Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------__-____--

jak byście chcieli zginąć?

Polecane posty

Gość ---------__-____--

jaką opcje byście wybrali?

Gość w katastrofie nocnego pociągu
śpiąc.

Gość w przeciwności do sexu
szybko i nieświadomie

Chciałabym umrzeć we śnie. We własnym łóżku, mając lat 80,chciałabym odejść pierwsza:)

Gość oooooooooooki%
podczas orgazmu :P

Gość AH_18
jak mój dziadek... we śnie a nie jak jego pasażerowie... przeraźliwie krzycząc ;P

ja bym mogla wlasnie umrzec tak, jak na filmach umieraja bohaterowie - trafia mnie kulka gdy ratuje komus zycie, w zwolnionym tempie upadam na beton, moj ukochany trzyma mnie w ramionach (ja oczywiscie wygladam pieknie mimo skradajacej sie smierci), przed smiercia wypowiadam slabym glosem ,,kocham cie" po czym zamykam oczy i odchodze w zaswiaty. pada rzesisty deszcz, ukochany trzymajc mnie w ramionach ,podnosi glowe do gory i krzyczy ku niebu ,,nieeeeeeeeeeee" a deszcz rozmywa jego lzy :)

On by biegł do mnie, ukląkł i dopiero wpadłabym mu w ramiona, wszyscy nawet moi mordercy w milczeniu patrzyliby się na nas. On wyszeptałby "Nie rób mi tego" z ręka na mym policzku, ja tylko położyłabym dłoń na jego wargach i czule szepnęła "Kocham cię i zawsze kochałam" i zasnęłabym. On przytuliłby me martwe już ciało, wstrząsnąłby nim paroksyzm niewyobrażalnego cierpienia. Potem uniósł głowę i z błyskiem w oku zapragnął pomścić moją śmierć i ofiarę :D

Gość ta która przed chwilą napisala
w samolocie w rejonie Europy (nad Francją lub Skandynawią). Trzymając się za ręce z moim ukoachnym (którego jeszcze niestety nie mam) w podeszłym wieku, tak żeby zginąc przed tym momentem kiedy juz nie będe w stanie sama koło siebie zrobic. Chwilę przed wybuchem, który powinien byc tak duzy że nie będe nic czuc (po prostu nie chce dlugo cierpiec, umierac) chcę o tym wiedziec że to ostatnie moje sekundy, tak bym mogła chwycic za ręce mojego ukochanego, zdąrzyc się z nim pożegnac i razem z nim zginąc. A nasze szczątki żeby rozsypały się nad cudowynmi krajobrazami Fracji lub Skandynawii.

Gość nocna zenona
Nie chce ginac, ni chuuja. Wiecznie moge za to zyc!

A nie byłoby pięknie-Delirium tremens, atakuję na ślepo urojonego Freddy Krugera a ten wbija w mą pierś urojone noże swej urojonej rękawicy... Rozmarzyłem się...

Piękna śmierć to śmierć szybka. Dlatego chciałbym zginąć na wojnie. Żeby ciało jakoś się uchowało i było estetyczne, to właśnie strzał w serce.

Gość Liilkaa
W śnie

Gość zazdrosc do potegi
w centrum wybuchu bomby atomowej

Gość maniakalny wampir
Margaretka, mogę ci to załatwić. Podaj adres;-)