Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stwardzacz faktuff

Ludzie! co wy widzicie w tym całym seksie ?

Polecane posty

Gość stwardzacz faktuff

:O przereklamowana rozrywka dająca tylko zmęczenie, pot i smród :O co w tym takiego przyjemnego, że się tym tak wszyscy i wszystkie podniecacie?

Gość stwardzacz faktuff
ciekawymi sprawami się interesowałeś w wieku 12 lat :D ja wtedy bawiłem się klockami lego, resorakami, grałem z kumplami w piłkę... no ale co kto lubi :D🖐️

w pilke tez gralem i to calymi dniami, ale starsze rodzenstwo i starsi znajomi potrafia sprowadzic na inna droge :P

Gość stwardzacz faktuff
no dobra, sprowadzili cię i... co w tym seksie takiego fajnego ?

Gość stwardzacz faktuff
gadasz jakbyś dalej miał te 12 lat :D

Gość awawa
autor ma rację - kupa potu smrodu i wydzielin :) feeee

Co do wydzielin to ok ale smrodu? Jak sie ktos nie myje to nie ma co na seks zrzucac winy ;)

Gość stwardzacz faktuff
mentalnie z całą pewnością nie...

Gość awawa
mam na myśli smród wydzielin :))

Gość ziaja jest polska
seks jest pokraczny. I tylko w filmach to tak magicznie wyglada:O naprawde to wlasnie zmeczenie, pot i wydzieliny:D a jesli jak nie ma sie orgazmu to juz w ogole...

Mentalnie nie, to fakt, ale chyba z przewaga dla mnie? Bo sory ale jak ktos pyta " co jest fajnego w seksie" to do jakiej grupy mozna go zakwalifikowac?:)

Gość stwardzacz faktuff
Kobiety są w ogóle jakieś dziwne. Cały czas jakieś problemy widzą, kłapią dziobem ... Mój pies tak nie robi, ale zastanawiam się dlaczego jak mnie widzi to na dupę siada ?

Gość stwardzacz faktuff
do grupy ludzi, którzy do seksu nie podchodzą z entuzjazmem i nie widzą w nim niczego przyjemnego 🖐️ a takich ludzi pewnie jest więcej... tylko Ty (jak dziecko) traktujesz jak dziwadło kogoś, kto ma inne poglądy :) i tłumaczysz że coś jest fajne, bo jest fajne...:O

Gość awawa
do grupy: obowiązki codzienne albo : tak wypada bo inni to robią

Gość stwardzacz faktuff
Codziennie to ja słodzę kawę bromem

Wskaz miejsce w ktorym napisalem ze ludzie ktorzy nie widza nic fajnego w seksie to dziwadla. Inne poglady szanuje i je akceptuje co wlasnie nas rozni. Argumentacja miala podloze humorystyczne co jeszcze zaakcentowalem emotikona - myslalem ze latwo to wyczuc ale coz...

Gość stwardzacz faktuff
Szejku. Ja i mój pies czujemy się tacy upokorzeni

Gość stwardzacz faktuff
uznając mnie za 12-latka, dałeś do zrozumienia, że jestem niedojrzały emocjonalnie, przez co mogę nie postrzegać normalnie pewnych spraw i tematów... jak dziwadło właśnie :) i w dalszym ciągu nie potrafisz uzasadnić, co takiego widzisz w seksie, że on Ci się podoba....

Gość awawa
po seksie to SZEJKUma mine jak ten jego emotikon :}

To byla glupia odpowiedz na glupie pytanie. Czy dziecko nierozumiejace niektorych spraw nazwalibysmy dziwadlem? Podejdz do fana muzyki metalowej i spytaj sie co jest takiego fajnego w jego muzyce. O gustach sie nie dyskutuje i nie da sie uzasadnic niektorych rzeczy w racjonalny sposob.

Gość stwardzacz faktuff
twierdzisz, ze jestes tolerancyjny, ale moje pytanie od razu uznajesz jako głupie? ciekawe ;) na jakilkowiek temat nie zadałbym pytania, to inteligentna osoba potrafiłaby uzasadnić swoje zdanie 🖐️

"i w dalszym ciągu nie potrafisz uzasadnić, co takiego widzisz w seksie, że on Ci się podoba...." Ac o ty można uzasadniać? To jest tak jakbyś zapytał "dlaczego jedzenie jest takie fajne, proszę o uzasadnienie" Jest fajne bo jest fajne nawet jeśli trzeba go później wysrać:D

Fakt. Jestem nietolerancyjny w stosunku do glupoty, przyznaje sie. Wiec spytaj sie jakiegos Ynteligentna co uwaza na temat stosunku laczacego geparda i mrowki afrykanskiej w okresie godowym. Ciekaw jestem wyniku.

nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi:P co widzimy w tym całym seksie? oprócz tego całego przereklamowanego hałasu o nim, sex to najpiękniejsza rzecz która może połączyć dwoje kochających się ludzi. Wprowadza w związek taką bliskość, której bez tego nie osiągnie się w żaden inny sposób.

"nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi" - czlowiek rodzi sie madry a pozniej idzie do szkoly.