Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

co sądzicie o tych ubrankach

Polecane posty

Witajcie, mam do sprzedania 2 zestawy ślicznych ubranek dla dziewczynki w rozmiarze 56-62-68-74 . Ubranka cieszą się dość dużym zainteresowaniem, dużo ludzi prosi o zdjęcia, i nie odpisuje potem. Czym to jest spowodowane? czy ubranka są brzydkie? wypowiedzcie się? http://allegro.pl/dziewczyn-mega-paka-52-szt-na-jesien-zime-0-3-6-i1318885633.html http://allegro.pl/dziewczynka-tania-paka-54szt-na-jesien-zime-0-3-i1318885577.html

najpierw wystawiasz pełną aukcje a potem piszesz że ciuszki ze zdjęć nr.. zostały sprzedane i nie wliczają się do aukcji :( sorki ale ja w takim wypadku też bym nie licytowała :(

No właśnie! tak się nie robi. jeśli sprzedajesz zestaw, to musisz zestaw sprzedać, a nie, że sprzedajesz poza aukcją pojedyncze sztuki. nie zdziw się jak kupujący napiszę, żebyś odwołała go z aukcji.

Gość ja ci odpowiem na twoje pytani
takie sobie te ubranka- ani za specjalnie ladne anie za specjalnie bryzdkie. NIc szczegolnego. Wybralabym moze pare sztuk ktore mi sie podobaja. Reszta przecietna.

Gość reeeeeeeeeeee
dizewczyny maja racje wystawiasz zestaw a potem pisze brak nr .... po d koniec aukcji sie okaze ze polowy juz nei ma bezsenu tez bym tego nie kupiła albo na sztuki albo cały zestaw

Gość wbrew temu co
piszesz sporo ciuchów jest letnich. Na drugi raz zrób zestaw ubranek zimowych i taki wystaw, a letnie ciuszki schowaj na później. O wyprzedawaniu ubranek z zestawu nie będę pisac, bo dziewczyny już to skomentowały. Ale gdybym kupiła taki zestaw, to walnęłabym ci negatywa.

Gość A ciekawe czy licytujący
którzy zalicytowali ponad tydzień temu zwracają uwagę co tam się do aukcji dopisuje....

licytujący dostali ode mnie maila z informacją i ze zdjęciami dodanych za te sprzedane ubranek i nikt nie chciAŁ ZREZYGNOWAĆ. A ubranka nie sprzedałam poza allegro tylko właśnie z allegro odezwały się do mnie osoby, które chciały na sztuki kupić

Gość bukaa
Ale wyobraź sobie, że wchodzisz na aukcję, rzeczy ci się nawet podobają, ale okazuje się, że połowy nie ma i musisz sprawdzać, które są, a których nie ma. Chciałoby ci się to robić? Mnie nie, skoro mam setki innych licytacji. Po drugie ludzie niechętnie kupują rzeczy z cena minimalną. Wystaw za wyższe kwoty, jeżeli nie chcesz sprzedać za tanio.