sylwiaamala 0 Napisano Listopad 25, 2010 Witam mam taki problem.... I z góry proszę aby nikt mnie nie potępiał ale pomógł. Jestew w ok 7 miesiacu ciąży i nie mam ginekologa prowadzącego. Ciąża była nie planowana, ojciec dziecka zostawił mnie na samym początku, ja sama miałam myśli aby usunąć ciąże jednak postanowiłam urodzić maleństwo. Znacie lub jest może ginekolog który pomoże mi w tym momencie? Boję się iść teraz do obojętnie jakiego lekarza. Wiem jak to brzmi i sama nie wiem dlaczego nie poszłam wcześniej ale się bałam. Dodam, że staram się dbać jak najlepiej o dziecko, prowadzę zdrwoy tryb życia i jak na razie doskonale się czuję. Jeśli jest ktoś z Poznania kto może mi pomóc bardzo proszę o kontakt... sylwiaamala1@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola_12345 0 Napisano Listopad 25, 2010 zgłoś się do przychodni na ulicę Kasprzaka do pani Safińskiej-Dolaty. naprawdę polecam!! nie zwlekaj. jest to na kasę chorych, ale babka prowadzi z tego co wiem nie jedną ciążę i jest bardzo pomocna i przesympatyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach