Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość First Lady

28 lat i studia?

Polecane posty

Gość First Lady

Chciałabym zacząć studia w UK. Nie wiem jednak, czy nie jestem za stara. Interesuję mnie kryminalistyka. Co myslicie?

Gość za stara nie jestes
aczkowliek zanim zaczniesz studia ,zrob sboie ''symulacje'' jak potem znalezc prace. poszukaj ile jest ofert w necie,anwet zrob sobie jakies wymyslone CV i powysylaj -zoabcz czy w ogole ktos sie zaposi na interview. poza tym studia sa dosyc drogie. teraz jest ponad 3000 na rok,a od 2012 ma byc nawet 9000 za rok!!!

Gość First Lady
wiem, że studia są drogie, mam tego świadomość. Może rozejrzę się za jakimś kursem w tym kierunku. Z tym CV i symulacją dobry pomysł, dzięki

a ja 38 i studia w Niemczec , jezyk tragedia, socjologia - a jestem rechabilitantka , ale sie kreci ,

Gość eliza.c
ja mam 23 i tez zacznę od zera w UK. ale takie studia, które ja lubię, a nie akceptują Rodzice:)

Ależ jak najbardziej.Zrob rozeznanie w rynku pracy i do dzieła:)

Znam dziewczyny które w Twoim wieku dopiero mature robiły! Więc do dzieła dziewczyno! :)

Gość bzdura na cały max
justinchen Z polskim u ciebie też tragedia, RECHABILITANTKO!

Na studia nigdy nie jest sie za starym. Licza sie checi. Ja u siebie mam na uniwerku ludzi nawet 60 letnich...ty jestes baaardzo mloda, a studia to fajna sprawa!

Gość bzdura na cały max
Sama się lecz ty opryskliwa analfabetko, rehabilitant pisze się przez H a nie CH! Kretynko ty skończona.

bzdura !!! super nik sobie wybralas , opisuje Cie calkowicie! Jak nie masz w temacie forum nic do powiedzenia, to lepiej spij nocami , moze na glowe troche pomoze! Nie mam zamiaru obnizac lotow do Twojego poziomu, boje sie obetrzec sobie kolana! Jak potrzebujesz sie wyzyc, to se pobiegaj. Super wychowanie , pogratulowac rodzicom!!!!

Gość bzdura na cały max
Pokazałaś klasę, ubliżając mi. Prawda cię w oczy zabolała. Dziękuję przekażę gratulacje, mojej mamie będziesz mogła pogratulować jak umrzesz i ją spotkasz w niebie, bo mojej mamy już nie ma. Jesteś zwykłą, prostą chamską świnią.

no znow udowodnilas klase , to sie mama w niebie cieszy!!! Ale do Ciebie nie dociera!!! strasznie mi Cie szkoda !!!

Aha, Twoje impertynencje nie robia na mnie wrazenia, bo o jakiej Ty prawdzie mowisz , nic prawie o mnie nie wiesz i probujesz oceniac - rozpacz ogarnia. Mam nadzieje ze Cie Bozia kiedys oswieci , a wogole to zejdz lepiej z tego forum i poszukaj tematu "chore ego"., bo tu nic jeszcze nie wnioslas.

Auuuuuuuuuaaa!!!! O jedno slowo sie tak żrecie? Litosci! A autorka ciekawe studia chce wybrac..tylko czy po takim czyms jest praca czy to tylko "mickey mouse course"?

Gość bzdura na cały max
Sama sobie "zejdź" z tego forum, chamko, co ani polskiego ani niemieckiego nie zna. Do pługa wracaj wieśniaro, a nie za reCHabilitowanie się bierz ty pustaku jeden! Verpiss dich und halt die klappe!

Jak skoncze moj drugi fakultet, to moze dam rade Ci pomoc biedactwo. Poszukaj sobie specjaliste i uspokuj sie , bo jeszcze zawalu dostaniesz!!! Kurcze ale mi udowodnilas! Ha, Ha . Po chinsku sie chamic tez potrafisz ? cheek; sorry ale chamstwa i czepialstwa niestety nie lubie! Masz racje, kierunek interesujacy, moze wszedzie po nim pracy sie nie znajdzie, ale jasli komus naprawde zalezy, to przestepcow nie brakuje, a znajomosc najnowszych osiagniec moze znacznie wykrywalnosc poprawic . A specjalistow w Polsce chyba jeszcze zbyt wielu nie ma .

Gość bzdura na cały max
A ty się uspokÓj zasrana analfabetko. Gówno masz, a nie studia. Ewidentna podstawówka, co najwyżej ogólniak skończyłaś. Myślisz że tylko ty jedna znasz 5 języków? W jakim chcesz pogadać du hure? Angielski? Niemiecki? Rosyjski? Hiszpański? Czeski? Proszę bardzo, jestem do twojej dyspozycji!

Jestes chora! Pisze ostatni raz , bo na Ciebie szkoda czasu , trzeba po prostu ignorowac . Przechodzisz sama siebie i lepiej zastanow sie jakimi slowami rzucasz , odnosze wrazenie , ze dobra to jestes , ale talko w przeklenstwach! Do informacji : nudzisz i denerwujesz innych uczestnikow!!! A ja -zrobilam dobre L.O. z bardzo dobra matura, od kilku lat pracuje za granica ; w pracy posluguje sie polskim , angielskim, niemieckim i rosyjskim, bo takich mam pacjetow. Od kilku lat na studiach: najpierw socjologia, teraz psychologia, od przyszlego roku dorzucam polityke.Teksty opracowuje w niemieckim i angielskim. No i lacina , ale nie taka jak Twoja , tylko medyczna.Drobne literowki na forach , dawno mnie nie bola. A teraz viel Spa , ludzie tacy jak Ty, musza miec zajecie ,nic innego nie umia ,to opluwaja innych!