Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaksiężniczki

sprzedam karuzelę fisher price model z Misiami

Polecane posty

Gość mamaksiężniczki

Witajcie, mamy ma sprzedania w super stanie karuzelę Fisher price model z misiami w cenie 70 zł + 13 zł koszty przesyłki. Zdjęcia chętnym prześlę na maila. Fisher Price - karuzela sterowana pilotem. Zdalnie sterowana karuzela z misiami przebranymi za pszczółki. Dzięki pilotowi nie przeszkadzając maluchowi można włączyć karuzelę. Do wyboru pięć kołysanek. Muzykę można wyłączyć. Pluszowe misie tańczą nad maleństwem, a na suficie wyświetlają się wzorki. Cztery tryby: projektor, lampka nocna, projektor i lampka nocna, światełka wyłączone.

Gość mamaksiężniczki
dziewczyny podnoszę, koszt nowj na allegro to 150 zł

Gość mamaksiężniczki
dodam tylko, że jeżdżąc na niej zesrałam się ze strachu tylko jeden raz, ale szybką ją umyłam, żeby nie było śladu

Gość mamaksiężniczki
mój mąż tak się się na niej kręcił, że wyrzygał się wylatując na niej przez okno

Gość mamaksiężniczki
o co ci chodzi idiotko nie podszywaj się!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mamaksiężniczki
misie mają sztywniejące peniski. im bardziej się kręcą tym są sztywniejsze i większe :classic_cool:

bawią Cie takie chamskie tekściki? czy leczysz swoje kompleksy?

Gość podaj zabce lapke ;)
a ja prosze o wyslanie zdjec:) AeMKa@poczta.fm

Gość czipsi20
Sprzedam zdalnie sterowana karuzele z misiami przebranymi za pszczółki. W zestawie znajduje się pilot, który umożliwi nam włączenie zabawki tak by dziecko nas nie dostrzegło i spokojnie zasnęło.Pluszowe misie tańczą nad maleństwem, a na suficie wyświetlają się wzorki.Karuzela ma pięć ślicznych melodyjek i odgłosów natury, których głośność możemy regulować. Cztery tryby światełek: - projektor, - lampka nocna, - projektor i lampka nocna, - światełka wyłączone. Gdy dziecko podrośnie zabawkę można postawić na szafce lub obok przewijaka dzięki specjalnej konstrukcji karuzeli. Starsze dzieci podziwiają wyświetlajace się wzorki na ścianach i suficie. Cena 80 zl w tym wliczona jest przesyłka.Kontakt czipsi20@o2.pl

Gość edyta.,
Ja taka samą oddam za darmo w gratise do(ale nie teraz tylko za jakiś rok jak mała powyrasta z) łóżeczek drewnianych ze szczebelkami jedno u dziadków drugie w moim domu + 3-cie turystyczne z pozytywką.