Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuCeCyTa

Mój facet prawiczek???

Polecane posty

Gość LuCeCyTa

Od dłuższego czasu dręczy mnie jeden problem:( mam wrażenie że mój facet mnie okłamał:( mówił że miał inne kobiety a ja mam wrażenie że zanim poszedł ze mną do łóżka to był prawiczkiem. czy miała któraś z was taki problem? jak sprawdzić czy to prawda? nie chcę pytać bo mi głupio:( dodam że przy naszym pierwszym stosunku dał plamę:( proszę o pomoc

a ja z kolei mam watpliwosci czy aby moj mi powiedzial prawde ze z nikim wczesniej nie spal.. bo ja bylam totalnie zielona a on jak na prawiczka sporo wiedzial co i jak, znal sie na prezerwatywach itd...

a ja z kolei mam watpliwosci czy aby moj mi powiedzial prawde ze z nikim wczesniej nie spal.. bo ja bylam totalnie zielona a on jak na prawiczka sporo wiedzial co i jak, znal sie na prezerwatywach itd...

Gość LuCeCyTa
nie miała bym nic przeciwko gdyby był prawiczkiem ale powiedział że były przede mną 3 a jak zaczeliśmy gre wstępną to dał plamę:/ za drugim razem też:/ czy to możliwe że nie wytrzymał skoro miał inne?ogólnie jak już się udało i wszedł we mnie to tez trwało to bardzo krótko jak to wytłumaczyć?

Gość LuCeCyTa
może wiecie jak poznać prawiczka??? ja nigdy prawiczka nie miałam i teraz ciężko mi wywnioskować czy kłamał czy mówił prawdę

Gość jest latwy sposob
zanurzasz jego jadra w roztworze kwasu solnego na 5 minut, jesli zsinenija, to znaczy ze prawiczek

Vivianaaa -> to że ktoś jest prawiczkiem nie znaczy że nie będzie widział gdzie idzie penis ;p

Gość LuCeCyTa
Nie mam nic przeciwko prawiczką chce tylko wiedzieć prawdę:( a jak myślicie? jeżeli nim był gdy się poznaliśmy to dlaczego mnie okłmał?>?????

Gość szuszka
Porozmawiaj z nim na ten temat. Może nie okłamał cię specjalnie tylko boi się ośmieszania. Wiadomo,że mężczyzna chce zawsze wypadać w jak najbardziej męski sposób:) Nie ma o co się tak naprawdę złościć . Próbuj go zrozumieć

hehhe Levviatan, nie chodzilo mi o to zeby nie wiedzial gdzie ma wkladac tylko... no nie umiem tego wytlumaczyc no ja bylam komleptnie nic nie wiedzaca a on taki obeznany ze hoho :D