Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klu

Początki

Polecane posty

Gość klu

Współżyje z chłopakiem od jakiś 3 miesięcy, ale nieregularnie (z nim przeżyłam swój pierwszy raz). Bardzo go kocham, wiec nie piszcie, że mam zmienic partnera. Chodzi mi o to, ze najpierw dochodzi szybko, a po chwili gdy robimy to drugi raz stosunek jest jak dla mnie za dlugi, już mnie to męczy. Wogóle to wszystko jakies takie nieporadne jest i to chyba z mojej winy, bo np. mam opory żeby wziąsc penisa do ręki, nie uprawiamy wogóle seksu oralnego,. Chcialabym się przemóc, chociaż on nic nie mowi mi na ten temat, ale nie mogę. Myslicie że to kwestia czasu? Moze to wynika z tego, że w większości musimy się trochę kryć z seksem, bo obydwoje mieszkamy ejszcze z rodzicami. Jest przyjemnie, ale czegoś mi brakuje.

Gość jeeeeeee
Od kiedy uprawiacie seks analny ?

Gość klu
Nie uprawiamy seksu analnego.

Gość _Misiek__
Zwykle właśnie tak jest że pierwszy raz trwa dość krótko, a kolejny lub kolejne trwają znacznie dłużej. Więc naprawdę nie myśl o tym że kolejny raz cię męczy. Po prostu przestaw się na to że gdy sex trwa dłużej to masz szanse aby mieć orgazm wielokrotny i czerpać z niego dużo więcej przyjemności. Co do analu, macie rację bo jest to zwykła głupota i tyle.

Gość klu
Chętnie bym poczuła jego prącie w mojej pupie ale ma strasznie dużego i boję się, że rozerwie mi odbyt.