Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niegrzeczny chłoptaś

Do jakiego tematu może dołączyć młody wdowiec z dzieckiem...?

Polecane posty

Jakoś sobie radzimy, trochę pomaga nam moja mama, jeśli chodzi o opiekę nad małą. Jeśli o mnie chodzi to ja nawet jeszcze nie myślałem, żeby sobie życie układać, chyba jeszcze to wszystko jest za "świeże", choć minęło parę lat od śmierci żony. A syn to już widzę duży chłopak, a jaki tort ma fajny...:-D Czasem myślę sobie, że dorośli powinni się wiele nauczyć od swoich dzieci np. pogody ducha, optymizmu i wiele wiele innych.

Ps. To nie byl tort tylko takie wieeeeeeelkie ciacho robione na zamowienie. :) Wlasnie 2 tygodnie temu skonczyl 8 lat, a ja za 10 dni skoncze 28. :)

Oczywiście dopiero teraz mogę napisać, że jakoś sobie radzimy, bo na początku każdy dzień był jak zły sen. Nie docierało do mnie, że teraz ja sam będę się dzieckiem zajmował, jeszcze wiadomo, ze młody facet nie ma żadnego doświadczenia, ale nie to było najgorsze...Wiem, że powinienem być przygotowany na "najgorsze" , ale nadzieja umiera ostatnia, więc było mi strasznie ciężko...

Doskonale Cie rozumiem jako rodzina i czlowieka. Gdy zostalam sama z dzieckiem to bylam zalamana, mialam jakas ciezka depresje, plakalam, obwinialam wszystkich o to. Dopiero po dlugim czasie doszlam do siebie i zaczelam rozumiec dlaczego tak sie stalo, a teraz, dzis jestem wdzieczna, ze tak sie stalo, ze zostalam sama z dzieckiem.

Moj synek tez mnie dosc czesto meczy o komputer. Ja sie zbieram, bede zajeta do wieczora. Trzeba wracac do domu, odebrac synka ze szkoly o 15.30, potem obiad, jakis wspolny czas razem.... I bede wolna dopiero gdy synek zasnie... Jakby co to dodaj temat do ulubionych. Bede sie na nim pojawiac. Mam nadzieje, ze inni samotni rodzice rowniez. jakby co to zawsze sluze rada i wsparciem. http://www.youtube.com/watch?v=Pfx7d4qhC5E

Gość fgbgtrtrt
chłoptaś,a ja kojarzę Twoje zdjęcie ze stopki i identyczny podpis z innym nickiem na kafe.. kobiety.. coś mi tu nie pasuje

prowo:o kojarze, ktos sobie robi jaja i chce podpuscic kobiety. pamietajcie, ze normalni wdowcy z dziecmi raczej nie przesiaduja na kafe:D pomijajac juz to, ze o 13-14 zwykle sa w pracy;)

mi mała szkoda, że jesteś tak ograniczona, że nie dopuszczasz do swojej pustej głowy myśli, że ktoś może być np nauczycielem i pracować 18h w tygodniu, bo taki jest etat nauczyciela. A zdjęcie chyba się wam z kimś pomyliło. To jedyne zdjęcie mojej córki jakie umieściłem tutaj.

i podpis do zdjęcia tez jest jedyny, chyba, ze ktoś mi zdjęcie podprowadził. W takim razie pokaż ten temat, jak jesteś taka mądra, gdzie niby ja mam inny nick, z tym samym zdjęciem i opisem. Tego obawiałem sie, że się zleci gimnazjum, choć myślałem, że na "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" siedzą poważniejsze i starsze osoby.

Gość ja również...
To nie prowokacja??? Jakas dziewczyna ma rowniez w stopce zdjęcie tej dziewczynki i pytała dzisiaj o ortodonte dla dzieci....maaarne-wykorzystywać tak słodką dziewczynkę :/

Gość zona ...........
przeczytaj sobie chloptasiu swoj ostatni post jeszcze raz:D:D i bedziesz wiedzialA :D

Gość zona ...........
jestes beznadziejny...:O.......zwykly prostak i tyle:O

Gość zona ...........
mietowa.........widze ze jestes pokroju chloptasia:O.......no ale powodzenia!.............. ps. swoj swojego zawsze znajdzie........:O

zona ........... bo z takimi jak ty to trzeba ostro, a nie się patyczkować i delikatnie zwracać uwagę. Jak masz kompleksy, albo problemy to nie wyładowuj się na ludziach z forum i nie wszczynaj mi tutaj wojen słownych, bo nie od tego jest ten temat.

Gość hahahahahahahahahahahaha
Kretynki :D

zona ........... nareszcie twoja zona ma spokoj......... PRZEGIĘŁAŚ!!! Jesteś chamską CIPĄ, a nie kobietą! PRZEGIĘŁAŚ SZMATO, bo moja żona zmarła na raka i strasznie cierpiała, i choć jesteś taka głupia nie życzę ci tego, co my przechodziliśmy ty durna piczo!!!!!