Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden samcowatopodobny

antykoncepcja na tydzień

Polecane posty

Może to dziwne że facet taki temat pisze no ale cóż.... Tak się złożyło że moja ukochana studiuje w 2 końcu polski. A ja właśnie jadę tam na szkolenie na 2 tyg. Mam hotelik z pracy....... no i różnie to może być. A znając życie będzie. Problem w tym że ona nie bierze tabletek i akurat rozpoczną się dni płodne. Ja wole być 2 razy zabezpieczony :) Więc guma i co ????? Globulki?? Może są jakieś takie plastry albo nie wiem... Bo wszystkie tabsy itd stosuje się od początku okresu ni?? No a dawki tabletek po lepiej unikać.....

chyba każdą taką wymienioną formę antykoncepcji przez ciebie rozpoczyna sie o okreslonej porze w dniu miesiączki a nie tak oo akirat teraz na 2 tygodnie wiec gumka pozostaje.

globulki wkładasz przed stosunkiem prawda ?? Rozpuszczają się i tworzą bariere albo zabijają plemniki. Wiem że panikuje no ale ja juz tak mam :)

nigdy nie ma sto procent :) a lepiej to niż nic... A ja bym tak w końcu chciał całą noc się dotykać przytulać pieścić :) Nie martwić się że a to do pracy a to tamto.....

przeszło 20 :) Wiem że jestem niecodzienny......... ale ktos musi być inny :)

Gość wrrereer
prezerwatywa wystarczy.. te glubulki sie pienia jak hu.. wie co :O

Gość nie polecam globulek
jak ktoś napisał - pieni się toto i w rezultacie przyjemność żadna.

Gość boliiiiiiiiiiiia
jestes smieszny

Gość kfjatek
jak chcesz całą noc to z globulki nici - trzeba włożyć ją w odpowiednim czasie przed właściwym stosunkiem, bodajże jest to 20 min

Gość fbsjdkjkkkkkkkkkk
wierz mi globułki są bardzo niewygodne i do tego mogą niekorzystnie wpływać na prezerwatywę (na ulotce powinno być dokładniej napisane)... Prawidłowo używana prezerwatywa jest bezpieczna. A po za tym nie chcę cię martwić ale uważam że jeśli ktoś jest gotowy uprawiać seks to powinien być gotowy ponosić tego konsekwencje choćby w formie ciąży... tak naprawdę dopiero wtedy będziesz mógł się cieszyć z seksu bez żadnego strachu.

o jeny chłopak prosi o poradę a nie o to by go pouczać, chce najnormalniej w świecie , bezstresowo i przyjemnie spędzic czas ze swoją kobietą nie martwiąc się o nic.Globulki i ja odradzam.

Gość asdasdasdasdasd
tylko guma i nie konczysz w srodku. jak dla mnie 100% pewnosci. zadnych globulek i innych cudeniek.

no i kiepsko,nie pomogliście chłopakowi bo je,u właśnie chodziło o to by mógł skonczyc w srodku no i du.. blada kolego he he