Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta********

co zrobić żeby

Polecane posty

Gość samanta********

mój mąż się nie dowiedział że przespałam się z jego kumplem wydaje mi się że się domyśla a jak się dowie to mnie zabije pomocy !!!! bez wyzwisk i głupich kom bo wiem że źle to wygląda (mam 22 lata )

Gość samanta********
nie wiem pewnie dlatego że mam go dość

zabić kumpla i rozpuścić zwłoki w kwasie... tylko to mi przychodzi do głowy, mowie Ci, zrób to bo inaczej się wyda!

skoro masz go dosc to odejdz od niego, separacja, rozwod itd, poza tym myslisz ze ten z ktorym sie przespalas bylby w stanie Cie sprzedac? mowilas temu kolesiowi ze masz meza i nie chcesz zeby sie to wydalo...?

Gość samanta********
nie no on raczej nie wyda bo mój mąż to jego kumpel a mąż mi nie da rozwodu

Kurde, kumpel Twojego meza, najgorsze tez co moze byc... nie wiem co Ci doradzic, najlepiej nie dawac po sobie poznac i tyle chyba nie?

Gość samanta********
no ja to robię ale może mi się wydaje albo on się domyśla a jak się dowie to mnie chyba zabije po prostu zamieni mi życie w koszmar

Gość Zasranej szukam
Tak to jest jak sie wychodzi szybko za mąż albo dla kasy, albo z innych debilnych powodów. Cytując Orwella kto się raz skurwi kurwą pozostanie. I tyle w tym temacie dziewczynko.

Gość samanta********
trudno przecież nie wybielam się tutaj czasu nie da się cofnąć

Wieszkosc facetow i wiele kobiet mysli ze jak ma sie meza lub zone i sie przespalo z innym to juz ten ktos staje sie kurwą lub cwelem... Autorce najwyrazniej bylo i jest zle z obecnym facetem wiec go zdradzila bo ma dosc swojego zwiazku z nim... Faktem jest to i macie racje ze niepotrzebnie wychodzila za niego za maz... Odjeba....la i tyle, teraz to jej brocha, bo musi sie martwic co bedzie dalej... A tak na marginesie? to facet to jakis koks lub szycha lub cos podobnego ze mowisz ze Cie zabije lub zmieni Ci zycie w koszmar?

Gość samanta********
Jest kimś ważnym żaden z niego koks hehe

no skoro jest kims waznym to tez bym sie bala... ale na szczescie nie jestem na Twoim miejscu... Nie wiem co masz zrobic... tylko czekanie Ci wystarcza i koniec kropka... modl sie zeby kumpel nie wygadal sie nikomu bo jak nawet to zrobi to Ty bedziesz miala przejebane jak mowisz a jego chyba potna na kawalki, bo tak z reguly jest, dostanie taki wpierdol, polamia mu nogi, kosa w plecy, nie wiem....

Gość samanta********
jezu weź mnie nie strasz ja głupia byłam że się z nim ożeniłam ale jeszcze głupsza że przespałam się z tym kolesiem boże ale mnie nastraszyłaś

Gość marudzinkkka
rozwiedz sie i tyle jestes mloda znajdziesz kogos innego na stale meza nie kochasz a on Ciebie kocha?najlepiej powiedz ze nic do niego nie czujesz i nie chceszz z nim byc. i juz

Gość marudzinkkka
a kim jes? jakims wladca? nie przesadzaj. porozmawiaj z nim na spokojnie

nie strasze kochana, mowie jak moze byc. Moja siostra jest z facetem 10 lat, sa udanym malzenstwem, kochaja sie bardzo, moze on nie jest kims waznym jako sam on, ale ma takich kumpli ze cale moje miasto i nie tylko by huczalo gdyby moja sis go zdradzila a on dowiedzialby sie co to za koles... powiedzial jej ze gdyby go zdradzila to jej nie wybaczy, natrzaska po gebie i nie da odejsc, a jego chocby nie wie jak - znajdzie i zabije lub nawet nie ale lekko mowiac zrobi mu krzywde... takze wiem czym to grozi...

Dokladnie porozmawiaj z nim, nie ma tak ze nie da Ci rozwodu, bo co niby? krolem jest albo Bogiem? sory ale raczej nie wiec powiedz mu ze chcesz od niego odejsc...

Gość samanta********
nie będę mówiła na forum kim jest mój mąż nie powiem mu otwarcie że chce odejść bo mi na to nie pozwoli (wiem coś o tym) a teraz boję się jeszcze bardziej niż przedtem chyba już mam jakieś urojenia jak on się dowiem to dosłownie już po mnie

Gość samanta********
jakieś 6 miesięcy temu powiedziałam mu to i więcej nie spróbuje

ja zadam pytanie: czy widzialy gały co brały? wiem ze fajnie ejst miec takiego faceta, pewnie ma sporo szmalu, jest troskliwy, masz wszystko czego zapragniesz ale mam nadzieje ze wiedzialas ze zycie z takim czlowiekiem moze byc skomlikowane? dlatego ja nie rzucam sie na takich kolesi chociaz wiem sama po sobie ze bym mogla niejednego takiego uwiesc, ale wole miec zycie spokojne niz robic kupe w majty co dziennie bojac sie czy z pracy lub huj wie skad przyjdzie w dobrym humorze i mi czasem nie napierdoli ...

Gość samanta********
nie nie wiedziałam że on taki jest całkowici inny okazał się po ślubie myślałam że pracuje gdzie indziej tak mówił okazało się zupełnie co innego więc nie wiedziałam

no wiec ja bym teraz w takim badz razie sprawe zalatwila krotko, a ile jestescie razem i ogolnie ile juz po slubie czasu?

Gość samanta********
razem jesteśmy 3 lata a po ślubie 2

wiec wlasnie dlatego mozesz miec teraz wymowke, ze wyobrazalas sobie to zupelnie inaczej, mozesz powiedziec ze chcesz odejsc bo tlumisz to w sobie ze Cie oklamal z tym ze jest normalnym czlowiekiem a jak sie okazalo jest kims waznym, robi pewnie jakies interesy, traktuje Cie nie tak jakbys tego chciala... owszem minely 2 lata od slubu i zupelnie miedzy wami sie zmienilo (zmienilo bo szukalas gdzie indziej) wiec powiedz mu ze Cie to meczy i nie chcesz takiego zwiazku... proste...

Gość samanta********
tak Ci się tylko wydaje dziękuje że mi tu radzisz ale uwierz mi że próbowałam takiego czegoś ostatnim razem nie będę pisała jak się skończyło bo nie warto

moge sie tylko domyslac ze np Cie uderzyl i to nie raz.... zaloze sie ze molestuje Ci psychicznie, boisz sie go, zaczerpnij porady jakiegos psychologa, nie wiem, musisz cos z tym zrobic bo staniesz sie kolejna ofiara przemocy i nie tylko jak wiele osob na tym zajebanym swiecie i nie chca o tym mowic ...

Gość samanta********
ok żeby nie było zaraz że mnie codziennie leje zdarza mu się ale ni bije mnie codziennie nie wiem nie wydaje mi się żeby molestował mnie psychicznie

ale potrafi podniesc na Ciebie reke i to sie liczy. ja bym gnoja zostawila czy mu sie to podoba czy nie... czy by mnie zabil czy nie... jesli Cie zabtlucze to pojdzie siedziec proste a jak nie to da Ci spokoj i byc moze bedziesz jeszcze szczesliwa, no chyba ze odpowiada Ci taki uklad to z nim badz i kombinuj tak zeby sie nie dowiedzial o zdradzie...

Gość samanta********
wiesz raczej nie chce żeby mnie zatłuk bo jaki miało by senes odchodzenie od niego