Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość follow the sunrise

Fenomen za dużych butów.O co chodzi??

Polecane posty

Gość follow the sunrise

Czemu piosenkarki, aktorki zwykle mają za duże szpilki? Do tego bardzo wysokie obcasy, więc jak dają radę w ogóle w nich iść??? Przecież są jak klapk, które od razu powinny zgubic po drodze. Jak potrafią chodzić w za dużych szpilkach, niezwykle wysokich?

Gość ghfffgf
za duze? proste. one te buty wypozyczaja od projektantów i sa zazwyczaj drogie buty. a jak nie ma ich rozmiaru 38 to biora 40 byle tylko miec. potem oddaja. kilka kroków w nich raptem musza przejsc. a wysokie obcasy? czym dla ciebie sa te wysokie? ja chodze na co dzien w 8-10 cm. ale mam tez 12 cm. a ty w czym chodzisz?

Gość follow the sunrise
Zwykle obuwie na płaskiej podeszwie. Jeśli wymaga tego okoliczność, lub jest to jakaś impreza - obcasy, równiez ok 10 cm, lubię szpilki, czuję sie w nich super ale po całym dniu już marzę o ich zdjęciu i następnego dnia wybieram płaską podeszwę, np jakieś botki.Chodzi mi najbardziej o to jakim cudem one się nie wywracają, przeciez w za durzych butach chyba szuraja po podłodze żeby je przytrzymać jakoś na nodze, a nie idą normalnie.

Gość follow the sunrise
za dużcy, sorry za błąd

Gość follow the sunrise
dużych * ;)

Gość oho no co ty
tak jak powiedziala kolzezanka wyjzej. One po prostu wypozyczaja te buty. Na tych imprezach przeciez tylko sie przezjda pare metrow po czerwonym dywanie a pozniej juz tylko siedza.

Gość follow the sunrise
dużych * ;)

Gość follow the sunrise
Jak prze4jdą??? :O Szurają chyba w nich po dywanie bo się boją że im spadną? Nie rozumiecie o co mi chodzi chyba....

Gość e3rf3
po pierwsze to czesto buty nie sa o wiele za duze, tylko stopy zjezdzaja im w dol i robi sie pusto przy krawedziach,ale jak sie poruszy stopa to wraca na swoje miejsce, nie wiem jak wy ale ja tak mam,przeciez nie nosze butow wpijajacych sie w stope. Po drugie to wlanie mysle ze jezeli biora od projektantow za duze buty to juz oni maja swoje sztuczki, np podklejenie pod spodem,talk i inne rzeczy dzieki ktorym but sie trzyma na stopie i one moga w nich chodzic. Modelki tez miewaja za duze/za male buty na wybiegach i tez w nich chodza bo musza.

Gość follow the sunrise
Dzięki za konkretna odpowiedź :) Zawsze mnie to nurtowało ;)

Gość od razu widać że takie
pytania i wątpliwości maja osoby, które nie noszą wysokich obcasów. NIE da sie ujśc w butach na wys. obcasie, które są za duże. Jest to tak karkołomne, że chód wyglądałby bardzo niezdarnie i nie dało by się tego nie zauważyć. Gwiazdy nie noszą za dużych butów. Są fotografowane kiedy stoją a wtedy stopa zgodnie z grawitacją nieco zjeżdża w dół i pięta nie przylega dając złudzenie za dużych butów. A swoją drogą... naprawdę jest to takie trudne do rozszyfrowania? Czy logicznym jest myślenie, iż tyle zagranicznych i polskich gwiazd chodziłoby w za dużych butach? Te tłumaczenia, ze to buty od projektantów i ich nie stać są żałosne.