Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniesia @@@@

Wodny świat Kubusia Puchatka

Polecane posty

Gość Agniesia @@@@

Orientuje się ktoś dlaczego w sprzedaży nie ma już zabawki o nazwie Wodny Świat Kubusia Puchatka z Fisher Price? :( Ani na Allegro, ani w innych sklepach internetowych.. Chciałam kupić dziecku na Mikołaja a tu du*pa :(

Gość no właśnie :( :( :(
dlaczego nigdzie nie ma :(

Gość my to mamy
i najfajniejszym elementem zabawki jest łopatka do nalewania wody. reszta nie wzbudza zainteresowania. Nie kupiłabym po raz drugi.

Gość no właśnie :( :( :(
widać zależy od dziecka... jak kupiłam dziewczynkom w rodzinie to były bardzo zadowolone i do tej pory się bawią, teraz chciałam kupić córci i nigdzie nie ma a szkoda bo zabawka jest fajnie wykonana, w ładnych żywych kolorach i z dobrej jakości plastiku, z resztą jak większość zabawek FP

Gość mama_piiotrussia
Kupiłam synkowi maskotke Kubusia w tym sklepie na Dzień Dziecka. Zobaczymy jego minke kiedy dostanie w piątek swój prezent ;)

Gość 2,5...2,5...2,5
https://www.google.pl/search?q=wodny+%C5%9Bwiat+kubusia+puchatka&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=zYvDT9WYOsXLsgbzuanFCg&biw=1138&bih=488&sei=0IvDT4O-K8jssgap9cDfCg

Gość sonia234
Te maskotki z mojulubionybohater sa naprawde fajne, i co wazne na pewno o tez tańsze od tych które mozna kupić w tradycyjnych sklepach.

Gość jjjunka
Jesli chodzi o zakupy w mojulubionybohater.pl to widziałam na ich stronie ze teraz przy zakupach min. 50 PLN i jednoczesnym zapisaniu się do newslettera 2 x osłonki przeciwsłoneczne z logo gratis. Wiec mozna podwójnie skorzystać.