zmiekl on jest takim typem psa ogrodnika sam nie chce i powiedzial mi ze jakby sie dowiedzial ze ja z kims ejstem to by przyjechal i by rozwalil ten zwiazek

kobieta potrzebuje byc adorowana, kochana, czuc sie bezpieczna i pewna uczuc faceta. Inaczej to bez sensu. Nie ten to inny cie doceni i da ci to wszystko:)

Gość 4r4retzoska
dzięki Kobietki -jestescie kochane... swoją drogą nie potrafie zapomniec o wszystkich chwilach...najgorsze jest ze napisalam zebysmy dali sobie szanse a on ze cos tam ,cos tam ...jakies swoje powody .. a tydzien temu spotkalismy sie przytulal mnie,mowil ze kocha,zeby po odwiezieniu mnie do domu napisac ze woli byc JEDNAK sam

moj mial to samo:/ on mieszka zagranica i nawet niespodzianki mi robil, przylatywal nic nie mowiac, i dzwonil i mowil ze na lotnisku czeka zebym po niego pojechala... kolezankom takich niespodzianek sie nie robi... ja narazie odpuszczam bo nie wiem co on tak naprawde chce a nie chce go zmuszac, nie mamy narazie nawet kontaktu druga sprawa ze on strasznie lubi towarzystwo kobiet a wiem ze tego w nim nie zmienie:/

Gość 4r4retzoska
napisalam mu wtedy ze sie bawi,ze jest nie powazny i jak tak mozna..i ze nie chce vgo znac..wtedy zaczal wydzwaniac nagle...pisal ''blagam odezwij sie,martwię sie'' odpisalam mu..i okazalo sie ze nadal nie wie co czuje..a jak zobaczyl mnie na imprezie to chcial wszystko naprawiac ...

Gość vres
byłyscie tylko dupami ktore mozna było zaruchac i rzucic .. Kobieta czesto wierzy ze facet cos do niej cos czuje a w rzeczywistosci chodzi mu tylko o łózko a nie uczucia

Gość vres
przeruchał was znudziłyscie mu sie w łozku i bedzie szukał innych do ruchania . Taki typ

Gość 4r4retzoska
agnieszka widzę ze cierpimy przeztakich samych palantow ..

Gość prawiczy prawiczek 28
facet nie wie co czuje. pewnie się zauroczenie zużyło po 2 latach. A autorka za nim wydzwania z dawaniem szansy bo on nie wie co czuje. Dziwne. Jaką szansę jeżeli on jej nie kocha a zauroczenie padło? nie ma żadnego sensu. W drugą stronę też nie ma sensu bo sam się w końcu skapnie co czuje po zauroczeniu. Więc zostało zrobić co się samemu chce. Odejść z perspektywą na możliwy powrót albo zostać z perspektywa na rozejście.

o przepraszam ja nie czuje sie jak dupa do wyruchania bo widze to szczescie w jego oczach i usmiech od ucha do ucha kiedy mnie widzi widze jak sie przy mnie zachowuje, a przy innych nie znam go 3 dni, tylko prawie 3lata w wakacje zaprosil mnie rowniez do siebie do domu abym poznala jego rodzicow, brata, wujka itp, ja kolegow do domu nie zapraszam na takie obiady, czy pobyty tygodniowe;) opcja zero kontaktu jest najlepsza w takim rpzypadku ;)

Gość 4r4retzoska
prawiczek-->tylko ze on pisze ze mnie kocha...a potem ze nie wie.,ze mu,zle i nie wie co robic...

Gość 4r4retzoska
agnieszka--> wlasnie ,nie bede sie juz odzywac...dam mu spokuj,nie bede odpisywac... i tak pisze do mnie o niczym ..a jak pytam o konkrety ,to nadal nie wie

to niech sie do cholery dowie :O zaczyna mnie to denerwowac:P ja na szczescie ze swoim zalatwilam sprawe, przylatuje do niego na swieta, i on wtedy powie co robimy dalej niby znowu mnie zbyl ale wiem ze jesli do swiat sie nie ogarnie ani nie zdecyduje, to niech spada

Gość 4r4retzoska
ale nir rozumiem go..jak juz nic nie czuje niechby powiedzial wprost a nie..nie chce byc ze mną a pisze ,dzwoni itd..tez mam dosyc ..;(

bo moze tak jak moj - pies ogrodnika sam nie chce i nikomu nie da a kiedy nie bedziesz sie do niego w ogole odzywac to moze wtedy zateskni i sam Ci to powie, jezeli nie zateskni to faktycznie nic do Ciebie nie czuje