Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani flaubert

wiecie co jest najgorsze? powiem wam...

Polecane posty

Gość pani flaubert

...jesli widzicie codziennie kogos kto jest waszym idealem, fizycznie i psychicznie, ale nigdy nie bedzie okazji aby cos miedzy wami zaiskrzylo... pomozcie i powiedzcie ze mi przejdzie, prosze.

Gość ehenie
zastrzel go. po co ci facet?? żeby Cie zdradzał i zeby jeszcze smutniej bylo??

Gość in my opinion
mam to samo.... przejdzie... już raz przeszło... a czemu nie będzie okazji?

Gość pani flaubert
nie bedzie, bo jestesmy z roznych swiatow... mam bardzo cicha nadzieje ze jednak cos sie wydarzy ale to tylko mrzonka na lepszy sen... naprawde myslisz ze przejdzie? niczego bardziej nie chce niz tego zebym mogla zapomniec

Gość pani flaubert
podbijam..

Gość pani flaubert
co masz na mysli..?

Gość Danjaa85
a co to za dwa rozne swiaty...???? napisz cos wiecej bo trudno tak w ciemno ci cos radzic....

Gość pani flaubert
ja studiuje, a on pracuje w sklepie niedaleko. jego matka zginela jakis czas temu i przerwal nauke na jakis czas, bo nie stac go bylo, chociaz jest bardzo inteligentny i oczytany. bardzo dojrzaly i odpowiedzialny facet, ze swieca takiego szukac.

Gość no nie nienie
wiesz co dziewczynko, chyba malo w zyciu przezylas ze pozwalasz sobie na pisanie topiku i zaczynanie od slow o najgorszym...a potem pierdy o jakichs farmazonach...wez dorosnij to sie przekonasz jak zycie moze w dupe kopnac..wtedy moze wiedziec ze to o czym piszesz to jakas dziecinada...

Gość Danjaa85
haaha,i co to sa te dwa swiaty? ze ty studiujesz a on nie?bo ty jestes wielka pani co studiuje a on biedna chłopaczyna bo pracuje w sklepie??? litosci.....:O:O pustak z ciebie ze hoho:O

Gość pani flaubert
w ogole nie o to chodzilo, jedyny problem to to ze nie mamy jak sie spotkac/ wspolnych znajomych. znamy sie tylko troszke bardziej niz z widzenia, nie wiem czy kogos ma, sama nie jestem z tych co to rzucaja sie na facetow... takze to ze studiuje a on nie w ogole nie ma dla mniej znaczenia. cenie go za to ze jest bardzo pracowity i inteligentny

Gość Danjaa85
no to rusz niedomyslna kretynko dupe do tego sklepu, zagadaj itp itd...jezu ile ty masz lat ? bo zachowujesz sie jakbys miala z 13...:O