Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnomik

Nasza koleżanka chce abym został ojcem jej dziecka...

Polecane posty

Gość strejlał
W wypowiedziach szanownego gremium brakuje tylko jednego wątku. Otóż nikt nie wspomina, nie ocenia kobiety, która swojej przyjaciółce chce "odstąpić" swojego chłopaka, z którym ma dziecko, jako byka rozpłodowego. To ona jest najbardziej patologiczną postacią tej historii. Przecież to wyrażenie kompletnego braku szacunku do swojego narzeczonego jak i do siebie. Co ta "nowoczesna" typiara sobie wyobraża? Na miejscu autora po pierwsze przyjrzałbym się swojej lubej, czy w ogóle coś do mnie czuje, czy może również potraktowała go jak chodzący bank spermy. Może to w ogóle jakiś klub zdziczałych feministek?

Gość gnomik
"on po prostu..." - bardzo ciekawy wpis. Dużo w nim racji. Ja już decyzję podjąłem i temat odpuszczam. Nie sugerujcie się tym pajacem, który się pode mnie podszywa. pozdrówka

Gość gnomik
Bede mial dwojke dzieci, zdanie mojej kobiety mam w dupie, jezeli wyrazila zgode, nie wazne w jaki sposob, ale wyrazila, wiec ma ta swiadomosc, co ja bede robil z tą druga. A jesli chodzi o przyszlosc, to jakos to będzie.

Gość arturek25
Masz wielkie szczescie, ze mnie nie poznala. ALe i takl w moim mniemaniu jestes zdziczalym skunksem, ktory wsadzi kutasa we wszystko co ma dziure i nie spierdala przed toba na drzewo.

Gość gnomik
Dyskusję kończymy, bo podszywający się onanista, chce Was zmylić. Ja już napisałem, jakie podjąłem decyzje. pozdrówka

Gość gnomik
Pomysl czlowieku realnie. Czy mozna byc glupim, jesli inteligentna kobieta wybrala Cie na dawce nasienia? Ona jest dziana, moze i mi sie tez cos tego urwie. Odchodze Pozdrowki

a jesli ta kolezanka wcale nie chce jeszcze dziecka tylko po prostu vhve sie z toba bzykac ?? i bedzie brala tabletki i udawala ze zajsc nie moze ? i tak bedzie cie wodzila za nos pare lat zeby s z nia sypial ??????????? boze... jak mozna w ogole wpasc na taki pomysl. jakbym ja byla w takiej sytuacji nawet bym sie nie zastanawiala. nie dalabym ani na chwile swojego chlopaka nikomu a juz napewno nie rywalce!!!

Gość gnomik
Dobrze, że ona nie wie, że tak naprawdę ojcem dziecka jest pan z gazowni służbowo spisujący nam co miesiąc stan liczników, a hobbystycznie dopieszczający moją żoneczkę. Hi hi hi...

Gość ale lykacie glupie prowo
przeciez to taka podpucha, ze az smierdzi.