Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niegrzeczny chłoptaś

Do jakiego tematu może dołączyć młody wdowiec z dzieckiem...?

Polecane posty

Gość pan nauczyciel
hahaha

Gość hahahahahahahahahahahaha
ty nie jestes niegrzeczny chloptas ty jestes chamski chlystek :P

Gość kasiulka26SamotnaMama
chłoptać daj spokój szkoda nerwów na takie kobiety :) Ja też mam córcie 5 letnią :) iraczej z chęcią się dołącze do tematu ;)

Gość zona ...........
przegiales to ty w momencie kiedy zaczales wyzywac kobiety ktore tu zaczely pisac!! Wybierz sie do jakiegos dobrego specjalisty bo widze ze jestes strasznie sfrustrowany i nie radzisz sobie ze swoimi problemami.......:O a co do przebiegu choroby twojej zonay to bardzo jej wspolczuje. Ale nauczylbys sie czytac ze zrozumieniem!.....nie chce mi sie mojej wypowiedzi rozkladac ci na czynniki pierwsze ale zrobie bo widac jestes osoba strasznie ograniczona!. Mianowicie chodzilo mi o twoje zachowanie ...wulgaryzm, ponizanie i ublizanie innym.....i z tym wlasnie twoja zona ma spokoj...... coz za idiota......:O

a teraz gnojku pomarańczowy piszesz pod różnymi nickami, chyba na prawdę nikt z twojej rodziny nie umarłna raka i na pewno nie będziesz obrażała mojej żony i mam gdzieś, że jestem ojcem, nauczycielem, dorosłym facetem, ale dla takich Szmat jak ty nie mam litości. Kończę tą rozmowe i jestem zniesmaczony poziomem umysłowym oraz stopniem zakompleksienia niektórych kafeterianek...patologia!

zona ........... najpierw ty zacznij czytać ze zrozumieniem, a jeśli mimo to nie rozumiesz powtórze: WON Z TEMATU! kasiulka26SamotnaMama Miło, że znalazła się jakaś przyjazna dusza:-D, moze uda mi się odbudować temat, który chciały zniszczyć niektóre zakompleksione wredne baby, jak żona.... i mi mała.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne
Po co komu takie prowo??? Ludzie, naprawdę nie ma dla was nic świętego i robicie sobie żarty z cudzego nieszczęścia? Tak nie wolno!!!!

Gość zyga zaga
Chloptasiu ,widzisz jak rozkreciles topik?

Gość zona ...........
jak ci tak "baby" wadza to wyjazd z "babskiego" forum "chloptasiu" i znajdz sobie takie ktore bedzie odpowiadac twojemu mozdzkowi...... i SZMATA to jestes ty bo normalny czlowiek stawia zawsze i wszedzie kulture i szacunek na pierwszym miejscu......

Gość byłakafeterianka434
Boże ludzie skąd w Was tyle nienawiści!!!!! gdzie wyrozumiałość , współczucie , szacunek do drugiego człowieka???!!!!!!!!!!!!!!!!!!! facet jest samotny , zmarła mu żona , został sam z dzieckiem , przeszedł koszmar a wy jeszcze potraficie napisac ze zona ma spokój , życze Ci tępa idiodtko żeby ciebie dotknęło takie cierpienie to moze sie zastanowisz nad soba!!!!!! chłoptaś podziwiam Cię , życze wszystkiego dobrego dla Ciebie i córci, dasz rade ! trzymaj się ! http://forum.gazeta.pl/forum/f,45838,Ojcowie_samotni.html http://www.goldenline.pl/forum/848052/samotni-ojcowie-ilu-nas-jest wyzej podaje adresy forum dla samotnych ojców , uciekaj stąd bo tu nie ma normalnych ludzi!

zona ........... jak ci tak "baby" wadza to wyjazd z "babskiego" forum "chloptasiu" i znajdz sobie takie ktore bedzie odpowiadac twojemu mozdzkowi...... i SZMATA to jestes ty bo normalny czlowiek stawia zawsze i wszedzie kulture i szacunek na pierwszym miejscu...... ODEZWAŁA SIĘ TA CO STAWIA SZACUNEK I KULTURE NA PIERWSZYM MIEJSCU, A MNIE I MOJĄ ZMARŁĄ ŻONĘ OBRAŻA I WYZYWA OD KRETYNÓW!!! A "baby" mi wadzą, ale tylko takie złośliwe, wredne i wstrętne, jak ty. Okres masz, że się tak na moim temacie wyżywasz? A może to już klimakterium? hahahahahaha

Gość trzeźwo myśląca
Jak czytam Twoje teksty to po prostu piszesz jak wyszczekana kobieta. Mężczyźni mają trochę inną pisownie, a nie taką dokładność, ze nawet WON napisałeś ze spacjami W O N !! i ogólnie pierdzielisz się z tym pisaniem i dokładnością jak baba :D Może dlatego niektórzy Cię podejrzewają o prowo... Ja Ci wierze i bardzo współczuję. Życzę Ci aby wszystko się ułożyło, Twoja żona i mama córci pewnie czuwa nad wami i będzie Wam jak najlepiej, ale... sorry muszę to napisać... Jeśli nie była to literówka, a po prostu wpadka i jesteś jakąś durną laską, która się nudzi i wymyśla takie rzeczy to życzę Ci jak najgorej i aby Ci się w życiu nie powiodło tyle w temacie :) Dalej nie bede sie wypowiadać, bo nie rozumiem problemu. Nie jestem ani wdową ani nie mam podobnych problemów Pozdrawiam

Gość zona ...........
pokaz mi tekst gdzie obrazam twoja zone??!! ''A "baby" mi wadzą, ale tylko takie złośliwe, wredne i wstrętne, jak ty. Okres masz, że się tak na moim temacie wyżywasz? A może to już klimakterium? hahahahahaha'' haha:O.......idiota.......

Gość zona ...........
sorry!!........ZALOSNY idiota......

Gość miałam tu nie pisać
wiem, zaraz ktos napisz że moglam nie pisać... dorosły facet wdowiec ktory przeszedł cos w życiu nie polemizował by z jakimiś małolatami czy tez mlodymi kobietkami jak te tutaj, i na pewno nie pisał by w ich stylu, dlatego nie do końca wierzę w szczerość autora, no coż ale jesli się mylę to życzę powodzenia w życiu i trochę przystopowania swojego języczka

Gość ala alejalna
Zgadzam się z "miałam tu nie pisać" ! Dokładnie tak ! Co to zona...... to faktycznie nie obraziła Twojej żony, może faktycznie napisała coś nie stosownego, ale nie ubliżyła jej w żaden sposób!

Gość miałam tu nie pisać
oj niegrzeczny- nick na potrzeby nie wiem prowokacji, jako wytłumaczenie na takie posty jak moje, ciekawe czemu Mayor juz nie pisze? Ja tez bym nie kontynuowała tej znajomości

Gość ala alejalna
a Ty owszem ! np. szmata wyzywasz się jak baba i to bez wiekszego powodu

Gość zona ...........
POKAZ MI CHLOPTASIU GDZIE OBRAZAM TWOJA ZONE??!! potem mozesz mi tutaj bluzgac!!

Gość ala alejalna
Wiem! Dodaj swoje zdjecia z córką! Conajmniej dwa. Możesz zamazać oczywiście swoją twarz!! Bedzie twarz tej mięsnej dziewczynki z mężczyzną (tatą) i to wystarczy :)

Dajcie spokoj :D Jakas kretynka zalozyla ta prowokacje ale nie wytrzymala cisnienia i bluzgi poszly jak u tepych, patologicznych debilek :D Olejcie wariatke, niech pisze sama ze soba ale z takimi wariatkami co uwierza ze to facet :classic_cool:

Gość zyga zaga
zona........ lecz sie na glowe.Bo na .......za pozno.

ala alejalna jasne, mógłbym dodać, ale nie na twoje żądanie, bo mam gdzieś ciebie i twoją opinie. Dołącze do jakiegoś normalnego tematu, gdzie siedzą wartościowe kobiety, anie takie złośliwe chodzące klimakteria, jak niektóre z was! Powodzenia życzę, bo żaden facet z takimi jak wy nie wytrzyma i odejdzie do normalnej kobiety!!! Cześć

Gość Karolineczkaaaaa
Hahahah i wszystko jasne :)

i autorka zwiala :D

Gość ala alejalna
Halo, halo... nie żądam tylko proszę :) Ja Ci wierze, ale upewnić się nie zaszkodzi