Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeee3428423

nienawisc do mezczyzn

Polecane posty

Gość eeeeeeeee3428423
uhahaha- I LOVE U kimkolwiek jestes. przepraszam wyslalabym kwiatuszka, lecz ni umiem :-D ma duszo bratnia!

Gość uhahahahaah
­­­­­­­­­� autorko czy też juz tak jak ja postanowilas zostac lesbijkom? :classic_cool: ❤️

Gość kocham Cię Fetyszysto
na bank teskacz :classic_cool:🖐️

biedra, wiesz, Ciebie zawsze. Gdyby mi tylko wyswietlilo pierwszy Twoj post za pierwszym razem(a nie wiem, czemu nie wyswietlilo), kokietowalbym Cie po omacku, a nie kiedy wszyscy wszystko wiedza :) jaki bulwers, piczy kochana? Ja sobie rozmawiam, a Twoj brak dystansu owocuje w jad... Patrze sobie na niekonsekwencje powstajace w Twoich zwojach i je przekladam za pomoca klawiatury na forum dla kobiet w formie twierdzen. Lubie to forum. Niestabilna Twa osobowosc, niestabilna. Freud by sie usmial, ale nie zyje i nikt poza Toba sie Twa neuroza chyba nie przejmuje tak na serio ;) uhahahahaah, jasne, ze ma racje, jest kobieta :)

Gość uhahahahaah
­­­­­­­­­� nie jestem teskacz. ja tylko przelotnie w przyplywie frustracji chcialam napisac, ze kutachy sa obrzydliwe :classic_cool:

Gość eeeeeeeee3428423
nie sloneczko, niestety hetero jestem... :-( jednak wiedz, ze lacze sie z toba w tej nienawisci z calych sil :-) trza glosno mowic o tem!

Gość uhahahahaah
­­­­­­­­­� sluszna uwaga feti :classic_cool: dobra i juz przestancie wszyscy udawac ten wielki dystans do siebie 💤

może i bywają obrzydliwe, ale nie wmówicie mi, że nie lubicie ich w sobie poczuć :classic_cool:

Gość eeeeeeeee3428423
jakie niekonsekwencje?? przecie tlumacze wszystko, ba! wykladam po kolei zrodla mej niespozytej nienawisci. jedyna niekonsekwencja z mej strony jest bycie w zwiazku, lecz moze niebawem i to sie zakonczy. musialam dac upust tym srogim targajacym mna emocjom. freud by sie nie usmial, raczej przejal i stwierdzil, ze pewnie w dziecinstwie mnie moj chomik musial zgwalcic.

Gość eeeeeeeee3428423
boje sie, ze ta nienawisc rzutowac bedzie na moje udane dotad, zycie seksualne... no coz, no coz zmierze sie z tym wszystkim jak nalezy!!

Gość uhahahahaah
­­­­­­­­­� no wlasnie ja tez mimo staran i prob i ogromnej checi niestety jestem hetero. nad czym strasznie ubolewam. najbardziej z tego wszystkiego zenujacy jest fakt, ze wiekszosci mezczyzn jednak daleko do modela, a mimo to wszyscy zgodnie jak jeden chooj fiku miku i juz gotowi sa się rozebrac przed obca baba i dyndac tym swoim wstretnym kutachem :o zero wstydu

Gość eeeeeeeee3428423
byc moze wraz z kutasem pawelka pojdziemy na terapie i przy kawie porozmawiamy o tym co nas boli :-(

Gość uhahahahaah
o ku­rwa 10/10 :D

biedra, cyberek na forum to jak w miejscu publicznym, tylko w internecie. Poza tym to by byla jazda z dzisiejszymi obserwatorami. Eeeee na wirtualna palke by mi pawia puscila, a nie wiem, czy w takim fetyszu bym sie odnalazl ;) eeee, po kolei. Nie widzisz niekonsekwencji, bo to Twoj schemat, ktory trzyma Ci sie kupy, ale jezeli a.) masz dystans do siebie ale musisz to wyartykulowac, cos tu jest nie tak. b.) masz dystans do siebie, ale godzisz sie na cos wbrew swojej woli(dyndanie), cos tu jest nie tak. c.) brzydzisz sie facetow, ale jestes z jednym 3 lata, cos tu jest nie tak. d.) kreci Cie, kiedy czujesz nad nimi wladze, ale mowisz, ze masz dystans do siebie, cos tu jest nie tak(kompensacja) i pare innych

Gość eeeeeeeee3428423
powyzej znow podszyw- pozdrawiam, bo lubie podszywaczy :-) uhahaha wiem o czym mowisz, doskonale... mezczyzni to czasem gorzej jak zwierzeta ( bo zwierzeta lubie)... dyndaja w prawo i lewo tymi kutasami obrzydliwymi i mysla, ze to tak na nas dziala, jak nasze piersi na nich... WSTYD ZAL ZENADA ROZPACZLIWA wrecz! dodalabym jeszcze meska praca charytatywna wobec kobiet tj. roznoszenie przenoszenie roznych wstretnych chorobsk, ktore u nich nie powoduja objawow, badz sa krotkotrwale a u nas... wiadomo. kobiety, strzezmy sie mezczyzn i ich zbyt spontanicznych kutasow!!!

Gość eeeeeeeee3428423
odczep sie od tego dystansu, lepiej spojrz na swego kutasa i zastanow sie; "CZY ON NAPRAWDE JEST TAKI LADNY JAK MI SIE WYDAJE?"

Gość uhahahahaah
feti jedyna osoba z ktora cos jest nie tak to ty. to nie jest do chooja temat o dystansie autorki tylko o obrzydliwych facetach i o ich dyndajacych kutachach. jesli masz jakis problem i wzbudzilo to w tobie tyle emocji to prosze idz załóż swoj temat i tam sie produkuj. tutaj jedynie mozesz przyznawac nam racje :classic_cool:

on nie jest od tego, żeby ładnie wyglądać. on ma zrobić swoje :classic_cool:

Gość uhahahahaah
kutach jak kutach, ale ta pomarszczona skora na jadrach:o :classic_cool:

Gość uhahahahaah
a dlaczego nie? ja musze sie katowac dietami, wydawac tyle kasy na frysjerów, kosmetyczków itp wszystko po to zeby sie tym kutachom podobac. to i niech oni cos ze soba zrobia..

Gość eeeeeeeee3428423
NIE GODZE SIE NA DYNDANIE, MOWIE TEMU STOP!!!! od razu, gdy widze staram sie to powstrzymac. jaka znowu wladza nad mezczyznami i stosunek mego dystansu do siebie? co ma piernik do wiatraka? jestem siebie swiadoma i wiem jaka jestem (od siebie i od innych) co NIE OZNACZA, IZ MUSZE WSZYSTKO TOLEROWAC i wrzucac na luz np z takim dyndajacym kutasem. nie mam zadnej wladzy nad wami ani waszymi KUTASAMI i moze tu lezy pies pogrzebany. co do bycia w zwiazku- owszem racje przyznaje, lecz ktoz wie co to bedzie... ech :-( JAK JESZCZE OBECNY MI ZACZNIE DYNDAC to powiem BYE BYE!

Gość zazdrosc do potegi
Przeczytalem to, a ze nie moge tej minuty spedzonej na czytanie dostac z powrotem, to pisze ze eeeeeeeeeeeeee musi byc smutna i zazdrosna ze ona sie nie urodzila meszczyzna. Ps.: jestem najlepszym psyhologiem na swiecie.

tesko przesadziłaś w tym momencie. nie wiem czy chcę się z Tobą nadal zadawać :classic_cool:

Gość uhahahahaah
ale dosyc tego!!! pierdole to i mam dosyc podporzadkowywania sie wzrokowcom-kutachom. i tak beda sie slinic na mysl o seksie z inna. mowie stanowcze nie i ide po czekolade :classic_cool:

Gość ania666617
ile wy macie lat???najpierw trzeba dojrzec do pewnych spraw aby moc o nich rozmawiac a tu co po niektorzy...normalnie jakas masakra!!!!!miejsce dzieci jest w piaskownicy...wiec zapraszam!!!!

uhahahahaah, juz w pierwszym poscie przyznalem racje, potem jeszcze raz, ale swoje wiedziec moge;P eeeeee, moze to dla Ciebie byc szokiem, ale kiedy podrywam laske, to nie mysle za bardzo o tym, czy spodoba jej sie moj waclaw. Gdybym przejawial pasje w porownywaniu go z innymi palkami w skali od 1 do 10 mialbym cos w sobie z geja. Bardziej mi w glowie, czy piczy bedzie fajna. Mam sie odczepiac od braku Twojego dystansu, kiedy na polemike reagujesz jadem(pare postow wczesniej)? Nie bede Ci ustepowal, w mysl kobiecej zasady 'bo tak' ;] biedra, prosto i przenikliwie :P

Gość eeeeeeeee3428423
uhahaha kochana moja! dokladnie ta skora na jadrach.. :-O cos okropnego... u nas to ladnia wyglada chociaz, jakos tak skromnie, a nie taki zwis ohydny... a jak stoi jest jeszcze brzydszy... stoi takie cos i teraz zrob cos z tym malenka :-O obrzydlistwo. aa i racje masz- niech faceci tez pomysla i zaczna dbac o siebie, a nie stare budowlance brzuchate rzucaja komentarzami do lasek- masakra! kobieta moze czuc sie zaszczuta NICZYM ZWIERZYNA ŁOWNA w obecnych wyuzdanych czasach. tak wlasnie- ZWIERZYNA ŁOWNA!!

Gość uhahahahaah
niech ktos prosze znajdzie dla ani ten cytat o uzywaniu wiecej niz 3 znaków interpunkcyjnych bo mnie siem nie chcem :o