Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Powiedzcie, czy ta dziewczyna jest zabawna ? Bo jak dla mnie ona jest

Polecane posty

Gość dfgdfgdfsgsd
bardzo się stara, ale jej niestety nie wychodzi. jest żałosna i nudna

To czemu wszystkie sluchaja jej jak swinia grzmoyu? Przeciez to co ona pisze jest beznadziejne i kompletnie niesmieszne.

Mnie nie bawi, choć czytając topic o krupniku dla teściów się uśmiałam... na tym koniec. Uważam, że co za dużo, to niezdrowo. Poza tym wcina się Klara Karla w niektóre tematy ze swoimi wspaniałymi radami.... Nie każdy chce, by żarty sobie stroić w każdym temacie. Ktoś zapytuje i liczy na poważną odpowiedź, a nie informacje o naleśnikach z serem...

No może rzeczywiscie jest zalosna ale co z tego????czemu Jagoda tyś sie tak do niej przyczepiła??? Mi to podlatuje jakąś zazdrością o skupianie uwagi na sobie...Zakładając takie topiki jak ten Ty Jagodo probujesz zwrocic na siebie uwagę a niestety Ci to nie wychodzi i stad ta frustracja...Weź dziewczyno daj spokoj ,niech sobie pisze a jak Cię to razi to po prostu nie czytaj i tyle!!

No może rzeczywiscie jest zalosna ale co z tego????czemu Jagoda tyś sie tak do niej przyczepiła??? Mi to podlatuje jakąś zazdrością o skupianie uwagi na sobie...Zakładając takie topiki jak ten Ty Jagodo probujesz zwrocic na siebie uwagę a niestety Ci to nie wychodzi i stad ta frustracja...Weź dziewczyno daj spokoj niech sobe pisze a jak Cię to razi to po prostu nie czytaj i tyle!!

Gość Droga Jagodo
To jest dział Ciąża, poród , macierzyństwo, więc co nas obchodzi ktoś z działu "Ogród" ??????????Twój wpis nie pasuje do działu.

Gość nie bój sie jagoda o nic
ty nadal jestes number one w kategorii najbardziej zenujaca i debilna osoba na kafe

Gość Droga Jagodo
A poza tym piszesz, że Ciebie ktoś wkurza, że jest śmieszny, a nie widzisz, że sama jesteś za taką uznawana ? Zamiast pisać na konkretne tematy dotyczące danego działu, to się bawisz kafererią i robisz na niej syf jakimiś bzdetami.

Gość Droga Jagodo
Jesteś mamą, powinnaś mieć w sobie choć trochę rozsądku, a bawisz się w pajacowanie na kafeterii. Owszem, pisz, zjedź kogoś , wyzwij, jak masz ochotę, ale nie zaśmiecaj wszystkich działów, wypowiadaj się w danym temacie. Przecież widzisz, że i tak każdy ma tego dość i już tak złą opinię sobie wyrobiłaś, że gdziekolwiek, cokolwiek nie napiszesz, nawet jak napiszesz normalnie, to każdy ma już do Ciebie uprzedzenie i od razu pozna, "O, to ta wariatka". Warto takiego pajaca z siebie robić ?

Gość ja klarę kocham
Jest zabawna i poprawia mi humor. A u ciebie wyczuwam zazdrość. Ciebie niestety nikt tu nie lubi i przyjmij to z godnością.

Gość ratajka
jagoda369 - zazdrosna?

Oj Jagodo widzę że bardzo ci doskwiera moja osoba. Miło że ktoś poświęca mi tyle czasu :) Masz dzieciaczka-zajmij się nim zamiast zakładać pełne jadu tematy o innych. I weź dziesięć głębokich oddechów, a może czar wzajemnego szacunku i zrozumienia dotrze i do ciebie. Pozdrawiam w piękny, mroźny poranek.

"To czemu wszystkie sluchaja jej jak swinia grzmoyu? Przeciez to co ona pisze jest beznadziejne i kompletnie niesmieszne. " zazdrosnaś czy jak? :) co Ci ona przeszkadza? Ona sie nie podoba Tobie, Ty sie nie podobasz komus innemu - takie życie. co nie odbiea wam praw do pisania na forum :) niech sobie pisze jak lubi.

Gość bukaa
dziewczyna załozyła temat, aby w sympatycznej atmosferze popisać sobie o jakiejś Klarze, a ty tam wlazłaś i swoimi nieprzyjemnymi uwagami rozpieprzyłaś im temat. Dobrze przynajmniej, że powstrzymalaś się od wulgaryzmów. :p