Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joystick

Chłopak lat 28, czy nie jestem za stary dla 20 latki ?

Polecane posty

Gość Joystick

Takie mam pytanko, szalenie podoba mi się pewne 20 latka z mojego miasta, nie będę się rozpisywał. po prostu szaleję za nią, problem w tym że ja mam już 28 lat, na dodatek wyglądam jeszcze dojrzalej, bo jestem wysoki i zbudowany. Czy jestem przystojny...hmmm , myślę że tak, ale nie analizuję tego głębiej. W każdym bądź razie jestem normalnym szanującym się i zadbanym facetem. Proszę odpowiedzcie dziewczyny, czy jest w ogóle sens się o tą 20 latkę ubiegać. Mam na celu poważny związek, nie jakąś przygodę.

jasne, że tak! tylko pomyśl - o oczekiwaniach, Ty pewnie chce stabilizacje, dom , dzieci ślub. a ona? pewnie studia chce skonczyc ?

Gość 33 na karku
nie generalizuj!

Gość Lidzia...
Zname przypadki większej różnicy wieku :). Więc śmiało startuj do niej. Wiesz jak takie młode się ruchają :D ?

Gość Joystick
Czyli 8 lat to za dużo... to dlaczego jest mnóstwo par gdzie facet ma 38 a kobieta 30... czy wtedy różnica wieku się kurczy czy jak?

Gość Joystick
moja laska ma ptaszka i ma na imię Azor:(

Gość Joystick
Ale to nie temat na ru***nie, Ja pytam poważnie, a dzieci proszę idźcie już spać. A to że super się ruch*cie to raczej nic dobrego, wychodzi na to że jeden facet wam nie wystarczy, czyli będzie biegać po innych...

Gość Camerun
nie przejmuj się tym koniobijcą-stulejarzem sossssssss - jego laska ma na imię WAŁ Z KOŁDRY :D🖐️

Gość Joystick
Kurcze... sam nie wiem co myśleć i w jakim wieku wybrać dziewczynę... taka 20 latka to jeszcze zielona w temacie sexu (raczej) więc może będzie wierna i nie (zanieczyszczona) a te powyżej 25 roku życia to już po kilkunastu facetów miały, nie chcę takiej używki.

Gość Joystick
tak się akurat złozyło, że ostatnio orgazm miałem w chwili gdy pasikonik usiadł mi na napletku, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość Joystick
Sorki za tych podrabianych "Joysticków" kto spostrzegawczy zauważy że to nie moje posty :)

Gość Joystick
jednak najlepiej współżyło mi się z moim czarnoskórym sublokatorem, gdy mieszkałem w ośrodku dla uchodźców

Ja mam 22 lata mj narzeczony 30:) Poznalismy sie jak ja miałam 19 on 27:) teraz jestesmy zareczeni za 1.5 weselicho powodzenia;D

Gość Joystick
"Pani Tasmowa" i dogadujecie się bez problemu? Jesteście pewni że to właśnie to?

Gość Joystick
bo ja się nie mogę dogadać. jak jej kiedyś rzuciłem kija i powiedziałem "przynieś patyk" to przytargała starego trepa :O

Gość Joystick
Hmmm, czyli nie można tego przekreślać... ale szanse są nikłe...

Nie zamieniłabym go na zadnego innego .Kocham go szaleni i wiem że on dla mnie zrobił by wszytsko.Zreszta ja tez strasznie go kocham .Wiem,że to ten jedyny.Nie wyobrazam sobie życia z nikim innym

Gość Joystick
No to gratulki, czekam może i u mnie w końcu zaświeci słońce, bo póki co, to mam doświadczenia tylko ze starszymi od siebie... niestety niemiłe.

Gość Joystick
tylko raz zrobiłem do niej podchody... poprzez gg się ujawniłem, krótka rozmowa, wymiana kilku zdań, w końcu zapytałem czy mój wiek przekreśla mnie w dalszej dyskusji, ona stwierdziła że "raczej tak" więc przestałem do niej pisać...

Gość Joystick
ona jest piękna, ma duże powodzenie, nawet nie zainteresowała się kim jestem, jak wyglądam, i w ogóle jaki fajny ze mnie gość...

Ja z mym narzeczonym mam 5 lat roznicy. Moi rodzice 7 Moja kuzynka 13 Moj kuzyn 6 moja szwagierka miala nawet 15 róznicy.. Więc nie wiem o co ty się martwisz:) powodzenia!

Hmmm dziwne mnie tam wiek wogole nie przeszkadzał.Może głupie to ,ale dla mnie sie to nie liczyło wogole i nie żałuje tego:) Teraz to moj najwiekszy skarb z ktrorym planujemy wesele i przyszłosć:)

JA jak zaczełam być z moim to mialam 16 lat a on 21, w tym wieku to jest wieeelka różnica, ale co ? jest idealnie :) Na nic nie narzekałam i nie narzekam.. A ta Twoja 20stka moze boi się ze bedziesz od razu chcial dzieci, ślub, zamieszkac , ustabilizowac się itd... a Ona jest z tych ktore chca szalec?

Gość nostalgiczna-;
''nie przejmuj się tym koniobijcą-stulejarzem sossssssss - jego laska ma na imię WAŁ Z KOŁDRY '' HAHAHA o k*rwa 10/10 :D

Gość sossssssssfff
pani taśmowa sie cieszy bo ma sponsora D:D :D:D